Avisos

Maria Galiana, Joel Joan, Carlos Sobera, Neus Asensi, Mag Lari o Pere Aquillué, a la nova temporada de l'Espai Ter

Avui s'han posat a la venda les entrades de la vintena d’espectacles que tindran lloc de l’agost al gener vinent

12.07.2021

L’Auditori Teatre Espai Ter, de Torroella de Montgrí, programarà una vintena d’espectacles a la nova temporada de l’equipament cultural que tindrà lloc del mes d’agost al gener del 2022 i que es posen a la venda avui a les 11.00 del matí. La nova programació inclou propostes de teatre, música, circ, dansa, màgia i un musical. 

La temporada s’inaugurarà amb la nova proposta de Carles Xuriguera i Fel Faixedas. Després de deu anys del seu darrer espectacle, els dos actors estrenen a l’Espai Ter la seva nova obra que porta per títol Ni rastre de qui vam ser, una reflexió dels efectes de la pandèmia sobre la cultura. De l’apartat teatral també destaca la comèdia El abrazo, una obra de teatre entranyable interpretada per la popular actriu María Galiana, que actua per primera vegada a Torroella acompanyada per Juan Meseguer i Juan Cruz. A l’escenari de l’Espai Ter també hi pujaran altres reconeguts artistes espanyols, com Carlos Sobera, Neus Asensi, Elisa Matilla i Àngel Pardo que representaran Asesinos Todos, una comèdia divertida i intel·ligent escrita per Jordi Sánchez i Pep Anton Gómez que analitza els límits de la nostra paciència. 

De l’escena teatral catalana, l’Espai Ter proposa algunes de les obres més exitoses de la cartellera. Una de les propostes destacades és El Gran Comediant, una divertida i suggestiva comèdia que posarà a prova l’amistat entre dos actors i que està protagonitzada per Joel Joan i Xavi Mira. En la seva línia de col·laboració amb els grans festivals, l’Auditori Teatre Espai Ter programarà també una de les funcions incloses en la programació del Temporada Alta: 53 diumenges, dirigit per Cesc Gay, un dels espectacles més ben valorats de la temporada amb Pere Arquillué, Cristina Plazas, Àgata Roca i Lluís Villanueva

L’Espai Ter també manté la seva aposta per la creativitat local i programa Un tal Shakespeare, amb Marcel Tomàs, un dels grans actors i humoristes de casa nostra que, acompanyat per Toni Escudero, passa pel sedàs del seu particular univers creatiu algunes de les icones del gran dramaturg en un show hilarant.

La nova temporada de l’Espai Ter ve carregada de propostes musicals per a tots els gustos. Una de les propostes més destacades és l’estrena del nou disc de Mazoni que porta per títol Ludwig, treball que ha estat guardonat amb el III Premi Espai Ter de Música 2021 i que és un treball singular i innovador creat a partir de la música de Ludwig Van Beethoven.

A remarcar la representació del musical La filla del mar, el musical, una coproducció de teatre musical del Grec 2021 i Focus i que interpreta la companyia La Barni Teatre amb la voluntat d’acostar un dels grans clàssics del teatre català a tots els públics.  L’Espai Ter acollirà també la darrera proposta de la cantant Lídia Pujol en la qual conversa amb la cantant Cecília, revisant i reinterpretant les cançons de la cantautora madrilenya. Un any més, l’equipament acollirà un dels concerts del Black Music Festival. En aquest cas hi programarà l’actuació de The Gramophones Allstars, que presentarà el seu darrer disc Love Letter,  una carta d'amor dirigida a la formació jamaicana The Skatalites, en la seva recerca incansable per fusionar el soul, el jazz i els ritmes jamaicans.

Un dels plats forts de la nova temporada serà la representació d’Una nit amb el Mag Lari, una proposta del festival de màgia FIMAG per aquesta tardor en la qual el popular artista combina, com sempre, els seus sorprenents números amb molt d’humor.

Com ja es tradició, l’Espai Ter tanca la programació d’aquest any amb el Concert d’Any Nou i el Concert de Reis. En el cas del Concert d’Any Nou, l’orquestra Terres de Marca oferirà un repertori de valsos, polques, masurques i danses de la tradició vienesa. Per Reis, es programa Desconcerto, una experiència de teatre gestual i música en moviment divertida i desconcertant de Jordi Purtí i Orthemis, Nova Orquestra de Cambra de l’Empordà

18.03.2024

Del 30 de març al 7 de juliol l’ÍTACA 2024 oferirà un total de 18 actuacions a sis municipis d’arreu de l’Empordà (l’Escala, Gualta,... (Llegir més)

18.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya participen en la tercera edició de l'esdeveniment que ... (Llegir més)

11.03.2024

L’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Baix Empordà i l’Ajuntament de Torroella de Montgrí han organitzat conjuntament, la... (Llegir més)

07.03.2024

El teixit associatiu, els centres educatius i els equipaments públics municipals de Torroella de Montgrí i l’Estartit s’han unit per programar... (Llegir més)

04.03.2024

Benvolguts comerciants, Us recordem que abans de Setmana Santa estan previstes vàries recollides de cartró comercial, que se sumen a les... (Llegir més)

04.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya prendran part en les diferents activitats programades pel... (Llegir més)

29.02.2024

L'Agrupació de Defensa Forestal Montgrí ha presentat avui un nou vehicle, gràcies a la col·laboració de la Gala Solidària Pro Baix Ter 2022 i a... (Llegir més)

19.02.2024

El Pla de Sostenibilitat Turística de Torroella de Montgrí i l'Estartit encara la seva recta final amb pràcticament totes les accions... (Llegir més)

16.02.2024

L’Alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí i Massanas, com a president de la Junta d’Usuaris d’Aigües del Baix Ter, juntament amb el... (Llegir més)

16.02.2024

Els representants del Servei Territorial de Carreteres de Girona han presentat avui els primers esbossos de l’avantprojecte de millora de la... (Llegir més)

16.02.2024

La Sala de Plens de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha acollit avui una sessió de benvinguda als alumnes del curs de coneixement de medi i... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis