Avisos

Les restriccions sanitàries forcen la suspensió de la festivitat de Sant Antoni Abad a Torroella de Montgrí

29.01.2021

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí i les entitats col·laboradores han acordat suspendre la celebració de la cercavila de cavalls i carruatges que s'organitza amb motiu de la festivitat de Sant Antoni Abad. Aquesta hauria estat la novena edició i s’havia de celebrar el segon o tercer cap de setmana de febrer.

Les actuals restriccions sanitàries i de mobilitat per fer front a la pandèmia de la COVID-19 fan inviable la seva organització. Es tracta d'una activitat que any rere any ha anat prenent més rellevància i ha esdevingut un punt de trobada per als amants dels cavalls i dels animals de companyia. Esperem que l'any vinent es normalitzi la situació sanitària i puguem gaudir-ne un cop més.

Des de l'Ajuntament us agraïm la vostra comprensió i aprofitem, a més, per donar les gràcies, a totes les persones i entitats que fan possible aquesta festa, que es desenvolupa en el marc de la nostra tradició agrícola i ramadera.

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis