El Pla de Sostenibilitat Turística estrena web i imatge gràfica

S’ha elaborat un web molt funcional i pràctic, sota el domini montgrimedes2030.com

10.08.2021

L’Ajuntament ha activat avui el web del Pla de Sostenibilitat Turística de Torroella de Montgrí-l’Estartit, un espai a través del qual s’informa detalladament dels objectius, les fases, línies estratègiques, nucli promotor, projectes que s’executaran i la seva evolució. S’ha elaborat un web molt funcional, àgil i pràctic, sota el domini montgrimedes2030.com que intenta simplificar l’accés a tota la informació pràctica d’un pla estratègic de gran envergadura i transversalitat. En el seu conjunt, representarà una de les inversions municipals més elevades de les darreres dècades en millora urbana, infraestructures, serveis i espais naturals.

Imatge gràfica
Visualment, la nova web es fonamenta en la identitat gràfica que s’ha desenvolupat per identificar i dotar el Pla de personalitat pròpia en tots els suports que ho requereixin. La identitat gràfica ha estat elaborada pel dissenyador torroellenc Plàcid Busquets. Un dels elements centrals d’aquest treball és el símbol inclòs en l’imagotip, una imatge que a partir d’ara serà molt present en suports físics del municipi i a les xarxes socials.

Vinculació amb els ODS i l’Agenda 2030
El símbol és l’identificador més important de què disposa la marca i es basa en un cercle segmentat amb les meitats desplaçades fins a formar una “corba”. Els seus colors i forma suggereixen una afinitat amb la marca oficial del Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i l’Agenda 2030. Aquesta vinculació és pretesament volguda, ja que l’execució del Pla permetrà donar compliment a una bona part dels ODS. En aquest sentit, un dels objectius fixats en el Pla és el de contribuir al compliment i a la difusió dels ODS entre la població, visitants i empreses. Per aquesta raó, el domini escollit per a la web ha estat el de montgrimedes.2030. D’aquesta manera es vincula el territori amb l’horitizó que representa l’Agenda 2030.

La regidora de Destinació Turística, Dúnia Oliveras, assegura que el Pla «permetrà a Torroella i a l'Estartit fer un gran salt de qualitat en la millora de serveis i permetrà avançar molts anys en el nostre model de municipi perquè podrem concretar projectes i iniciatives que hauríem trigat molts anys a fer realitat amb els nostres recursos propis. I té una importància afegida perquè arriba en un moment de gran dificultats derivades la pandèmia de la COVID-19. La web ha de ser una eina molt útil per donar a conèixer els seus objectius i el dia a dia del seu desplegament.»»

29 projectes i 3,6 milions d'euros d'inversió
El pla permetrà executar 29 projectes i accions, agrupats en 16 actuacions, que s’aniran desplegant entre els anys 2021 i 2023. Preveu una inversió global de 3,6 milions d’euros. Està impulsat per l’Ajuntament de Torroella de Montgrí, en col·laboració de l’EMD de l’Estartit, i es desenvolupa en el marc de la primera edició del programa «Planes de Sostenibilidad Turística», promogut pel Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme, una iniciativa que compta amb la participació de la Generalitat, a través del Departament d’Empresa i Ocupació. A Torroella de Montgrí-l’Estartit també compta amb el suport econòmic de la Diputació de Girona.

26.10.2021

Agents de la Policia de la Generalitat–Mossos d’Esquadra de la comissaria de la Bisbal d’Empordà van detenir ahir, a Torroella de Montgrí, un... (Llegir més)

26.10.2021

El Centre de Distribució d’Aliments (CDA) s’ha traslladat aquest mes a una nau situada en el carrer Montgrí, núm. 10. En el nou espai se... (Llegir més)

26.10.2021

Aquest dimecres s'iniciarà la campanya de vacunació contra la grip que s'allargarà fins al 31 de gener de l'any vinent. Igual que l'any passat,... (Llegir més)

15.10.2021

Les residències Vila Vella, Santa Caterina i Vila Montgrí, de Torroella de Montgrí, ja han rebut el material finançat gràcies a la primera... (Llegir més)

14.10.2021

L'alcalde de Torroella de Montgri, Jordi Colomí, i el primer tinent d'alcalde i regidor de Serveis Municipals i Residus, Marc Calvet, han rebut... (Llegir més)

14.10.2021

Aquest matí s'ha realitzat la presentació, en format telemàtic, de la segona edició del projecte educatiu i cultural «Connectats pel teatre»,... (Llegir més)

07.10.2021

Aquest matí hem presentat formalment la setzena edició de les Jornades Gastronòmiques «La Poma a la Cuina», de Torroella de Montgrí i... (Llegir més)

06.10.2021

Torroella-l'Estartit-Illes Medes ha estat escollida per la prestigiosa associació internacional Green Destinations com un exemple de bones... (Llegir més)

01.10.2021

Avui s'inicia la setzena edició de les Jornades Gastronòmiques «La Poma a la Cuina», de Torroella de Montgrí i l'Estartit. Estan organitzades... (Llegir més)

30.09.2021

La restauració dels sistemes litorals de la Pletera, a l'Estartit, i la limitació d’accés a determinades zones de la duna litoral i de... (Llegir més)

22.09.2021

Les darreres setmanes s'ha pogut constatar la mort per enverinament de gats de carrer a Torroella i a l'Estartit. Davant d'aquesta circumstància,... (Llegir més)

22.09.2021

L'Estartit celebrarà aquest cap de setmana la XVII Fira de Pirates i Corsaris a les Illes Medes, amb el propòsit de continuar divulgant una part... (Llegir més)

22.09.2021

L’Auditori Teatre Espai Ter, de Torroella de Montgrí, inaugura aquest cap de setmana la seva temporada estable amb el musical La filla del Mar... (Llegir més)

16.09.2021

Aquest proper diumenge 19 de setembre es tornarà a obrir l'ermita de Santa Caterina. Aquests primers dies, l'horari d'obertura serà els diumenges... (Llegir més)

eventis