Avisos

L'Espai Ter acull l'enregistrament d'un àlbum per commemorar l'Any Robert Gerhard

El compositor, nascut a Valls, està considerat el màxim exponent de la música catalana del segle XX

26.01.2021

L'Auditori Teatre Espai Ter ha acollit l'enregistrament d'un àlbum que forma part de les activitats de commemoració de l'Any Robert Gerhard, considerat el màxim exponent de la música catalana del segle XX. Amb motiu del cinquantè aniversari de la mort del músic i compositor que s’escau el 2020 i del 125 aniversari del seu naixement, el 2021, la Generalitat ha impulsat diverses activitats que inclouen la gravació d'un disc que recull la música vocal d'arrel popular de Robert Gerhard. 

L’àlbum, que compta amb producció musical de Santi Barguñó, s’enregistra conjuntament aquest hivern a l'Auditori Eduard Toldrà, de Vilanova i la Geltrú; a l’Auditori de Barcelona, i a l’Auditori Teatre Espai Ter de Torroella de Montgrí. El segell discogràfic Seed Music és l'encarregat de l'enregistrament d'aquest nou treball que es publicarà aquesta primavera en format de llibre – disc. Les notes del llibret les signa el musicòleg Julian White.

Durant la setmana passada a l'Espai Ter, la soprano Maria Hinojosa, amb Francisco Poyato al piano, van enregistrar «Sis chansons populaires françaises». I la mateixa artista ha enregistrat també 7 Haiku per a soprano, flauta, oboè, clarinet, fagot i piano, amb la Seed Ensemble i sota la direcció de Francesc Prat. Totes les peces formaran part de l'àlbum que s'està preparant.

Amb aquesta nova iniciativa, l'Auditori Teatre Espai Ter manté la seva aposta per esdevenir un espai al servei de la creació artística i concretament en el camp de la música clàssica per aprofitar la seva excepcionalitat acústica que converteixen l'equipament és un espai idoni per a l'enregistrament de nous treballs musicals a Catalunya.

18.03.2024

Del 30 de març al 7 de juliol l’ÍTACA 2024 oferirà un total de 18 actuacions a sis municipis d’arreu de l’Empordà (l’Escala, Gualta,... (Llegir més)

18.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya participen en la tercera edició de l'esdeveniment que ... (Llegir més)

11.03.2024

L’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Baix Empordà i l’Ajuntament de Torroella de Montgrí han organitzat conjuntament, la... (Llegir més)

07.03.2024

El teixit associatiu, els centres educatius i els equipaments públics municipals de Torroella de Montgrí i l’Estartit s’han unit per programar... (Llegir més)

04.03.2024

Benvolguts comerciants, Us recordem que abans de Setmana Santa estan previstes vàries recollides de cartró comercial, que se sumen a les... (Llegir més)

04.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya prendran part en les diferents activitats programades pel... (Llegir més)

29.02.2024

L'Agrupació de Defensa Forestal Montgrí ha presentat avui un nou vehicle, gràcies a la col·laboració de la Gala Solidària Pro Baix Ter 2022 i a... (Llegir més)

19.02.2024

El Pla de Sostenibilitat Turística de Torroella de Montgrí i l'Estartit encara la seva recta final amb pràcticament totes les accions... (Llegir més)

16.02.2024

L’Alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí i Massanas, com a president de la Junta d’Usuaris d’Aigües del Baix Ter, juntament amb el... (Llegir més)

16.02.2024

Els representants del Servei Territorial de Carreteres de Girona han presentat avui els primers esbossos de l’avantprojecte de millora de la... (Llegir més)

16.02.2024

La Sala de Plens de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha acollit avui una sessió de benvinguda als alumnes del curs de coneixement de medi i... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis