Federòptics Elisabet s'incorpora com a patrocinador principal de l'Espai Ter

15.01.2021

El centre de salut Federòptics Elisabet dedicat a l'optometria, contactologia i  l'audiometria de Torroella de Montgrí ha signat un acord de col·laboració per dos anys amb l’Auditori Teatre Espai Ter per incorporar-se a la família de patrocinadors principals de l'equipament. L'acord s'ha formalitzat aquest matí en un acte que ha comptat amb la participació del regidor de l'Espai Ter, Josep Martinoy; el director de l'Espai Ter, Antoni Roviras, i els responsables del centre, Elisabet Payet, Robert Coll i Lluís Coll.

Federòptics Elisabet es troba a les portes de celebrar el seu 40è aniversari i ha estat sempre una empresa molt implicada en el suport del teixit comercial,social,cultural i esportiu del municipi. Martinoy i Roviras han coincidit a posar de relleu la importància d'aquest acord, que en l'actual context de pandèmia i de dificultats per al món de la cultura, representa un reconeixement i un estímul per als gestors de l'equipament i per als mateixos programadors i artistes. Recorden que més enllà del suport institucional, és molt important aquesta implicació empresarial local per poder contribuir a la viabilitat d'un equipament que està al servei de la cultura, del desenvolupament econòmic local i de l'activitat de les empreses.

Mitjançant l'acord de patrocini, els clients de l'establiment podran acollir-se a  descomptes en el preu de les entrades dels espectacles. Així mateix, al llarg de l’any s’oferiran d'altres serveis, com visites personalitzades a l’equipament. L’acord també permetrà la utilització dels espais de l’equipament i la promoció de l’empresa.

El Pla de patrocinis de l’Espai Ter https://www.espaiter.cat/ca/mecenatge.html inclou com a màxima categoria al patrocinador principal destinat a empreses i entitats que es volen associar de forma continuada a l’Auditori Teatre Espai Ter i donar suport a tota la programació de les dues temporades anuals. La resta de la família de l'Espai Ter està integrada per:  

- Giropoma Costa Brava
- Darnés Grup
- Enplater Group
- Club Nàutic Estartit
- Penya Barcelonista Montgrí i Comarca
- Rubau Tarres, S.A.U.

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis