Informació sobre incidència al subministrament d'aigua potable

16.08.2021

L’empresa concessionària de l’aigua ens ha comunicat que a causa de la manca de subministrament elèctric que es va produir ahir a la zona de Canet de la Tallada, on hi ha els pous d’aigua que abasten el nostre terme municipal, aquesta matinada s’han produït problemes en el subministrament d’aigua a alguns habitatges del nucli de Torroella de Montgrí. Aquesta incidència s’ha generat perquè durant unes hores no s’ha pogut bombar aigua als pous, a causa de la manca de llum i les existències d’aigua dels dipòsits s’han anat esgotant. A les 4 h de la matinada aproximadament ha tornat la llum als pous i s’ha pogut reiniciar el bombeig i potabilització posterior de l’aigua.

Per tal de que els efectes als ciutadans fossin els mínims possibles en una època de gran densitat de població, s’ha comprat aigua a la Mancomunitat Intermunicipal d’Aigües de pobles veïns.

Al nucli de l’Estartit, amb dipòsit propi, no s’ha vist afectat per aquesta incidència. A la urbanització Torre Vella, sobretot els habitatges situats més al nord, que depenen del pou de Torroella sí que és possible que es notin els efectes d’aquesta manca de subministrament d’aigua.

Durant les properes hores es podran produir efectes de terbolesa a l’aigua subministrada, a causa del bombeig especial que s’està realitzant per tal de tornar a la normalitat i omplir els dipòsits novament.

26.10.2021

Agents de la Policia de la Generalitat–Mossos d’Esquadra de la comissaria de la Bisbal d’Empordà van detenir ahir, a Torroella de Montgrí, un... (Llegir més)

26.10.2021

El Centre de Distribució d’Aliments (CDA) s’ha traslladat aquest mes a una nau situada en el carrer Montgrí, núm. 10. En el nou espai se... (Llegir més)

26.10.2021

Aquest dimecres s'iniciarà la campanya de vacunació contra la grip que s'allargarà fins al 31 de gener de l'any vinent. Igual que l'any passat,... (Llegir més)

15.10.2021

Les residències Vila Vella, Santa Caterina i Vila Montgrí, de Torroella de Montgrí, ja han rebut el material finançat gràcies a la primera... (Llegir més)

14.10.2021

L'alcalde de Torroella de Montgri, Jordi Colomí, i el primer tinent d'alcalde i regidor de Serveis Municipals i Residus, Marc Calvet, han rebut... (Llegir més)

14.10.2021

Aquest matí s'ha realitzat la presentació, en format telemàtic, de la segona edició del projecte educatiu i cultural «Connectats pel teatre»,... (Llegir més)

07.10.2021

Aquest matí hem presentat formalment la setzena edició de les Jornades Gastronòmiques «La Poma a la Cuina», de Torroella de Montgrí i... (Llegir més)

06.10.2021

Torroella-l'Estartit-Illes Medes ha estat escollida per la prestigiosa associació internacional Green Destinations com un exemple de bones... (Llegir més)

01.10.2021

Avui s'inicia la setzena edició de les Jornades Gastronòmiques «La Poma a la Cuina», de Torroella de Montgrí i l'Estartit. Estan organitzades... (Llegir més)

30.09.2021

La restauració dels sistemes litorals de la Pletera, a l'Estartit, i la limitació d’accés a determinades zones de la duna litoral i de... (Llegir més)

22.09.2021

Les darreres setmanes s'ha pogut constatar la mort per enverinament de gats de carrer a Torroella i a l'Estartit. Davant d'aquesta circumstància,... (Llegir més)

22.09.2021

L'Estartit celebrarà aquest cap de setmana la XVII Fira de Pirates i Corsaris a les Illes Medes, amb el propòsit de continuar divulgant una part... (Llegir més)

22.09.2021

L’Auditori Teatre Espai Ter, de Torroella de Montgrí, inaugura aquest cap de setmana la seva temporada estable amb el musical La filla del Mar... (Llegir més)

16.09.2021

Aquest proper diumenge 19 de setembre es tornarà a obrir l'ermita de Santa Caterina. Aquests primers dies, l'horari d'obertura serà els diumenges... (Llegir més)

eventis