Avisos

Arrenca la campanya de promoció del comerç local: #JoComproaTorroella

Jo compro a Torroella 2
Jo compro a Torroella 2
Jo compro a Torroella 3
Jo compro a Torroella 3

31.08.2021

L’Àrea de Promoció del Territori de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí, en col·laboració amb l'associació de comerciants local  Montgrí Comerç, posa en marxa des d'aquest dissabte 3 de setembre i fins al 30 d'octubre la campanya #JocomproaTorroella per promocionar el comerç local a través de les xarxes socials. L'acció es concreta en el sorteig de 8 vals de compra per valor de 50 euros cadascun, per a bescanviar en els establiments (comerços i serveis) de Torroella de Montgrí.

Amb aquesta iniciativa es vol donar suport i difusió del comerç local, posant en valor els beneficis de comprar als establiments del municipi. Aquesta campanya s'enmarca en el pla d'accions que està implementant l'Ajuntament de Torroella de Montgrí per fer front als efectes de la COVID-19.

La regidora de comerç de Torroella de Montgrí, Dúnia Oliveras afirma que «El comerç de proximitat beneficia a tothom: es generen llocs de treball, la qualitat i el tracte és personalitzat, ajudem al creixement local i mantenim el poble viu», i afegeix també que «Aquesta campanya vol donar visibilitat a la feina ben feta dels nostres comerciants i incentivar la compra al municipi.»

Per tal de poder participar al sorteig s'ha de ser usuari de Facebook i Instagram, compartir una foto d'una compra local i complir amb els següents criteris: 

A Facebook:

  • Ser seguidor del perfil oficial de l'Ajuntament al Facebook.
  • Penjar al perfil de Facebook de l'usuari, de manera pública, una fotografia del producte que hagin comprat a algun establiment de Torroella de Montgrí.
  • Etiquetar l'Ajuntament i l'establiment on s'ha fet la compra.
  • Afegir l'etiqueta #JoComproaTorroella

A Instagram:

  • Ser seguidor del perfil oficial de l'Ajuntament a l'Instagram
  • Penjar al perfil d'Instagram de l'usuari, de manera pública, (post, no story) una fotografia del producte que hagin comprat a algun establiment de Torroella de Montgrí.
  • Etiquetar l'Ajuntament i l'establiment on s'ha fet la compra.
  • Afegir l'etiqueta #JoComproaTorroella

Hi haurà vuit imatges guanyadores, quatre de Facebook i quatre d'Instagram. Els noms de les persones guanyadores es donaran a conèixer durant la setmana de l'1 al 7 de novembre de 2021, a través de les esmentades xarxes socials, així com a la web municipal.

>> Consultar les bases de la campanya #JocomproaTorroella

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

18.03.2024

Del 30 de març al 7 de juliol l’ÍTACA 2024 oferirà un total de 18 actuacions a sis municipis d’arreu de l’Empordà (l’Escala, Gualta,... (Llegir més)

18.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya participen en la tercera edició de l'esdeveniment que ... (Llegir més)

11.03.2024

L’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Baix Empordà i l’Ajuntament de Torroella de Montgrí han organitzat conjuntament, la... (Llegir més)

07.03.2024

El teixit associatiu, els centres educatius i els equipaments públics municipals de Torroella de Montgrí i l’Estartit s’han unit per programar... (Llegir més)

04.03.2024

Benvolguts comerciants, Us recordem que abans de Setmana Santa estan previstes vàries recollides de cartró comercial, que se sumen a les... (Llegir més)

04.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya prendran part en les diferents activitats programades pel... (Llegir més)

29.02.2024

L'Agrupació de Defensa Forestal Montgrí ha presentat avui un nou vehicle, gràcies a la col·laboració de la Gala Solidària Pro Baix Ter 2022 i a... (Llegir més)

19.02.2024

El Pla de Sostenibilitat Turística de Torroella de Montgrí i l'Estartit encara la seva recta final amb pràcticament totes les accions... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis