L'1 d'octubre va arrencar la quinzena edició de les Jornades Gastronòmiques La Poma a la Cuina de Torroella de Montgrí i l’Estartit, que s'havien de desenvolupar durant tot el mes. Hi participaven 6 restaurants del municipi: Picasso, de Torroella de Montgrí; i Alba, Can Dalfó, Club Nàutic, La Palmera i Medes II, de l’Estartit, que oferien menús o plats de suggeriments amb poma com a element destacat, acompanyat per vins del Celler Peralada (DO Empordà).
A partir del 16 d’octubre, les noves mesures arran de la situació sanitària que estem vivint va obligar als establiments de restauració a tancar portes i, per tant, es va haver d'aturar la campanya gastronòmica.
Tot i això, es van poder servir uns 60 menús, gairebé la meitat de tota la campanya de l’any anterior, els comensals eren majoritàriament de proximitat o segona residència i molts ja coneixien la campanya.
Enguany, vista l’evolució de la situació sanitària no es podran reprendre les jornades amb normalitat, però els restauradors ja estan pensant les seves propostes pel 2021.