L'Ajuntament ultima els detalls per a la posada en funcionament del nou pavelló municipal

04.02.2021

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ja ha formalitzat la recepció del nou pavelló municipal d'esports i enceta els preparatius per a la seva estrena en les properes setmanes, en previsió que es relaxin les mesures sanitàries contra la COVID-19. Es tracta d'un equipament molt esperat que permetrà descongestionar l'actual pavelló i donar resposta a una històrica reivindicació de clubs i usuaris. Hi desenvoluparan la seva activitat els clubs de bàsquet, handbol i futbol sala, i també s'hi impartiran les activitats dirigides i de manteniment.

El nou equipament disposa de les dimensions necessàries per a competicions oficials i d'una grada retràctil que aporta una notable polivalència en les activitats recurrents i actes puntuals que s'hi puguin dur a terme. En aquests moments s'estan enllestint petits detalls i s'ha planificat una neteja intensiva general abans de posar-la en marxa. Per altra banda, l'Ajuntament licitarà properament la instal·lació d'uns mòduls per destinar a vestidors i lavabos provisionals, que se situarien al sector est de l'equipament, en espera de la futura construcció dels definitius.

Des de l'Ajuntament treballem perquè els vestidors estiguin operatius tan aviat com es reprenguin les competicions. A partir del proper dilluns, les instal·lacions esportives en espais tancats podran reobrir al 30 % de la seva ocupació, però les autoritats sanitàries continuen sense permetre l'ús dels vestidors. Els vestidors es posaran en marxa quan es puguin fer servir, per tal de no generar una despesa innecessària a les arques municipals.

El regidor d'Esports, Genís Pigem, s'ha mostrat molt il·lusionat per aquest nou pas que s'ha donat en el projecte d'ampliació de la zona esportiva i per les grans possibilitats que ofereix a la població: «Disposar d'un equipament esportiu més ens permetrà optimitzar horaris, els entrenaments podran acabar més d'hora, els partits es podran celebrar en dissabte i ajudarà a donar compliment a les recomanacions de salut col·lectiva com la derivada de l'actual pandèmia i permetrà acollir nous esdeveniments que fins ara s'havien anat posposant per manca d'espai.»

08.04.2021

Demà divendres tindrà lloc la inauguració formal de la 7a edició del Festival de Fotografia Mirades, que organitza bianualment l'associació... (Llegir més)

30.03.2021

(30.03.21) L’Ajuntament de Torroella de Montgrí cerca una persona per a ocupar el lloc de treball de tècnic/a de medi ambient, mentre duri el... (Llegir més)

25.03.2021

Des de l’ABS de Torroella de Montgrí es continua desplegant la campanya de vacunació contra la COVID-19, que es va iniciar el mes de febrer,... (Llegir més)

25.03.2021

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí continua fomentant les polítiques actives d'ocupació i aquest any ha incorporat tres persones desocupades a... (Llegir més)

24.03.2021

El Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter ha enllestit l’últim cens hivernal d’aus aquàtiques, elaborat el mes de gener, amb... (Llegir més)

22.03.2021

La Biblioteca Municipal Pere Blasi, de Torroella de Montgrí, va triplicar el 2020 el préstec de llibre digitals (1.240), respecte l'any 2019 (372).... (Llegir més)

18.03.2021

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí reprèn la setmana vinent la convocatòria dels Consells de Barri, un any després de l'aturada forçada per la... (Llegir més)

16.03.2021

L'alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí, ha participat aquest matí en el seminari nacional online del projecte europeu de turisme... (Llegir més)

15.03.2021

Alumnes d'Ostelea, Escola de Management en Turisme, de Barcelona, i del grau de Geografia de la UdG han conegut de primera mà com s'ha gestat, quins... (Llegir més)

08.03.2021

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí, l'EMD de l'Estartit i el Departament d'Educació de la Generalitat han acordat que l'Escola Portitxol pugui... (Llegir més)

03.03.2021

L’Ajuntament i l'EMD iniciaran el 8 de març, coincidint amb el Dia de la Dona, la fase de propostes d'un procés participatiu promogut per tal de... (Llegir més)

04.03.2021

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

04.03.2021

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí està enllestint la redacció del projecte definitiu per urbanitzar el carrer de Fàtima, amb l'objectiu que es... (Llegir més)

eventis