Presenten el projecte FP Baix Empordà que promou conjuntament l’oferta de cicles formatius

14.05.2021

FP Baix Empordà ha distingit l'Ajuntament de Torroella de Montgrí, l'Associació de Comercials de Torroella de Montgrí, l'Estació Nàutica l'Estartit-Illes Medes i el Club Nàutic l'Estartit (CNE) pel suport i la implicació que donen al projecte.

FP Baix Empordà és una innovadora iniciativa que unifica tota l'oferta educativa en Cicles de Formació Professional de Grau Mitjà i Superior del Baix Empordà. Es va posar en marxa el curs passat a partir de la iniciativa dels instituts de la Bisbal d'Empordà, Palafrugell, Palamós, Torroella de Montgrí i Sant Feliu de Guíxols. D'aquesta manera es pretén acostar la gran oferta en cicles formatius que es pot trobar a la comarca. El conjunt d'aquests cinc instituts del Baix Empordà suma més de 25 cicles formatius: 19 de Grau Mitjà, 7 de Grau Superior.

El projecte es va impulsar el curs passat, però la presentació oficial no es va poder fer per la pandèmia. L'acte formal s'ha celebrat aquest matí al teatre El Mundial, de la Bisbal d'Empordà i ha comptat amb una àmplia representació institucional i de les empreses que hi donen suport. L'Ajuntament de Torroella de Montgrí hi ha estat representat per la regidora d'Ensenyament Anna Company.

Per reforçar-ne el seu coneixement i millorar-ne la difusió, han creat la web www.fpbaixemporda.com, on es recull informació detallada de cada cicle: centres on es poden cursar els estudis, Mòduls Professionals, sortides professionals, com accedir-hi, entre d'altres. La web és una eina que ajuda en la recerca d'estudis als equips educatius, alumnes, famílies, empreses, institucions, etc.

També han editat un llibret amb tota la informació, sobretot de la Formació dual, especialment destinat a empreses que vulguin tenir alumnes amb aquests tipus de formació

FP Baix Empordà té presència molt activa a les xarxes socials, Instagram, Facebook i Canal You Tube.

Oferta a Torroella de Montgrí
Al nostre municipi, l'Institut Montgrí n'ofereix dos i l'Ajuntament de Torroella de Montgrí n'ha tingut un paper molt actiu en la seva posada en marxa.

- Activitats comercials orientades al turisme
- Guia en el medi natural i temps de lleure

26.10.2021

Agents de la Policia de la Generalitat–Mossos d’Esquadra de la comissaria de la Bisbal d’Empordà van detenir ahir, a Torroella de Montgrí, un... (Llegir més)

26.10.2021

El Centre de Distribució d’Aliments (CDA) s’ha traslladat aquest mes a una nau situada en el carrer Montgrí, núm. 10. En el nou espai se... (Llegir més)

26.10.2021

Aquest dimecres s'iniciarà la campanya de vacunació contra la grip que s'allargarà fins al 31 de gener de l'any vinent. Igual que l'any passat,... (Llegir més)

15.10.2021

Les residències Vila Vella, Santa Caterina i Vila Montgrí, de Torroella de Montgrí, ja han rebut el material finançat gràcies a la primera... (Llegir més)

14.10.2021

L'alcalde de Torroella de Montgri, Jordi Colomí, i el primer tinent d'alcalde i regidor de Serveis Municipals i Residus, Marc Calvet, han rebut... (Llegir més)

14.10.2021

Aquest matí s'ha realitzat la presentació, en format telemàtic, de la segona edició del projecte educatiu i cultural «Connectats pel teatre»,... (Llegir més)

07.10.2021

Aquest matí hem presentat formalment la setzena edició de les Jornades Gastronòmiques «La Poma a la Cuina», de Torroella de Montgrí i... (Llegir més)

06.10.2021

Torroella-l'Estartit-Illes Medes ha estat escollida per la prestigiosa associació internacional Green Destinations com un exemple de bones... (Llegir més)

01.10.2021

Avui s'inicia la setzena edició de les Jornades Gastronòmiques «La Poma a la Cuina», de Torroella de Montgrí i l'Estartit. Estan organitzades... (Llegir més)

30.09.2021

La restauració dels sistemes litorals de la Pletera, a l'Estartit, i la limitació d’accés a determinades zones de la duna litoral i de... (Llegir més)

22.09.2021

Les darreres setmanes s'ha pogut constatar la mort per enverinament de gats de carrer a Torroella i a l'Estartit. Davant d'aquesta circumstància,... (Llegir més)

22.09.2021

L'Estartit celebrarà aquest cap de setmana la XVII Fira de Pirates i Corsaris a les Illes Medes, amb el propòsit de continuar divulgant una part... (Llegir més)

22.09.2021

L’Auditori Teatre Espai Ter, de Torroella de Montgrí, inaugura aquest cap de setmana la seva temporada estable amb el musical La filla del Mar... (Llegir més)

16.09.2021

Aquest proper diumenge 19 de setembre es tornarà a obrir l'ermita de Santa Caterina. Aquests primers dies, l'horari d'obertura serà els diumenges... (Llegir més)

eventis