L'Espai Ter acull l'enregistrament d'un àlbum per commemorar l'Any Robert Gerhard

El compositor, nascut a Valls, està considerat el màxim exponent de la música catalana del segle XX

26.01.2021

L'Auditori Teatre Espai Ter ha acollit l'enregistrament d'un àlbum que forma part de les activitats de commemoració de l'Any Robert Gerhard, considerat el màxim exponent de la música catalana del segle XX. Amb motiu del cinquantè aniversari de la mort del músic i compositor que s’escau el 2020 i del 125 aniversari del seu naixement, el 2021, la Generalitat ha impulsat diverses activitats que inclouen la gravació d'un disc que recull la música vocal d'arrel popular de Robert Gerhard. 

L’àlbum, que compta amb producció musical de Santi Barguñó, s’enregistra conjuntament aquest hivern a l'Auditori Eduard Toldrà, de Vilanova i la Geltrú; a l’Auditori de Barcelona, i a l’Auditori Teatre Espai Ter de Torroella de Montgrí. El segell discogràfic Seed Music és l'encarregat de l'enregistrament d'aquest nou treball que es publicarà aquesta primavera en format de llibre – disc. Les notes del llibret les signa el musicòleg Julian White.

Durant la setmana passada a l'Espai Ter, la soprano Maria Hinojosa, amb Francisco Poyato al piano, van enregistrar «Sis chansons populaires françaises». I la mateixa artista ha enregistrat també 7 Haiku per a soprano, flauta, oboè, clarinet, fagot i piano, amb la Seed Ensemble i sota la direcció de Francesc Prat. Totes les peces formaran part de l'àlbum que s'està preparant.

Amb aquesta nova iniciativa, l'Auditori Teatre Espai Ter manté la seva aposta per esdevenir un espai al servei de la creació artística i concretament en el camp de la música clàssica per aprofitar la seva excepcionalitat acústica que converteixen l'equipament és un espai idoni per a l'enregistrament de nous treballs musicals a Catalunya.

03.03.2021

L’Ajuntament i l'EMD iniciaran el 8 de març, coincidint amb el Dia de la Dona, la fase de propostes d'un procés participatiu promogut per tal de... (Llegir més)

01.03.2021

Benvolguts veïns, Us informem que durant la propera setmana, de l' 1 al 3 de març de 2021, de 8.30 h a 16 h aproximadament, tindran lloc cremes... (Llegir més)

26.02.2021

Setze alumnes de 6è de l'Escola Guillem del Montgrí han participat aquesta setmana en l'enregistrament de l'espai radiofònic «M'ho expliques»,... (Llegir més)

26.02.2021

La sala d'activitats de Can Quintana ja ha començat a funcionar com a espai de vacunació de la ciutadania contra la COVID-19. Aquesta setmana s'ha... (Llegir més)

24.02.2021

El pla de sostenibilitat turística de Torroella de Montgrí i l'Estartit ha iniciat avui formalment la seva execució amb la constitució, aquest... (Llegir més)

23.02.2021

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí col·labora amb la campanya de vacunació ciutadana contra la COVID-19 que s’inicia aquesta setmana al Baix... (Llegir més)

18.02.2021

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació i l’IRTA  continuen treballant en el seguiment, estudi i control de la plaga del... (Llegir més)

18.02.2021

El Club de la Feina de Torroella de Montgrí va incrementar el 2020 d'un 30,7 % el nombre d’inscrits respecte al 2019. La xifra d’usuaris del... (Llegir més)

15.02.2021

Informa't sobre els resultats al Parlament de Catalunya del 14 de febrer de 2021 a Torroella de Montgrí i l'Estartit, mesa per... (Llegir més)

05.02.2021

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha previst el canvi d'ubicació dels locals electorals del municipi, que passen del Convent dels Agustins a... (Llegir més)

12.02.2021

El Museu Palau  Solterra  arrenca aquest dissabte  la  temporada  d’hivern  amb  les  exposicions «Mirada,  llum  i  equilibri» de... (Llegir més)

10.02.2021

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí col·labora en l'organització del repte solidari Non Stop Aliments, que organitza l'ultrafondista local Rubén... (Llegir més)

eventis