Avisos

S'inicia la vacunació contra la COVID-19 a Can Quintana

L'infermer Carles Sempere injectant una vacuna al pati de Can Quintana.
L'infermer Carles Sempere injectant una vacuna al pati de Can Quintana.

26.02.2021

La sala d'activitats de Can Quintana ja ha començat a funcionar com a espai de vacunació de la ciutadania contra la COVID-19. Aquesta setmana s'ha iniciat la campanya a l'Àrea Bàsica de Salut Torroella de Montgrí amb la vacunació a domicili de les persones dependents que no s'hi poden desplaçar i ahir van començar a vacunar-se a Can Quintana les persones amb gran dependència (grau II i III) i els seus cuidadors i cuidadores més directes, majors de 55 anys. En cas que tinguin dificultat per accedir a l'interior de la sala, la vacuna s'administra en el mateix vehicles, que pot entrar a l'interior del pati.

Per tal d'ordenar els accessos i garantir la seguretat sanitària i la màxima comoditat per als usuaris, l'Ajuntament ha establert un dispositiu viari amb reserva de places d'estacionament provisional a la plaça Quintana i Combis.

A partir de la primera setmana de març s’iniciarà la vacunació del col·lectiu de persones majors de 80 anys.

Des de SSIBE han aclarit que es trucarà totes les persones d’acord amb la disponibilitat de vacunes i la priorització establerta. Per aquesta raó, demanen a la població que no es truqui al CAP per evitar col·lapsar les línies i entorpir el normal funcionament de l’atenció primària.

Can Quintana és un dels quatre espais de la comarca en els quals Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà (SSIBE) està portant a terme la campanya. En aquest espai s'hi vacunaran les persones dels municipis i pobles situats dins de l'Àrea Bàsica de Salut de Torroella de Montgrí, entre els quals també hi ha l'Estartit. La concentració de la vacunació en pocs punts és una exigència de l'operatiu atesa la complexitat que implica la conservació i distribució de les vacunes.

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

18.03.2024

Del 30 de març al 7 de juliol l’ÍTACA 2024 oferirà un total de 18 actuacions a sis municipis d’arreu de l’Empordà (l’Escala, Gualta,... (Llegir més)

18.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya participen en la tercera edició de l'esdeveniment que ... (Llegir més)

11.03.2024

L’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Baix Empordà i l’Ajuntament de Torroella de Montgrí han organitzat conjuntament, la... (Llegir més)

07.03.2024

El teixit associatiu, els centres educatius i els equipaments públics municipals de Torroella de Montgrí i l’Estartit s’han unit per programar... (Llegir més)

04.03.2024

Benvolguts comerciants, Us recordem que abans de Setmana Santa estan previstes vàries recollides de cartró comercial, que se sumen a les... (Llegir més)

04.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya prendran part en les diferents activitats programades pel... (Llegir més)

29.02.2024

L'Agrupació de Defensa Forestal Montgrí ha presentat avui un nou vehicle, gràcies a la col·laboració de la Gala Solidària Pro Baix Ter 2022 i a... (Llegir més)

19.02.2024

El Pla de Sostenibilitat Turística de Torroella de Montgrí i l'Estartit encara la seva recta final amb pràcticament totes les accions... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis