L'exregidor i exassessor turístic municipal Josep Capellà hissa la bandera Q de Qualitat a la platja Gran de l'Estartit

Dúnia Oliveras, Francesc Ferrer, Josep Capellà, Jordi Colomí i Marc Calvet
Dúnia Oliveras, Francesc Ferrer, Josep Capellà, Jordi Colomí i Marc Calvet

26.07.2021

Josep Capellà, exregidor de Turisme (1991-1999) i exassessor turístic municipal de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí, ha estat l'encarregat, aquest matí, d'hissar la bandera Q de Qualitat Turística a la platja Gran de l'Estartit. Capellà s'acaba de jubilar després de tres dècades de vinculació amb l'Ajuntament (en una llarga etapa, com a regidor, i en una altra, com a professional) i amb aquesta acció simbòlica, l'Ajuntament li ha volgut reconèixer la seva contribució a la millora de la destinació.

A l'acte hi han assistit, entre d'altres, l'alcalde, Jordi Colomí; el president de l'EMD, Francesc Ferrer; el primer tinent d'alcalde i regidor de Gestió Costanera i Platges, Marc Calvet, i la regidora de Destinació Turística, Dúnia Oliveras, a banda de tècnics i responsables de serveis vinculats a la platja.

En els seus parlaments, tant l'alcalde, Jordi Colomí; com el primer tinent d'alcalde i regidor de Gestió Costanera i Platges, Marc Calvet, han elogiat i agraït, ben sincerament, la contribució de Capellà a la modernització de la destinació. En aquest sentit, han reconegut que sempre ha estat una persona innovadora, molt avançada al seu temps i que ha fixat les bases del model de destinació sobre el qual s'està treballant.

Entre d'altres coses, han destacat el fet d'haver estat un dels pioners en la valorització del territori, la sostenibilitat, l'ecoturisme i el turisme responsable, quan dècades enrere encara no se'n parlava d'aquests conceptes. D'altra banda, Capellà també ha estat l'artífex de la participació del municipi en diversos projectes i programes internacionals i en l'obtenció d'importants reconeixements, com una de les 10 destinacions més sostenibles del món o el premi Global Low-Carbon Ecological Scenic Spot, concedit pel Global Forum on Human Settelments (GFHS), un organisme vinculat a l'ONU.

Capellà, per la seva banda, s'ha mostrat molt agraït pel reconeixement i ha ressaltat la feina d'equip que hi ha al darrera de la gestió d'una  destinació turística tan singular i complexa com la que configuren Torroella de Montgrí i l'Estartit. Està convençut que a partir d'ara es continuarà fent una bona feina i se sent molt satisfet d'haver pogut  contribuir a la millora de la destinació.

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis