Avisos

L'Ajuntament aprova les subvencions per a projectes de cooperació i solidaritat internacional

21.12.2020

El Ple de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha aprovat les subvencions per a projectes i accions de solidaritat i cooperació de l'any 2020. D'acord amb la proposta realitzada pel Consell Municipal de Solidaritat i Cooperació, que es va reunir el 6 d'octubre, l'aportació municipal d'aquest any quedarà distribuïda de la següent manera:

> Fons Català de Cooperació al desenvolupament per a la realització de tres projectes:

  • Agenda Llatinoamericana Mundial  2021. Subvenció 1.000 euros
  • Suport en temps de COVID-19 a la protecció dels drets humans per a les persones sol·licitants de protecció internacional atrapades a l’illa grega de Lesbos. Subvenció 2.944 euros
  • Projecte de l’exclusió de nens i nenes, adolescents i joves en situació de vulnerabilitat de Bobo-Dioulaso de  Burkina Faso. Subvenció 2.944 euros.

> Projecte presentat per la secció local de Creu Roja Girona relativa al projecte «Crida ara més que mai i atenció urgent a l’atenció a les necessitats bàsiques». Subvenció 2.944 euros.

A banda d'aquestes subvencions, l'Ajuntament ha pagat la quota de soci del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament i ha adquirit Agendes Llatinoamericana. En total, la partida total d'aquest any per a projectes i accions de solidaritat i cooperació de és de 12.000 euros.

La regidora de Solidaritat i Cooperació, Roser Font, recorda que els criteris que la Comissió aplica per a la selecció del projectes a subvencionar son fer-ho a projectes que estiguin gestionats pel Fons Català de Cooperació pel desenvolupament i per les entitats locals  del tercer sector que participen en la Comissió. L'altre criteri és procurar que els projectes tinguin un retorn en el municipi, de manera que els seus gestors vinguin a presentar-los a través de xerrades a la població en general i en especial als joves estudiants de secundària. Amb aquestes accions es pretén portar els valors de la solidaritat i cooperació internacional a la nostra comunitat.

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis