L'exregidor i exassessor turístic municipal Josep Capellà hissa la bandera Q de Qualitat a la platja Gran de l'Estartit

Dúnia Oliveras, Francesc Ferrer, Josep Capellà, Jordi Colomí i Marc Calvet
Dúnia Oliveras, Francesc Ferrer, Josep Capellà, Jordi Colomí i Marc Calvet

26.07.2021

Josep Capellà, exregidor de Turisme (1991-1999) i exassessor turístic municipal de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí, ha estat l'encarregat, aquest matí, d'hissar la bandera Q de Qualitat Turística a la platja Gran de l'Estartit. Capellà s'acaba de jubilar després de tres dècades de vinculació amb l'Ajuntament (en una llarga etapa, com a regidor, i en una altra, com a professional) i amb aquesta acció simbòlica, l'Ajuntament li ha volgut reconèixer la seva contribució a la millora de la destinació.

A l'acte hi han assistit, entre d'altres, l'alcalde, Jordi Colomí; el president de l'EMD, Francesc Ferrer; el primer tinent d'alcalde i regidor de Gestió Costanera i Platges, Marc Calvet, i la regidora de Destinació Turística, Dúnia Oliveras, a banda de tècnics i responsables de serveis vinculats a la platja.

En els seus parlaments, tant l'alcalde, Jordi Colomí; com el primer tinent d'alcalde i regidor de Gestió Costanera i Platges, Marc Calvet, han elogiat i agraït, ben sincerament, la contribució de Capellà a la modernització de la destinació. En aquest sentit, han reconegut que sempre ha estat una persona innovadora, molt avançada al seu temps i que ha fixat les bases del model de destinació sobre el qual s'està treballant.

Entre d'altres coses, han destacat el fet d'haver estat un dels pioners en la valorització del territori, la sostenibilitat, l'ecoturisme i el turisme responsable, quan dècades enrere encara no se'n parlava d'aquests conceptes. D'altra banda, Capellà també ha estat l'artífex de la participació del municipi en diversos projectes i programes internacionals i en l'obtenció d'importants reconeixements, com una de les 10 destinacions més sostenibles del món o el premi Global Low-Carbon Ecological Scenic Spot, concedit pel Global Forum on Human Settelments (GFHS), un organisme vinculat a l'ONU.

Capellà, per la seva banda, s'ha mostrat molt agraït pel reconeixement i ha ressaltat la feina d'equip que hi ha al darrera de la gestió d'una  destinació turística tan singular i complexa com la que configuren Torroella de Montgrí i l'Estartit. Està convençut que a partir d'ara es continuarà fent una bona feina i se sent molt satisfet d'haver pogut  contribuir a la millora de la destinació.

26.10.2021

Agents de la Policia de la Generalitat–Mossos d’Esquadra de la comissaria de la Bisbal d’Empordà van detenir ahir, a Torroella de Montgrí, un... (Llegir més)

26.10.2021

El Centre de Distribució d’Aliments (CDA) s’ha traslladat aquest mes a una nau situada en el carrer Montgrí, núm. 10. En el nou espai se... (Llegir més)

26.10.2021

Aquest dimecres s'iniciarà la campanya de vacunació contra la grip que s'allargarà fins al 31 de gener de l'any vinent. Igual que l'any passat,... (Llegir més)

15.10.2021

Les residències Vila Vella, Santa Caterina i Vila Montgrí, de Torroella de Montgrí, ja han rebut el material finançat gràcies a la primera... (Llegir més)

14.10.2021

L'alcalde de Torroella de Montgri, Jordi Colomí, i el primer tinent d'alcalde i regidor de Serveis Municipals i Residus, Marc Calvet, han rebut... (Llegir més)

14.10.2021

Aquest matí s'ha realitzat la presentació, en format telemàtic, de la segona edició del projecte educatiu i cultural «Connectats pel teatre»,... (Llegir més)

07.10.2021

Aquest matí hem presentat formalment la setzena edició de les Jornades Gastronòmiques «La Poma a la Cuina», de Torroella de Montgrí i... (Llegir més)

06.10.2021

Torroella-l'Estartit-Illes Medes ha estat escollida per la prestigiosa associació internacional Green Destinations com un exemple de bones... (Llegir més)

01.10.2021

Avui s'inicia la setzena edició de les Jornades Gastronòmiques «La Poma a la Cuina», de Torroella de Montgrí i l'Estartit. Estan organitzades... (Llegir més)

30.09.2021

La restauració dels sistemes litorals de la Pletera, a l'Estartit, i la limitació d’accés a determinades zones de la duna litoral i de... (Llegir més)

22.09.2021

Les darreres setmanes s'ha pogut constatar la mort per enverinament de gats de carrer a Torroella i a l'Estartit. Davant d'aquesta circumstància,... (Llegir més)

22.09.2021

L'Estartit celebrarà aquest cap de setmana la XVII Fira de Pirates i Corsaris a les Illes Medes, amb el propòsit de continuar divulgant una part... (Llegir més)

22.09.2021

L’Auditori Teatre Espai Ter, de Torroella de Montgrí, inaugura aquest cap de setmana la seva temporada estable amb el musical La filla del Mar... (Llegir més)

16.09.2021

Aquest proper diumenge 19 de setembre es tornarà a obrir l'ermita de Santa Caterina. Aquests primers dies, l'horari d'obertura serà els diumenges... (Llegir més)

eventis