Tot a punt per donar la benvinguda a Ses Majestats els Tres Reis de l'Orient a Torroella de Montgrí

04.01.2021

Els patges i els carters reials ja estan instal·lats a l'Espai Ter per recollir les cartes de les nenes i els nens de Torroella de Montgrí que els hi han volgut lliurar en mà. Per minimitzar riscos i donar compliment a les mesures de seguretat sanitàries, el lliurament es fa amb cita prèvia. Avui hi seran de les 15 a les 19 h i demà de les 10 a les 14 i de les 15 a les 18 h. Encara queda alguna plaça disponible. Si hi esteu interessats, podeu fer la reserva aquí http://ow.ly/HRyg50CVdoV

Us recordem, a més, que ja ho tenim tot a punt per donar la benvinguda al Tres Reis de l'Orient. Atès el context de pandèmia, aquest serà un any molt especial perquè no podrem organitzar la tradicional cavalcada de benvinguda. No obstant això, els Reis faran acte de presència a la nostra vila i ens han confirmat que faran el possible per acostar-se a tots els barris del nucli urbà. Arribaran a Torroella de Montgrí a les 18.30 h i tot seguit passejaran pels carrers per saludar els nens i les nenes i les famílies.

Retransmissió en streaming
Per qüestions de salut pública, aquest any no es poden permetre aglomeracions de persones al carrer. Per aquesta raó, us preguem que saludeu la comitiva reial des dels balcons i finestres de les vostres llars. Així mateix,  podreu seguir la visita en tot moment per la retransmissió que farem a través del Facebook i del canal de Youtube de l'Ajuntament. D'aquesta manera, a més, podreu saber quan estaran a punt de passar pels vostres barris. També els sentireu arribar perquè aniran acompanyats amb música.

Malgrat l'adversitat que representa la COVID-19, estem convençut que tots plegats, amb responsabilitat i implicació, podrem gaudir plenament de la il·lusió que envolta una de les nits més màgiques de l'any. Des de l'Ajuntament volem agrair-vos, per avançat, la col·laboració de totes les persones que ho fareu possible.

>> Retransmissió pel Canal de Youtube de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí

27.01.2021

Aquesta setmana s’han portat a termes les visites presencials a l’Auditori Teatre Espai Ter dels alumnes de 5è de l’escola Guillem de Montgrí... (Llegir més)

27.01.2021

Benvolguts veïns/es, Us informem que l’Ajuntament vol promoure i incrementar el parc d’habitatges de lloguer social al municipi. Per aquest... (Llegir més)

26.01.2021

L'Auditori Teatre Espai Ter ha acollit l'enregistrament d'un àlbum que forma part de les activitats de commemoració de l'Any Robert Gerhard,... (Llegir més)

25.01.2021

Un any després del devastador temporal Gloria, l'Ajuntament de Torroella de Montgrí fa un balanç positiu dels treballs realitzats al municipi per... (Llegir més)

22.01.2021

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí fa una valoració molt positiva de les mesures adoptades els darrers sis mesos per pacificar la circulació i... (Llegir més)

22.01.2021

Benvolguts/des, Us recordem que les entitats del municipi que van demanar subvenció a l'Ajuntament de Torroella de Montgrí per portar a terme... (Llegir més)

18.01.2021

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí transformarà la plaça de la Vila en un espai públic de reflexió i pensament, mitjançant un nou projecte... (Llegir més)

15.01.2021

El centre de salut Federòptics Elisabet dedicat a l'optometria, contactologia i  l'audiometria de Torroella de Montgrí ha signat un acord de... (Llegir més)

14.01.2021

Tots els indicadors COVID-19 a Torroella i a l'Estartit s'han incrementat exponencialment en menys d'un mes, del 18 de desembre al 13 de gener,... (Llegir més)

13.01.2021

Seguidament, podreu informar-vos de les bonificacions fiscals previstes a les ordenances fiscals de l'any 2021, els criteris d'obtenció, els... (Llegir més)

11.01.2021

El trencament d'un petit tram de mur del torrent d'en Planes, a la zona urbana de l'Estartit, al carrer Palangre, ha estat la principal incidència... (Llegir més)

11.01.2021

El jurat del Concurs de decoració nadalenca de façanes, balcons i/o finestres, organitzat per l'Ajuntament de Torroella de Montgrí ja ha decidit... (Llegir més)

05.01.2021

Aquest matí s’ha fet la vacunació de residents i personal a les dues residències que gestiona la Fundació Hospital Asil de Pobres i Malalts de... (Llegir més)

05.01.2021

A partir del dijous 7 de gener entren en vigor noves mesures especials per contenir l’increment de casos de Covid-19 que s’ha produït en les... (Llegir més)

eventis