L'Ajuntament organitza un concurs de decoració nadalenca de façanes, balcons o finestres a Torroella de Montgrí

23.11.2020

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí, en el marc de les accions de promoció del comerç local per aquestes festes de Nadal, ha organitzat un Concurs de decoració de façanes, balcons i/o finestres amb l'objectiu de donar color i llum al municipi durant aquestes dates tant assenyalades i ajudar així a la dinamització del teixit comercial del poble.

Bases del Concurs: Poden consultar les bases del concurs al següent enllaç: Bases del Concurs de decoració nadalenca de façanes, balcons i/o finestres a Torroella de Montgrí

Categories i premis: Les bases del concurs estableixen tres categories diferenciades:

  • Decoració de façanes d'edifici - Premi de 200 €
  • Decoració de balcons - Premi de 200 €
  • Decoració de finestres - Premi de 200 €

La dotació econòmica total és de 600 €, a bescanviar en els comerços de Torroella de Montgrí. Aquest premi es distribuirà en les tres categories i amb 4 vals cadascuna per un valor de 50 €. D'aquesta manera, el propi premi també ajudarà a la promoció del comerç local.

Els criteris de valoració seran:

  • Disseny, originalitat i calidesa
  • Esperit nadalenc
  • Efecte estètic
  • Atractiu per als vilatans

Inscripcions: El termini d'inscripció és fins el 17 de desembre de 2020 i es pot formalitzar al següent enllaç: Inscripcions concurs de balcons, façanes i finestres.

Bases del Concurs de decoració nadalenca de façanes, balcons i/o finestres a Torroella de Montgrí

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis