Avisos

Inici de la temporada d'activitats a les instal·lacions esportives municipals

15.09.2021

Aquesta setmana es dona el tret de sortida formal a la reactivació esportiva als equipaments municipals, coincidint amb l'inici de la temporada regular. Si bé alguns equips i entitats ja fa un dies que van iniciar els entrenaments, és aquesta setmana quan arrenca el gran gruix de l'activitat als 2 camps d'esports, al pavelló vell (pista interior i pista exterior), bike park, pavelló del Guillem i al nou pavelló, que és la gran novetat de la temporada.

Vestidors del pavelló nou
En aquest sentit, aquests dies s'està enllestint l’adequació dels vestidors i lavabos públics provisionals. S'han emplaçat al sector est de l'equipament i s'hi han instal·lat dos mòduls per a equips i dos, més petits, per a àrbitres. Estaran plenament operatius per al cap de setmana 24 i 25 de setembre, quan tindrà lloc el primer partit oficial al nou pavelló.

Genís Pigem, regidor d'Esports, ha assegurat que des de l'àrea d'Esports de l'Ajuntament s'ha treballat intensament per deixar-ho tot a punt, entenent que la nova temporada, tot i avançar cap a la normalitat, continuarà estant marcada, si més no d'inici, per les restriccions de la pandèmia.

Pigem assegura que per a l'Ajuntament és un prioritat posar a disposició de la ciutadania eines i serveis que fomentin l’esport i l’activitat física en tots els seus àmbits: iniciació esportiva, educació física (esport escolar), lleure (amateur), i competició (professional). Per assolir aquest objectiu, a banda de la gestió dels equipament i la programació d'activitats pròpies, es manté un contacte i un treball coordinat i permanent amb els diferents clubs. En aquest sentit, recorda que al municipi hi ha més de 25 entitats esportives i que pels equipaments municipals hi passen setmanalment un miler d'esportistes cada setmana. D'altra banda, també cal recordar que pel pavelló vell així com dels camps de futbol, en fan ús regular o ocasional, els diferents centres escolars del municipi dins del seu horari lectiu.

Dilluns van iniciar-se les activitats dirigides organitzades des de l'àrea d'Esports (Woman Training, Hipopressius i Fitness Adults), que es desenvolupen al pavelló nou. http://www.torroella-estartit.cat/pujades/files/Activitats_esportives_2021_22_tot.pdf

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis