L'Ajuntament facilita al CAP de Torroella de Montgrí un mòdul per fer testos COVID-19

11.11.2020

L'Ajuntament ha posat a disposició del CAP de Torroella de Montgrí un mòdul per poder externalitzar les proves de detecció del coronavirus Sars Cov 2. D'aquesta manera, es poden crear dos circuits diferenciats (COVID i no COVID), per minimitzar el risc de contagi dins de l'equipament sanitari. El mòdul s'ha instal·lat al costat del centre sanitari, en el pàrquing adjacent a l'edifici, i aquesta setmana entrarà en servei. En aquests moments s'hi està instal·lant el suport informàtic.

Segons ha expressat Alícia González, directora de l'ABS Torroella de Montgrí, «l'augment de casos d'infecció COVID condiciona la realització d'un nombre molt important de proves i, per tant, la concentració de persones amb risc de patir la infecció, i l'arquitectura del CAP de Torroella no facilita establir un circuit segur. La instal·lació d'un mòdul extern permet mantenir un circuit net que minimitzi aquest risc de contagi a l'hora d'atendre motius de consulta no COVID».

González ha expressat l'agraïment de l'equip mèdic «a l'Ajuntament de Torroella que des del començament de la pandèmia ha col·laborat amb nosaltres en tot allò que li hem demanat,  difonent  informació, cedint un cotxe per les visites domiciliàries, El Recer per la campanya de vacunació de la grip i ara amb la cessió d'aquest mòdul mentre duri l'estat d'alarma.»

Perfil a Instagram

Per millorar la comunicació i la difusió de recursos sanitaris entre la població, l'ABS Torroella de Montgrí ha estrenat fa pocs dies un perfil a Instagram que podeu seguir a https://www.instagram.com/abstorroellademontgri/

S'allarga la vacunació de la grip

Des de l'ABS també s'ha informat que la campanya de vacunació de la grip s'allargarà fins a finals de novembre. Si us trobeu entre la població de risc, podeu vacunar-vos al CAP de Torroella de Montgrí amb cita prèvia o sense cita prèvia.

23.11.2020

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí, en el marc de les accions de promoció del comerç local per aquestes festes de Nadal, ha organitzat un... (Llegir més)

27.11.2020

El Museu de la Mediterrània acull l’exposició «Llum a l’ànima. Palmira Jaquetti 1895 – 1963», un de les principals accions que es porten a... (Llegir més)

27.11.2020

Un any més, l'Ajuntament de Torroella de Montgrí organitza el ja tradicional Concurs de Dibuix infantil, on el dibuix guanyador serà el... (Llegir més)

26.11.2020

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí està intensificant aquest mandat les actuacions orientades a garantir el dret de la població a disposar d'un... (Llegir més)

24.11.2020

L’Assemblea Local de Creu Roja a Torroella de Montgrí porta a terme un any més la campanya nadalenca Joguina Educativa 2020-21, que compta amb el... (Llegir més)

30.11.2020

Benvolgut/da, Consulta el llistat de bars i restaurants oberts al municipi des del 24 de novembre fins a finals de desembre de 2020, amb la... (Llegir més)

24.11.2020

El Museu de la Mediterrània, com a membre de la Xarxa de Museus d’Etnologia, i amb el suport del Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el... (Llegir més)

20.11.2020

L'Estartit ha rebut el distintiu Viles Marineres, una de les marques turístiques especialitzades que es promouen des de l’Agència Catalana de... (Llegir més)

18.11.2020

La situació epidemiològica a Torroella i a l'Estartit continua experimentant una sensible millora, segons es desprèn de l'evolució entre el 2 i... (Llegir més)

16.11.2020

Benvolguts/des veins/es, Us informem que l'Ajuntament de Torroella de Montgrí, en el marc del programa de Garantia Juvenil de la Generalitat de... (Llegir més)

13.11.2020

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí continuarà reforçant l'atenció que es presta des de l'àrea de Serveis Socials, amb l'objectiu d'atendre les... (Llegir més)

13.11.2020

L'1 d'octubre va arrencar la quinzena edició de les Jornades Gastronòmiques La Poma a la Cuina de Torroella de Montgrí i l’Estartit, que... (Llegir més)

11.11.2020

El Museu de la Mediterrània acollirà durant la segona quinzena de novembre el micromapping 1001 N perdre el somriure?, que l'artista conceptual... (Llegir més)

05.11.2020

El Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter ha finalitzat els treballs de delimitació del seu àmbit marí, amb la instal·lació de... (Llegir més)

eventis