Avisos

El musical «La filla del mar» obre aquest dissabte la temporada estable de tardor-hivern de l'Espai Ter

22.09.2021

L’Auditori Teatre Espai Ter, de Torroella de Montgrí, inaugura aquest cap de setmana la seva temporada estable amb el musical La filla del Mar (25.09.21 | 20:30 h), una coproducció del Festival Grec i Focus. La companyia La Barni Teatre protagonitza aquest clàssic d’Àngel Guimerà en forma de teatre musical amb la voluntat d’acostar a tots els públics una de les grans obres del teatre català. Una història d’una vigència absoluta que ens parla de la discriminació i la resistència de les comunitats a incorporar la diferència. 

Fins a final d’any, l’equipament de Torroella de Montgrí ofereix una quinzena d’espectacles de teatre, música, dansa, circ o màgia. Alguns dels espectacles ja han exhaurit les entrades o estan a punt de fer-ho. Concretament, no queden entrades per l’obra 53 diumenges, de Cesc Gay, i s’ofereixen les últimes d’El Gran Comediant, de Joel Joan, i d’Història d’un senglar, protagonitzada per Joan Carreras.

De la programació teatral d’aquesta temporada també destaquen altres dues obres: El abrazo, protagonitzada per la popular actriu Maria Galiana, i Asesinos Todos, una comèdia divertida i intel·ligent amb Carlos Sobera, Neus Asensi, Elisa Matilla i Àngel Pardo

Durant els pròxims mesos, l’Espai Ter també oferirà una variada oferta musical, amb l’estrena del nou disc de Mazoni que porta per títol Ludwig, treball que ha estat guardonat amb el III Premi Espai Ter de Música 2021 i que és un treball singular i innovador creat a partir de la música de Ludwig Van Beethoven. Completen la programació musical Lídia Pujol -que estrena a les comarques gironines la seva darrera proposta Conversando con Cecilia- i l’actuació de The Gramophone Allstar Big Band, que forma part de la programació del Black Music Festival

Màgia, dansa, circ i familiar
Un altre dels plats forts de la nova temporada serà la representació d’Una nit amb el Mag Lari, una proposta del festival de màgia FIMAG per aquesta tardor en la qual el popular artista combina, com sempre, els seus sorprenents números amb molt d’humor. En l’apartat de dansa, l’equipament manté la seva aposta per programar a la tardor produccions de gran qualitat i, en aquesta ocasió, ofereix un dels ballets més coneguts i populars de tota la història: El llac dels cignes, de la prestigiosa companyia madrilenya Larumbe Danza

L’Espai Ter torna a programar un gran espectacle de circ aquest Nadal amb Urbasa, de la companyia navarresa Hurtzun i Ortzi. Una altra de les propostes familiars d’aquesta temporada és Alícia al país de les meravelles, de la companyia madrilenya Iru Teatre, que revisa aquest conte clàssic amb personatges de carn i ossos que es barregen amb titelles de diferents mides.

Les entrades es poden adquirir al web de l’Espai Ter www.espaiter.cat o a les taquilles de l’equipament.

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis