El Festival Ítaca celebra l'inici de l'estiu amb vuit concerts a la platja de l'Estartit

Els Amics de les Arts, Iseo & Dodosound i Oques Grasses en seran els caps de cartell

Imatge del concert d'Iseo & Dodosound a la platja de l'Estartit, a l'edició 2019 del festival ÍTACA.
Imatge del concert d'Iseo & Dodosound a la platja de l'Estartit, a l'edició 2019 del festival ÍTACA.

22.06.2021

El Festival ÍTACA, CULTURA i ACCIÓ s’instal·la els pròxims dies a l’Estartit  i oferirà vuit concerts a partir d’aquest dijous i fins al 2 de juliol a la platja Gran del municipi en un espai de grans dimensions a tocar del mar. 

Iseo & Dodosound inaugurarà la programació de l’ÍTACA L’Estartit aquest dijous, 24 de juny, en l’únic concert del duet navarrès a les comarques gironines aquest estiu. Després d’una llarga aturada, Iseo & Dodosound tanquen les portes de l’estudi per tornar als escenaris amb Inédito Tour, una gira en què han decidit compartir amb el seu públic, de manera exclusiva, abans que vegin la llum, diverses cançons del seu nou  disc. Ho faran acompanyats dels seus inseparables The Mousehunters, amb la banda al complet.

L’endemà, el divendres 25 de juny, pujaran a l’escenari de l’Estartit una de les bandes de rap més combatives: Lágrimas de Sangre. Amb tres discs editats i més de 80 concerts a l’any per tota la península, la banda s’ha consolidat com tota una referència de la música urbana del nostre país.  Completen aquesta nit Sample Corp., grup del Maresme inspirat en el hip hop dels 90, que intenten “protegir l’essència del rap dels tentacles comercials”. 

Dissabte 26 de juny, el festival viurà una de les actuacions més multitudinàries d’aquesta edició amb el concert d’Oques Grasses, que arriba a l’ÍTACA per presentar el seu i esperat nou disc A tope amb la vida. Un treball molt esperat després del seu aclamat Fans del Sol que va consolidar Oques Grasses com un dels grups de referència del panorama musical català amb un talent, una imaginació i una personalitat única.  El festival ofereix les últimes 25 entrades de les 1.400 posades a la venda.

Tancaran aquest primer cap de setmana d’actuacions a l’Estartit els Xiula. La formació per a públic familiar presentarà diumenge a la tarda seu espectacle Big Chicken que inclou cançons del seu últim disc Descontrol Mparental sense oblidar el seu hits de discos anteriors: Verdura i Peix, Polls, Sucre, T’estimo Bastant o Estic nerviós…

El segon cap de setmana de l’ÍTACA L’ESTARTIT s’obrirà amb un altre dels caps de cartell d’aquesta edició: Els Amics de les Arts hi actuaran l’1 de juliol en el concert inaugural de la seva gira d’estiu. La banda oferirà el seu format més ‘explosiu i elèctric’ amb algunes de les cançons del nou disc El senyal que esperaves i bona part dels seus grans èxits.  La programació de l’ÍTACA L’ESTARTIT es tancarà el dissabte 2 de juliol amb una nit de concerts que inclou les actuacions de les Balkan Paradise Orchestra (BPO) i de Travis Birds. Integrada per onze instrumentistes de vent i percussió, la BPO ha aportat un aire fresc i alegre al panorama de les fanfàrries del nostre país, amb ritmes de tot el món, i un espectacle carregat d’energia. Obrirà la nit la cantautora que és una de les últimes revelacions de l’escena espanyola i que presentarà el seu nou disc La Costa de los Mosquitos. 

Les entrades pels concerts programats es poden comprar al web del festival: www.itacacultura.cat

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis