Avisos

Alumnes de 6è del Guillem de Montgrí animen a donar sang des dels micròfons de Ràdio Montgrí

26.02.2021

Setze alumnes de 6è de l'Escola Guillem del Montgrí han participat aquesta setmana en l'enregistrament de l'espai radiofònic «M'ho expliques», de Ràdio Montgrí. Aquest és un espai de divulgació que l'emissora municipal ofereix a entitats i associacions per tal que informin de les seves activitats.

En aquesta ocasió, els alumnes aprofiten l'espai per fer divulgació de la donació de sang i de tot el que això representa. D'aquesta manera, faran difusió de la jornada de donació que es farà el proper dissabte 13 de març, al Museu de la Mediterrània. A la vegada, els alumnes es familiaritzen amb el món de la ràdio.

Per a la preparació dels continguts, els alumnes han comptat amb els ajuts del professorat, mentre que per a la realització tècnica han estat guiats per la directora de l'emissora, Anna Lanzas.

El programa es començarà a emetre en diferents franges horàries a partir de la setmana vinent.

Des de l’Ajuntament volem agrair aquest gest de generositat dels alumnes i els animem per tal que facin ús dels micròfons de l’emissora municipal sempre que ho desitgin.

Pel que fa a la jornada de donació, aquesta es farà el dissabte 13 de les 10 a les 14 h i de les 16 a les 20.30 h, al Museu de la Mediterrània. A banda d'aquesta col·laboració dels alumnes de 6è del Guillem de Montgrí, en la jornada de diumenge 13 també hi col·laboraran els alumnes de 4t d'ESO de l'INS Montgrí, als quals també agraïm la seva implicació.

Cal recordar a totes les persones que vulguin donar sang que és imprescindible reservar hora a donarsang.gencat.cat

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

18.03.2024

Del 30 de març al 7 de juliol l’ÍTACA 2024 oferirà un total de 18 actuacions a sis municipis d’arreu de l’Empordà (l’Escala, Gualta,... (Llegir més)

18.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya participen en la tercera edició de l'esdeveniment que ... (Llegir més)

11.03.2024

L’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Baix Empordà i l’Ajuntament de Torroella de Montgrí han organitzat conjuntament, la... (Llegir més)

07.03.2024

El teixit associatiu, els centres educatius i els equipaments públics municipals de Torroella de Montgrí i l’Estartit s’han unit per programar... (Llegir més)

04.03.2024

Benvolguts comerciants, Us recordem que abans de Setmana Santa estan previstes vàries recollides de cartró comercial, que se sumen a les... (Llegir més)

04.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya prendran part en les diferents activitats programades pel... (Llegir més)

29.02.2024

L'Agrupació de Defensa Forestal Montgrí ha presentat avui un nou vehicle, gràcies a la col·laboració de la Gala Solidària Pro Baix Ter 2022 i a... (Llegir més)

19.02.2024

El Pla de Sostenibilitat Turística de Torroella de Montgrí i l'Estartit encara la seva recta final amb pràcticament totes les accions... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis