Avisos

Torroella de Montgrí acull la 1a Jornada de Turisme Inclusiu del Baix Empordà

15.06.2021

L'Espai Ter de Torroella de Montgrí ha acollit aquest matí la 1a Jornada de Turisme Inclusiu del Baix Empordà, organitzada pel Consell Comarcal del Baix Empordà. L'obertura de l'acte ha anat a càrrec de l'alcalde, Jordi Colomí, i del vicepresident primer i conseller de Turisme del Consell Comarcal, Xavier Dilmé. En el decurs de la jornada s'ha presentat el Pla d'Accessibilitat Turística del Baix Empordà, diversos casos d'èxit, una ponència sobre els beneficis i la importància de treballar un turisme accessible i s'ha programat una taula rodona amb entitats de la Taula d'Accessibilitat Turística.

El consell comarcal està impulsant un Pla d'Accessibilitat Turística al Baix Empordà per tal de posar en valor la comarca com a destinació turística accessible i generar un nou valor diferencial i qualitatiu en la competitivitat. Els destinataris d’aquest projecte són, en primer lloc, tots aquells espais públics i privats que formen part de l’oferta turística del Baix Empordà i que volen millorar la seva accessibilitat turística, com són: oficines de turisme, espais naturals, recursos culturals, empreses d’allotjament, restaurants, empreses de turisme actiu, etc. Els destinataris finals són turistes, visitants i totes aquelles persones que tenen algun tipus de discapacitat (física o motriu, sensorial o intel·lectual), mobilitat reduïda o necessitats especials.

La millora de l'accessibilitat turística és un dels eixos de treball que s'impulsen des de l'àrea municipal de Turisme. Per aquest raó, l'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha signat el conveni amb el consell comarcal i la destinació Torroella-l'Estartit-Illes Medes forma part del pla comarcal.

Així mateix, la millora de l'accessibilitat és una de les actuacions incloses i programades en el Pla de Sostenibilitat Turística de Torroella de Montgrí-l'Estartit (2021-2023). Concretament, l'acció projectada permetrà reforçar el programa municipal de Destinació Accessible i contractar un servei de consultoria per donar suport als allotjaments i empreses.

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

18.03.2024

Del 30 de març al 7 de juliol l’ÍTACA 2024 oferirà un total de 18 actuacions a sis municipis d’arreu de l’Empordà (l’Escala, Gualta,... (Llegir més)

18.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya participen en la tercera edició de l'esdeveniment que ... (Llegir més)

11.03.2024

L’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Baix Empordà i l’Ajuntament de Torroella de Montgrí han organitzat conjuntament, la... (Llegir més)

07.03.2024

El teixit associatiu, els centres educatius i els equipaments públics municipals de Torroella de Montgrí i l’Estartit s’han unit per programar... (Llegir més)

04.03.2024

Benvolguts comerciants, Us recordem que abans de Setmana Santa estan previstes vàries recollides de cartró comercial, que se sumen a les... (Llegir més)

04.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya prendran part en les diferents activitats programades pel... (Llegir més)

29.02.2024

L'Agrupació de Defensa Forestal Montgrí ha presentat avui un nou vehicle, gràcies a la col·laboració de la Gala Solidària Pro Baix Ter 2022 i a... (Llegir més)

19.02.2024

El Pla de Sostenibilitat Turística de Torroella de Montgrí i l'Estartit encara la seva recta final amb pràcticament totes les accions... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis