FIMAG torna a convertir Torroella de Montgrí en la capital de la màgia

02.06.2021

Després d’un any d’absència obligada per les restriccions provocades per la pandèmia, el FIMAG Festival de Màgia de Torroella de Montgrí torna a escena aquest cap de setmana amb la mateixa il·lusió de sempre, però més ganes que mai per contribuir a la tan anhelada normalitat cívica i cultural. Enguany, a més, tindrà un valor especial ja que celebrarà el seu 10è aniversari. Al llarg d’aquesta dècada, FIMAG avança amb pas ferm per esdevenir el festival de màgia de referència al nostre país.

La Gran Gala Internacional de dissabte (tarda i nit) torna a ser l’espectacle central d’un festival que programa més de setanta sessions. La limitació d’aforament fa que quedin ja poques entrades a la venda.ivendres al matí el festival arrencarà amb la fira professional FimagPRO, punt de trobada entre mags i programadors, en el marc de la quan enguany es presentarà el primer Catàleg Professional de Màgia de Catalunya. El catàleg pretén ser una eina útil per a mags i programadors. 

Quatre categories d'espectacles
Els espectacles propis del festival s’han agrupat en quatre categories per a una fàcil identificació. Les mesures higièniques i de seguretat obliguen enguany a retirar entrada per a qualsevol dels espectacles. És recomanable fer-ho a través del web www.fimag.cat o www.espaiter.cat 

La Gran màgia inclou la màgia de gran format amb els tres espectacles programats a l’Espai Ter. Divendres, Alex Navarro, amb Canalla e irreverente; dissabte, les dues sessions de la Gran Gala Internacional; i diumenge, dues sessions de l’espectacle Don’t blink, del valencià G Alexander. Els preus d’aquests espectacles oscil·len entre els 6 i els 25 euros.

La Màgia 3 estrelles són els dos espectacles de mig format programats al Cine Petit. Dissabte amb Gonzalo Albiñana i diumenge amb Melanie. El preu de l’entrada és de 10 euros.

Per Màgia singular s’entén la màgia de prop, programada en espais singulars del municipi com Casa Galibern, Palau Solterra, La Sala o el mateix Cine Petit. Inclou Adolfo Masyebra (hipnosi i mentalisme), Josep Vidal (cartomàgia), Sergi Armentano (màgia de prop), Xulio Merino (boles d’esponja) i Javi Rufo (manipulació). Hi podeu accedir comprant una entrada de 3 euros.

I la categoria de Màgia popular engloba aquells espectacles i tallers que es programaven en espais oberts i places, però que aquest any estem obligats a acotar-ne i controlar-ne l’aforament. Cliff the magician (infantil), Isaac Trias (còmica), Pau Segalés (còmica), David Baró (mentalisme), Estefanía Galera (multidisciplinar), Melanie (tallers) i Cristina (tallers). Es faran al Cinema Montgrí, al Pati Fimag i al Convent dels Agustins. Les entrades es poden adquirir al preu d’1 euro.

26.10.2021

Agents de la Policia de la Generalitat–Mossos d’Esquadra de la comissaria de la Bisbal d’Empordà van detenir ahir, a Torroella de Montgrí, un... (Llegir més)

26.10.2021

El Centre de Distribució d’Aliments (CDA) s’ha traslladat aquest mes a una nau situada en el carrer Montgrí, núm. 10. En el nou espai se... (Llegir més)

26.10.2021

Aquest dimecres s'iniciarà la campanya de vacunació contra la grip que s'allargarà fins al 31 de gener de l'any vinent. Igual que l'any passat,... (Llegir més)

15.10.2021

Les residències Vila Vella, Santa Caterina i Vila Montgrí, de Torroella de Montgrí, ja han rebut el material finançat gràcies a la primera... (Llegir més)

14.10.2021

L'alcalde de Torroella de Montgri, Jordi Colomí, i el primer tinent d'alcalde i regidor de Serveis Municipals i Residus, Marc Calvet, han rebut... (Llegir més)

14.10.2021

Aquest matí s'ha realitzat la presentació, en format telemàtic, de la segona edició del projecte educatiu i cultural «Connectats pel teatre»,... (Llegir més)

07.10.2021

Aquest matí hem presentat formalment la setzena edició de les Jornades Gastronòmiques «La Poma a la Cuina», de Torroella de Montgrí i... (Llegir més)

06.10.2021

Torroella-l'Estartit-Illes Medes ha estat escollida per la prestigiosa associació internacional Green Destinations com un exemple de bones... (Llegir més)

01.10.2021

Avui s'inicia la setzena edició de les Jornades Gastronòmiques «La Poma a la Cuina», de Torroella de Montgrí i l'Estartit. Estan organitzades... (Llegir més)

30.09.2021

La restauració dels sistemes litorals de la Pletera, a l'Estartit, i la limitació d’accés a determinades zones de la duna litoral i de... (Llegir més)

22.09.2021

Les darreres setmanes s'ha pogut constatar la mort per enverinament de gats de carrer a Torroella i a l'Estartit. Davant d'aquesta circumstància,... (Llegir més)

22.09.2021

L'Estartit celebrarà aquest cap de setmana la XVII Fira de Pirates i Corsaris a les Illes Medes, amb el propòsit de continuar divulgant una part... (Llegir més)

22.09.2021

L’Auditori Teatre Espai Ter, de Torroella de Montgrí, inaugura aquest cap de setmana la seva temporada estable amb el musical La filla del Mar... (Llegir més)

16.09.2021

Aquest proper diumenge 19 de setembre es tornarà a obrir l'ermita de Santa Caterina. Aquests primers dies, l'horari d'obertura serà els diumenges... (Llegir més)

eventis