Avisos

Nou servei d'acollida per treballadors/es temporers a Torroella de Montgrí

26.08.2021

El Servei d'Acollida del Consell Comarcal del Baix Empordà, conjuntament amb l'Ajuntament de Torroella de Montgrí i d'Ullà, els Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà, el Bisbat de Girona, i Creu Roja han obert un dipositiu d’atenció social per als treballadors temporers. Aquest servei està ubicat a la seu que Càritas Parroquial té a Torroella de Montgrí (c/ Sant Genís, 6), tot i que estarà gestionat per Creu Roja. L’horari d’obertura serà de dilluns a dissabte de 19 a 21 h i s’hi oferirà servei de dutxa, menjar, assessorament, etc. segons demanda.

El contacte del dispositiu de dutxaes pot fer a les mateixes oficines de Càritas o bé al telèfon 670.990.061
El contacte amb el CAP de Torroella de Montgrí, per aquest programa, es pot fer a les oficines del CAP i als telèfons 638.46.92.81 / 972 76 11 01.

De la mateixa manera, seguint amb la línia d’actuacions dutes a terme la campanya passada, s’ha activat el grup de Whatsapp Business amb empresaris i capatassos de diverses explotacions del Baix Empordà amb l’objectiu que segueixi sent un canal de comunicació àgil a l’hora de distribuir informació, aclarir dubtes i enviar àudios, traduïts en diversos idiomes (àrab, amazic, fula, mandinga, romanès, sarahule) perquè la informació pugui arribar a tothom.

Aquestes actuacions formen part del Pla d’acció territorial per a l’atenció sanitària dels temporers que ha elaborat, per segon any consecutiu, el Departament de Salut en col·laboració amb els Serveis Territorials a Girona dels Departaments d’Empresa i Treball, Drets Socials, Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, l'EAP de Torroella de Montgrí (SSIBE), l'EAP de l'Escala (Fundació Salut Empordà), l'EAP de Roses-Castelló d'Empúries (ICS), el Consell Comarcal de l'Alt Empordà, el Consell Comarcal del Baix Empordà i els ajuntaments de la zona.

Díptic informatiu del servei d'atenció a temporers.

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

18.03.2024

Del 30 de març al 7 de juliol l’ÍTACA 2024 oferirà un total de 18 actuacions a sis municipis d’arreu de l’Empordà (l’Escala, Gualta,... (Llegir més)

18.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya participen en la tercera edició de l'esdeveniment que ... (Llegir més)

11.03.2024

L’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Baix Empordà i l’Ajuntament de Torroella de Montgrí han organitzat conjuntament, la... (Llegir més)

07.03.2024

El teixit associatiu, els centres educatius i els equipaments públics municipals de Torroella de Montgrí i l’Estartit s’han unit per programar... (Llegir més)

04.03.2024

Benvolguts comerciants, Us recordem que abans de Setmana Santa estan previstes vàries recollides de cartró comercial, que se sumen a les... (Llegir més)

04.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya prendran part en les diferents activitats programades pel... (Llegir més)

29.02.2024

L'Agrupació de Defensa Forestal Montgrí ha presentat avui un nou vehicle, gràcies a la col·laboració de la Gala Solidària Pro Baix Ter 2022 i a... (Llegir més)

19.02.2024

El Pla de Sostenibilitat Turística de Torroella de Montgrí i l'Estartit encara la seva recta final amb pràcticament totes les accions... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis