Es reprenen, en format telemàtic, els consells de barri, que restaven aturats per la pandèmia

El primer que es farà serà el del Nucli Antic, el dijous 25 de març, a les 19 h

18.03.2021

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí reprèn la setmana vinent la convocatòria dels Consells de Barri, un any després de l'aturada forçada per la pandèmia. Enguany, però, les reunions es desenvoluparan de manera telemàtica, per tal garantir al màxim les mesures sanitàries contra la COVID-19 i minimitzar riscos.  Els Consells de Barri són òrgans consultius de participació, a través dels quals es reben opinions i propostes dels ciutadans. L’Ajuntament n'ha creat 5 (Nucli Antic, Bolleria i Sobrestany, zona nord, nucli antic, Creu de la Rutlla i entorn i carrer Figueres i entorn) , que es reuneixen 2 cops a l’any cadascun. L'any passat només se'n van poder convocar alguns del primer trimestre, fins que va esclatar la pandèmia.

Consell de Barri del Nucli Antic
El primer que es convocarà enguany serà el del nucli antic, que se celebrarà el dijous 25 de març, a les 19 h. Entre d'altres qüestions, es repassaran les inversions executades al 2020 a partir de les propostes dels consells de barri i es treballarà la proposta per executar el 2021. També es presentaran els pressupostos participatius 2021-2022 i el procés que s'ha engegat per feminitzar el nomenclàtor de Torroella i de l'Estartit. Els veïns i les veïnes que hi vulguin participar només cal que ho sol·licitin a través d'un correu electrònic a participacio@torroella.estartit.cat, indicant nom, cognom i correu electrònic. Posteriorment rebran l’enllaç de la connexió.

Inversions executades durant el 2020
A través de les propostes recollides en els consells de barri, l’any 2020 es van portar a terme les següents inversions: finalització de les obres del parc infantil de la ronda Pau Casals, nous jocs infantils als Jardins John Lennon (2 nous gronxadors, un amb cistella;  2 excavadores i 1 joc amb tobogan), obres de millora de l’evacuació d’aigua plujana al sector de la Ronda Països Catalans amb passeig Vicenç Bou, llums de Nadal al carrer Figueres, increment de la senyalització del mercat setmanal, compra i substitució de papereres a plaça de l’Olivar i Jardins John Lennon, obres d’embelliment del carreró situat entre el c. Pintor Gimeno i c. Roser,  i compra de nou radar mòbil de tipus pedagògic, entre d'altres. 

26.10.2021

Agents de la Policia de la Generalitat–Mossos d’Esquadra de la comissaria de la Bisbal d’Empordà van detenir ahir, a Torroella de Montgrí, un... (Llegir més)

26.10.2021

El Centre de Distribució d’Aliments (CDA) s’ha traslladat aquest mes a una nau situada en el carrer Montgrí, núm. 10. En el nou espai se... (Llegir més)

26.10.2021

Aquest dimecres s'iniciarà la campanya de vacunació contra la grip que s'allargarà fins al 31 de gener de l'any vinent. Igual que l'any passat,... (Llegir més)

15.10.2021

Les residències Vila Vella, Santa Caterina i Vila Montgrí, de Torroella de Montgrí, ja han rebut el material finançat gràcies a la primera... (Llegir més)

14.10.2021

L'alcalde de Torroella de Montgri, Jordi Colomí, i el primer tinent d'alcalde i regidor de Serveis Municipals i Residus, Marc Calvet, han rebut... (Llegir més)

14.10.2021

Aquest matí s'ha realitzat la presentació, en format telemàtic, de la segona edició del projecte educatiu i cultural «Connectats pel teatre»,... (Llegir més)

07.10.2021

Aquest matí hem presentat formalment la setzena edició de les Jornades Gastronòmiques «La Poma a la Cuina», de Torroella de Montgrí i... (Llegir més)

06.10.2021

Torroella-l'Estartit-Illes Medes ha estat escollida per la prestigiosa associació internacional Green Destinations com un exemple de bones... (Llegir més)

01.10.2021

Avui s'inicia la setzena edició de les Jornades Gastronòmiques «La Poma a la Cuina», de Torroella de Montgrí i l'Estartit. Estan organitzades... (Llegir més)

30.09.2021

La restauració dels sistemes litorals de la Pletera, a l'Estartit, i la limitació d’accés a determinades zones de la duna litoral i de... (Llegir més)

22.09.2021

Les darreres setmanes s'ha pogut constatar la mort per enverinament de gats de carrer a Torroella i a l'Estartit. Davant d'aquesta circumstància,... (Llegir més)

22.09.2021

L'Estartit celebrarà aquest cap de setmana la XVII Fira de Pirates i Corsaris a les Illes Medes, amb el propòsit de continuar divulgant una part... (Llegir més)

22.09.2021

L’Auditori Teatre Espai Ter, de Torroella de Montgrí, inaugura aquest cap de setmana la seva temporada estable amb el musical La filla del Mar... (Llegir més)

16.09.2021

Aquest proper diumenge 19 de setembre es tornarà a obrir l'ermita de Santa Caterina. Aquests primers dies, l'horari d'obertura serà els diumenges... (Llegir més)

eventis