Tot a punt per donar la benvinguda a Ses Majestats els Tres Reis de l'Orient a Torroella de Montgrí

04.01.2021

Els patges i els carters reials ja estan instal·lats a l'Espai Ter per recollir les cartes de les nenes i els nens de Torroella de Montgrí que els hi han volgut lliurar en mà. Per minimitzar riscos i donar compliment a les mesures de seguretat sanitàries, el lliurament es fa amb cita prèvia. Avui hi seran de les 15 a les 19 h i demà de les 10 a les 14 i de les 15 a les 18 h. Encara queda alguna plaça disponible. Si hi esteu interessats, podeu fer la reserva aquí http://ow.ly/HRyg50CVdoV

Us recordem, a més, que ja ho tenim tot a punt per donar la benvinguda al Tres Reis de l'Orient. Atès el context de pandèmia, aquest serà un any molt especial perquè no podrem organitzar la tradicional cavalcada de benvinguda. No obstant això, els Reis faran acte de presència a la nostra vila i ens han confirmat que faran el possible per acostar-se a tots els barris del nucli urbà. Arribaran a Torroella de Montgrí a les 18.30 h i tot seguit passejaran pels carrers per saludar els nens i les nenes i les famílies.

Retransmissió en streaming
Per qüestions de salut pública, aquest any no es poden permetre aglomeracions de persones al carrer. Per aquesta raó, us preguem que saludeu la comitiva reial des dels balcons i finestres de les vostres llars. Així mateix,  podreu seguir la visita en tot moment per la retransmissió que farem a través del Facebook i del canal de Youtube de l'Ajuntament. D'aquesta manera, a més, podreu saber quan estaran a punt de passar pels vostres barris. També els sentireu arribar perquè aniran acompanyats amb música.

Malgrat l'adversitat que representa la COVID-19, estem convençut que tots plegats, amb responsabilitat i implicació, podrem gaudir plenament de la il·lusió que envolta una de les nits més màgiques de l'any. Des de l'Ajuntament volem agrair-vos, per avançat, la col·laboració de totes les persones que ho fareu possible.

>> Retransmissió pel Canal de Youtube de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí

08.04.2021

Demà divendres tindrà lloc la inauguració formal de la 7a edició del Festival de Fotografia Mirades, que organitza bianualment l'associació... (Llegir més)

30.03.2021

(30.03.21) L’Ajuntament de Torroella de Montgrí cerca una persona per a ocupar el lloc de treball de tècnic/a de medi ambient, mentre duri el... (Llegir més)

25.03.2021

Des de l’ABS de Torroella de Montgrí es continua desplegant la campanya de vacunació contra la COVID-19, que es va iniciar el mes de febrer,... (Llegir més)

25.03.2021

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí continua fomentant les polítiques actives d'ocupació i aquest any ha incorporat tres persones desocupades a... (Llegir més)

24.03.2021

El Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter ha enllestit l’últim cens hivernal d’aus aquàtiques, elaborat el mes de gener, amb... (Llegir més)

22.03.2021

La Biblioteca Municipal Pere Blasi, de Torroella de Montgrí, va triplicar el 2020 el préstec de llibre digitals (1.240), respecte l'any 2019 (372).... (Llegir més)

18.03.2021

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí reprèn la setmana vinent la convocatòria dels Consells de Barri, un any després de l'aturada forçada per la... (Llegir més)

16.03.2021

L'alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí, ha participat aquest matí en el seminari nacional online del projecte europeu de turisme... (Llegir més)

15.03.2021

Alumnes d'Ostelea, Escola de Management en Turisme, de Barcelona, i del grau de Geografia de la UdG han conegut de primera mà com s'ha gestat, quins... (Llegir més)

08.03.2021

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí, l'EMD de l'Estartit i el Departament d'Educació de la Generalitat han acordat que l'Escola Portitxol pugui... (Llegir més)

03.03.2021

L’Ajuntament i l'EMD iniciaran el 8 de març, coincidint amb el Dia de la Dona, la fase de propostes d'un procés participatiu promogut per tal de... (Llegir més)

04.03.2021

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

04.03.2021

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí està enllestint la redacció del projecte definitiu per urbanitzar el carrer de Fàtima, amb l'objectiu que es... (Llegir més)

eventis