L'Ajuntament ultima els detalls per a la posada en funcionament del nou pavelló municipal

04.02.2021

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ja ha formalitzat la recepció del nou pavelló municipal d'esports i enceta els preparatius per a la seva estrena en les properes setmanes, en previsió que es relaxin les mesures sanitàries contra la COVID-19. Es tracta d'un equipament molt esperat que permetrà descongestionar l'actual pavelló i donar resposta a una històrica reivindicació de clubs i usuaris. Hi desenvoluparan la seva activitat els clubs de bàsquet, handbol i futbol sala, i també s'hi impartiran les activitats dirigides i de manteniment.

El nou equipament disposa de les dimensions necessàries per a competicions oficials i d'una grada retràctil que aporta una notable polivalència en les activitats recurrents i actes puntuals que s'hi puguin dur a terme. En aquests moments s'estan enllestint petits detalls i s'ha planificat una neteja intensiva general abans de posar-la en marxa. Per altra banda, l'Ajuntament licitarà properament la instal·lació d'uns mòduls per destinar a vestidors i lavabos provisionals, que se situarien al sector est de l'equipament, en espera de la futura construcció dels definitius.

Des de l'Ajuntament treballem perquè els vestidors estiguin operatius tan aviat com es reprenguin les competicions. A partir del proper dilluns, les instal·lacions esportives en espais tancats podran reobrir al 30 % de la seva ocupació, però les autoritats sanitàries continuen sense permetre l'ús dels vestidors. Els vestidors es posaran en marxa quan es puguin fer servir, per tal de no generar una despesa innecessària a les arques municipals.

El regidor d'Esports, Genís Pigem, s'ha mostrat molt il·lusionat per aquest nou pas que s'ha donat en el projecte d'ampliació de la zona esportiva i per les grans possibilitats que ofereix a la població: «Disposar d'un equipament esportiu més ens permetrà optimitzar horaris, els entrenaments podran acabar més d'hora, els partits es podran celebrar en dissabte i ajudarà a donar compliment a les recomanacions de salut col·lectiva com la derivada de l'actual pandèmia i permetrà acollir nous esdeveniments que fins ara s'havien anat posposant per manca d'espai.»

26.10.2021

Agents de la Policia de la Generalitat–Mossos d’Esquadra de la comissaria de la Bisbal d’Empordà van detenir ahir, a Torroella de Montgrí, un... (Llegir més)

26.10.2021

El Centre de Distribució d’Aliments (CDA) s’ha traslladat aquest mes a una nau situada en el carrer Montgrí, núm. 10. En el nou espai se... (Llegir més)

26.10.2021

Aquest dimecres s'iniciarà la campanya de vacunació contra la grip que s'allargarà fins al 31 de gener de l'any vinent. Igual que l'any passat,... (Llegir més)

15.10.2021

Les residències Vila Vella, Santa Caterina i Vila Montgrí, de Torroella de Montgrí, ja han rebut el material finançat gràcies a la primera... (Llegir més)

14.10.2021

L'alcalde de Torroella de Montgri, Jordi Colomí, i el primer tinent d'alcalde i regidor de Serveis Municipals i Residus, Marc Calvet, han rebut... (Llegir més)

14.10.2021

Aquest matí s'ha realitzat la presentació, en format telemàtic, de la segona edició del projecte educatiu i cultural «Connectats pel teatre»,... (Llegir més)

07.10.2021

Aquest matí hem presentat formalment la setzena edició de les Jornades Gastronòmiques «La Poma a la Cuina», de Torroella de Montgrí i... (Llegir més)

06.10.2021

Torroella-l'Estartit-Illes Medes ha estat escollida per la prestigiosa associació internacional Green Destinations com un exemple de bones... (Llegir més)

01.10.2021

Avui s'inicia la setzena edició de les Jornades Gastronòmiques «La Poma a la Cuina», de Torroella de Montgrí i l'Estartit. Estan organitzades... (Llegir més)

30.09.2021

La restauració dels sistemes litorals de la Pletera, a l'Estartit, i la limitació d’accés a determinades zones de la duna litoral i de... (Llegir més)

22.09.2021

Les darreres setmanes s'ha pogut constatar la mort per enverinament de gats de carrer a Torroella i a l'Estartit. Davant d'aquesta circumstància,... (Llegir més)

22.09.2021

L'Estartit celebrarà aquest cap de setmana la XVII Fira de Pirates i Corsaris a les Illes Medes, amb el propòsit de continuar divulgant una part... (Llegir més)

22.09.2021

L’Auditori Teatre Espai Ter, de Torroella de Montgrí, inaugura aquest cap de setmana la seva temporada estable amb el musical La filla del Mar... (Llegir més)

16.09.2021

Aquest proper diumenge 19 de setembre es tornarà a obrir l'ermita de Santa Caterina. Aquests primers dies, l'horari d'obertura serà els diumenges... (Llegir més)

eventis