L’artista urbà RICE obre amb el projecte Mirades la programació d’art contemporani del 2021 del Museu de la Mediterrània

Demà i divendres pintarà un mural a l'Espai Montgrí, una acció que es podrà seguir en directe des del gran finestral que dona al carrer d'Ullà

10.02.2021

El Museu de la Mediterrània obre al públic el proper dissabte 13 de febrer l’exposició «Mirades» de l’artista urbà RICE, amb la qual dóna el tret de sortida a la programació d’art contemporani d’enguany a l’Espai Montgrí.

Sota el nom artístic de RICE, Eduard Sacrest Soy (Olot, 1993) desplega gran part de la seva producció artística en l’àmbit de les intervencions a l’espai públic. Prenent l’entorn urbà com a espai d’acció, les seves propostes pictòriques materialitzen els seus interessos, preocupacions i reflexions i busquen interpel·lar els espectadors fortuïts que deambulen per aquests espais. 

Mural en viu
En la seva proposta per a l’Espai Montgrí, sota el títol de Mirades, l’artista realitzarà, demà dijous i divendres, un mural de grans dimensions, de caràcter efímer, que romandrà a l’espai el temps que duri l’exposició. Aquesta obra es complementarà amb una selecció de projectes anteriors, alguns d’elles dutes a terme en ple confinament. Aquests retrats, realitzats majoritàriament a partir de la tècnica de l’aerosol sobre fusta -tot i que també treballa l’aquarel·la sobre paper- es focalitzen tant en persones anònimes com en personatges vinculats a la cultura pop i permeten a l’artista activar una reflexió entorn de qüestions relacionades amb la soledat, la distància i l’aïllament.

RICE exposa al Museu de la Mediterrània com a guardonat amb la Menció especial d’Art Jove que el Festival Inund’Art atorga anualment i gràcies al Departament de Joventut de la Generalitat de Catalunya. La seva proposta també podrà veure’s a la Sala d’Art Jove de Barcelona i a la Casa de la Generalitat de Perpinyà.

L’exposició es podrà visitar de manera gratuïta fins al 8 de març de 2021.

Més informació:

https://ricevisualartist.wixsite.com/rice

08.04.2021

Demà divendres tindrà lloc la inauguració formal de la 7a edició del Festival de Fotografia Mirades, que organitza bianualment l'associació... (Llegir més)

30.03.2021

(30.03.21) L’Ajuntament de Torroella de Montgrí cerca una persona per a ocupar el lloc de treball de tècnic/a de medi ambient, mentre duri el... (Llegir més)

25.03.2021

Des de l’ABS de Torroella de Montgrí es continua desplegant la campanya de vacunació contra la COVID-19, que es va iniciar el mes de febrer,... (Llegir més)

25.03.2021

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí continua fomentant les polítiques actives d'ocupació i aquest any ha incorporat tres persones desocupades a... (Llegir més)

24.03.2021

El Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter ha enllestit l’últim cens hivernal d’aus aquàtiques, elaborat el mes de gener, amb... (Llegir més)

22.03.2021

La Biblioteca Municipal Pere Blasi, de Torroella de Montgrí, va triplicar el 2020 el préstec de llibre digitals (1.240), respecte l'any 2019 (372).... (Llegir més)

18.03.2021

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí reprèn la setmana vinent la convocatòria dels Consells de Barri, un any després de l'aturada forçada per la... (Llegir més)

16.03.2021

L'alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí, ha participat aquest matí en el seminari nacional online del projecte europeu de turisme... (Llegir més)

15.03.2021

Alumnes d'Ostelea, Escola de Management en Turisme, de Barcelona, i del grau de Geografia de la UdG han conegut de primera mà com s'ha gestat, quins... (Llegir més)

08.03.2021

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí, l'EMD de l'Estartit i el Departament d'Educació de la Generalitat han acordat que l'Escola Portitxol pugui... (Llegir més)

03.03.2021

L’Ajuntament i l'EMD iniciaran el 8 de març, coincidint amb el Dia de la Dona, la fase de propostes d'un procés participatiu promogut per tal de... (Llegir més)

04.03.2021

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

04.03.2021

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí està enllestint la redacció del projecte definitiu per urbanitzar el carrer de Fàtima, amb l'objectiu que es... (Llegir més)

eventis