Inici de la temporada d'activitats a les instal·lacions esportives municipals

15.09.2021

Aquesta setmana es dona el tret de sortida formal a la reactivació esportiva als equipaments municipals, coincidint amb l'inici de la temporada regular. Si bé alguns equips i entitats ja fa un dies que van iniciar els entrenaments, és aquesta setmana quan arrenca el gran gruix de l'activitat als 2 camps d'esports, al pavelló vell (pista interior i pista exterior), bike park, pavelló del Guillem i al nou pavelló, que és la gran novetat de la temporada.

Vestidors del pavelló nou
En aquest sentit, aquests dies s'està enllestint l’adequació dels vestidors i lavabos públics provisionals. S'han emplaçat al sector est de l'equipament i s'hi han instal·lat dos mòduls per a equips i dos, més petits, per a àrbitres. Estaran plenament operatius per al cap de setmana 24 i 25 de setembre, quan tindrà lloc el primer partit oficial al nou pavelló.

Genís Pigem, regidor d'Esports, ha assegurat que des de l'àrea d'Esports de l'Ajuntament s'ha treballat intensament per deixar-ho tot a punt, entenent que la nova temporada, tot i avançar cap a la normalitat, continuarà estant marcada, si més no d'inici, per les restriccions de la pandèmia.

Pigem assegura que per a l'Ajuntament és un prioritat posar a disposició de la ciutadania eines i serveis que fomentin l’esport i l’activitat física en tots els seus àmbits: iniciació esportiva, educació física (esport escolar), lleure (amateur), i competició (professional). Per assolir aquest objectiu, a banda de la gestió dels equipament i la programació d'activitats pròpies, es manté un contacte i un treball coordinat i permanent amb els diferents clubs. En aquest sentit, recorda que al municipi hi ha més de 25 entitats esportives i que pels equipaments municipals hi passen setmanalment un miler d'esportistes cada setmana. D'altra banda, també cal recordar que pel pavelló vell així com dels camps de futbol, en fan ús regular o ocasional, els diferents centres escolars del municipi dins del seu horari lectiu.

Dilluns van iniciar-se les activitats dirigides organitzades des de l'àrea d'Esports (Woman Training, Hipopressius i Fitness Adults), que es desenvolupen al pavelló nou. http://www.torroella-estartit.cat/pujades/files/Activitats_esportives_2021_22_tot.pdf

26.10.2021

Agents de la Policia de la Generalitat–Mossos d’Esquadra de la comissaria de la Bisbal d’Empordà van detenir ahir, a Torroella de Montgrí, un... (Llegir més)

26.10.2021

El Centre de Distribució d’Aliments (CDA) s’ha traslladat aquest mes a una nau situada en el carrer Montgrí, núm. 10. En el nou espai se... (Llegir més)

26.10.2021

Aquest dimecres s'iniciarà la campanya de vacunació contra la grip que s'allargarà fins al 31 de gener de l'any vinent. Igual que l'any passat,... (Llegir més)

15.10.2021

Les residències Vila Vella, Santa Caterina i Vila Montgrí, de Torroella de Montgrí, ja han rebut el material finançat gràcies a la primera... (Llegir més)

14.10.2021

L'alcalde de Torroella de Montgri, Jordi Colomí, i el primer tinent d'alcalde i regidor de Serveis Municipals i Residus, Marc Calvet, han rebut... (Llegir més)

14.10.2021

Aquest matí s'ha realitzat la presentació, en format telemàtic, de la segona edició del projecte educatiu i cultural «Connectats pel teatre»,... (Llegir més)

07.10.2021

Aquest matí hem presentat formalment la setzena edició de les Jornades Gastronòmiques «La Poma a la Cuina», de Torroella de Montgrí i... (Llegir més)

06.10.2021

Torroella-l'Estartit-Illes Medes ha estat escollida per la prestigiosa associació internacional Green Destinations com un exemple de bones... (Llegir més)

01.10.2021

Avui s'inicia la setzena edició de les Jornades Gastronòmiques «La Poma a la Cuina», de Torroella de Montgrí i l'Estartit. Estan organitzades... (Llegir més)

30.09.2021

La restauració dels sistemes litorals de la Pletera, a l'Estartit, i la limitació d’accés a determinades zones de la duna litoral i de... (Llegir més)

22.09.2021

Les darreres setmanes s'ha pogut constatar la mort per enverinament de gats de carrer a Torroella i a l'Estartit. Davant d'aquesta circumstància,... (Llegir més)

22.09.2021

L'Estartit celebrarà aquest cap de setmana la XVII Fira de Pirates i Corsaris a les Illes Medes, amb el propòsit de continuar divulgant una part... (Llegir més)

22.09.2021

L’Auditori Teatre Espai Ter, de Torroella de Montgrí, inaugura aquest cap de setmana la seva temporada estable amb el musical La filla del Mar... (Llegir més)

16.09.2021

Aquest proper diumenge 19 de setembre es tornarà a obrir l'ermita de Santa Caterina. Aquests primers dies, l'horari d'obertura serà els diumenges... (Llegir més)

eventis