Es reprenen, en format telemàtic, els consells de barri, que restaven aturats per la pandèmia

El primer que es farà serà el del Nucli Antic, el dijous 25 de març, a les 19 h

18.03.2021

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí reprèn la setmana vinent la convocatòria dels Consells de Barri, un any després de l'aturada forçada per la pandèmia. Enguany, però, les reunions es desenvoluparan de manera telemàtica, per tal garantir al màxim les mesures sanitàries contra la COVID-19 i minimitzar riscos.  Els Consells de Barri són òrgans consultius de participació, a través dels quals es reben opinions i propostes dels ciutadans. L’Ajuntament n'ha creat 5 (Nucli Antic, Bolleria i Sobrestany, zona nord, nucli antic, Creu de la Rutlla i entorn i carrer Figueres i entorn) , que es reuneixen 2 cops a l’any cadascun. L'any passat només se'n van poder convocar alguns del primer trimestre, fins que va esclatar la pandèmia.

Consell de Barri del Nucli Antic
El primer que es convocarà enguany serà el del nucli antic, que se celebrarà el dijous 25 de març, a les 19 h. Entre d'altres qüestions, es repassaran les inversions executades al 2020 a partir de les propostes dels consells de barri i es treballarà la proposta per executar el 2021. També es presentaran els pressupostos participatius 2021-2022 i el procés que s'ha engegat per feminitzar el nomenclàtor de Torroella i de l'Estartit. Els veïns i les veïnes que hi vulguin participar només cal que ho sol·licitin a través d'un correu electrònic a participacio@torroella.estartit.cat, indicant nom, cognom i correu electrònic. Posteriorment rebran l’enllaç de la connexió.

Inversions executades durant el 2020
A través de les propostes recollides en els consells de barri, l’any 2020 es van portar a terme les següents inversions: finalització de les obres del parc infantil de la ronda Pau Casals, nous jocs infantils als Jardins John Lennon (2 nous gronxadors, un amb cistella;  2 excavadores i 1 joc amb tobogan), obres de millora de l’evacuació d’aigua plujana al sector de la Ronda Països Catalans amb passeig Vicenç Bou, llums de Nadal al carrer Figueres, increment de la senyalització del mercat setmanal, compra i substitució de papereres a plaça de l’Olivar i Jardins John Lennon, obres d’embelliment del carreró situat entre el c. Pintor Gimeno i c. Roser,  i compra de nou radar mòbil de tipus pedagògic, entre d'altres. 

08.04.2021

Demà divendres tindrà lloc la inauguració formal de la 7a edició del Festival de Fotografia Mirades, que organitza bianualment l'associació... (Llegir més)

30.03.2021

(30.03.21) L’Ajuntament de Torroella de Montgrí cerca una persona per a ocupar el lloc de treball de tècnic/a de medi ambient, mentre duri el... (Llegir més)

25.03.2021

Des de l’ABS de Torroella de Montgrí es continua desplegant la campanya de vacunació contra la COVID-19, que es va iniciar el mes de febrer,... (Llegir més)

25.03.2021

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí continua fomentant les polítiques actives d'ocupació i aquest any ha incorporat tres persones desocupades a... (Llegir més)

24.03.2021

El Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter ha enllestit l’últim cens hivernal d’aus aquàtiques, elaborat el mes de gener, amb... (Llegir més)

22.03.2021

La Biblioteca Municipal Pere Blasi, de Torroella de Montgrí, va triplicar el 2020 el préstec de llibre digitals (1.240), respecte l'any 2019 (372).... (Llegir més)

16.03.2021

L'alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí, ha participat aquest matí en el seminari nacional online del projecte europeu de turisme... (Llegir més)

15.03.2021

Alumnes d'Ostelea, Escola de Management en Turisme, de Barcelona, i del grau de Geografia de la UdG han conegut de primera mà com s'ha gestat, quins... (Llegir més)

08.03.2021

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí, l'EMD de l'Estartit i el Departament d'Educació de la Generalitat han acordat que l'Escola Portitxol pugui... (Llegir més)

03.03.2021

L’Ajuntament i l'EMD iniciaran el 8 de març, coincidint amb el Dia de la Dona, la fase de propostes d'un procés participatiu promogut per tal de... (Llegir més)

04.03.2021

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

04.03.2021

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí està enllestint la redacció del projecte definitiu per urbanitzar el carrer de Fàtima, amb l'objectiu que es... (Llegir més)

eventis