Federòptics Elisabet s'incorpora com a patrocinador principal de l'Espai Ter

15.01.2021

El centre de salut Federòptics Elisabet dedicat a l'optometria, contactologia i  l'audiometria de Torroella de Montgrí ha signat un acord de col·laboració per dos anys amb l’Auditori Teatre Espai Ter per incorporar-se a la família de patrocinadors principals de l'equipament. L'acord s'ha formalitzat aquest matí en un acte que ha comptat amb la participació del regidor de l'Espai Ter, Josep Martinoy; el director de l'Espai Ter, Antoni Roviras, i els responsables del centre, Elisabet Payet, Robert Coll i Lluís Coll.

Federòptics Elisabet es troba a les portes de celebrar el seu 40è aniversari i ha estat sempre una empresa molt implicada en el suport del teixit comercial,social,cultural i esportiu del municipi. Martinoy i Roviras han coincidit a posar de relleu la importància d'aquest acord, que en l'actual context de pandèmia i de dificultats per al món de la cultura, representa un reconeixement i un estímul per als gestors de l'equipament i per als mateixos programadors i artistes. Recorden que més enllà del suport institucional, és molt important aquesta implicació empresarial local per poder contribuir a la viabilitat d'un equipament que està al servei de la cultura, del desenvolupament econòmic local i de l'activitat de les empreses.

Mitjançant l'acord de patrocini, els clients de l'establiment podran acollir-se a  descomptes en el preu de les entrades dels espectacles. Així mateix, al llarg de l’any s’oferiran d'altres serveis, com visites personalitzades a l’equipament. L’acord també permetrà la utilització dels espais de l’equipament i la promoció de l’empresa.

El Pla de patrocinis de l’Espai Ter https://www.espaiter.cat/ca/mecenatge.html inclou com a màxima categoria al patrocinador principal destinat a empreses i entitats que es volen associar de forma continuada a l’Auditori Teatre Espai Ter i donar suport a tota la programació de les dues temporades anuals. La resta de la família de l'Espai Ter està integrada per:  

- Giropoma Costa Brava
- Darnés Grup
- Enplater Group
- Club Nàutic Estartit
- Penya Barcelonista Montgrí i Comarca
- Rubau Tarres, S.A.U.

03.03.2021

L’Ajuntament i l'EMD iniciaran el 8 de març, coincidint amb el Dia de la Dona, la fase de propostes d'un procés participatiu promogut per tal de... (Llegir més)

01.03.2021

Benvolguts veïns, Us informem que durant la propera setmana, de l' 1 al 3 de març de 2021, de 8.30 h a 16 h aproximadament, tindran lloc cremes... (Llegir més)

26.02.2021

Setze alumnes de 6è de l'Escola Guillem del Montgrí han participat aquesta setmana en l'enregistrament de l'espai radiofònic «M'ho expliques»,... (Llegir més)

26.02.2021

La sala d'activitats de Can Quintana ja ha començat a funcionar com a espai de vacunació de la ciutadania contra la COVID-19. Aquesta setmana s'ha... (Llegir més)

24.02.2021

El pla de sostenibilitat turística de Torroella de Montgrí i l'Estartit ha iniciat avui formalment la seva execució amb la constitució, aquest... (Llegir més)

23.02.2021

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí col·labora amb la campanya de vacunació ciutadana contra la COVID-19 que s’inicia aquesta setmana al Baix... (Llegir més)

18.02.2021

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació i l’IRTA  continuen treballant en el seguiment, estudi i control de la plaga del... (Llegir més)

18.02.2021

El Club de la Feina de Torroella de Montgrí va incrementar el 2020 d'un 30,7 % el nombre d’inscrits respecte al 2019. La xifra d’usuaris del... (Llegir més)

15.02.2021

Informa't sobre els resultats al Parlament de Catalunya del 14 de febrer de 2021 a Torroella de Montgrí i l'Estartit, mesa per... (Llegir més)

05.02.2021

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha previst el canvi d'ubicació dels locals electorals del municipi, que passen del Convent dels Agustins a... (Llegir més)

12.02.2021

El Museu Palau  Solterra  arrenca aquest dissabte  la  temporada  d’hivern  amb  les  exposicions «Mirada,  llum  i  equilibri» de... (Llegir més)

10.02.2021

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí col·labora en l'organització del repte solidari Non Stop Aliments, que organitza l'ultrafondista local Rubén... (Llegir més)

eventis