L'Ajuntament facilita al CAP de Torroella de Montgrí un mòdul per fer testos COVID-19

11.11.2020

L'Ajuntament ha posat a disposició del CAP de Torroella de Montgrí un mòdul per poder externalitzar les proves de detecció del coronavirus Sars Cov 2. D'aquesta manera, es poden crear dos circuits diferenciats (COVID i no COVID), per minimitzar el risc de contagi dins de l'equipament sanitari. El mòdul s'ha instal·lat al costat del centre sanitari, en el pàrquing adjacent a l'edifici, i aquesta setmana entrarà en servei. En aquests moments s'hi està instal·lant el suport informàtic.

Segons ha expressat Alícia González, directora de l'ABS Torroella de Montgrí, «l'augment de casos d'infecció COVID condiciona la realització d'un nombre molt important de proves i, per tant, la concentració de persones amb risc de patir la infecció, i l'arquitectura del CAP de Torroella no facilita establir un circuit segur. La instal·lació d'un mòdul extern permet mantenir un circuit net que minimitzi aquest risc de contagi a l'hora d'atendre motius de consulta no COVID».

González ha expressat l'agraïment de l'equip mèdic «a l'Ajuntament de Torroella que des del començament de la pandèmia ha col·laborat amb nosaltres en tot allò que li hem demanat,  difonent  informació, cedint un cotxe per les visites domiciliàries, El Recer per la campanya de vacunació de la grip i ara amb la cessió d'aquest mòdul mentre duri l'estat d'alarma.»

Perfil a Instagram

Per millorar la comunicació i la difusió de recursos sanitaris entre la població, l'ABS Torroella de Montgrí ha estrenat fa pocs dies un perfil a Instagram que podeu seguir a https://www.instagram.com/abstorroellademontgri/

S'allarga la vacunació de la grip

Des de l'ABS també s'ha informat que la campanya de vacunació de la grip s'allargarà fins a finals de novembre. Si us trobeu entre la població de risc, podeu vacunar-vos al CAP de Torroella de Montgrí amb cita prèvia o sense cita prèvia.

08.04.2021

Demà divendres tindrà lloc la inauguració formal de la 7a edició del Festival de Fotografia Mirades, que organitza bianualment l'associació... (Llegir més)

30.03.2021

(30.03.21) L’Ajuntament de Torroella de Montgrí cerca una persona per a ocupar el lloc de treball de tècnic/a de medi ambient, mentre duri el... (Llegir més)

25.03.2021

Des de l’ABS de Torroella de Montgrí es continua desplegant la campanya de vacunació contra la COVID-19, que es va iniciar el mes de febrer,... (Llegir més)

25.03.2021

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí continua fomentant les polítiques actives d'ocupació i aquest any ha incorporat tres persones desocupades a... (Llegir més)

24.03.2021

El Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter ha enllestit l’últim cens hivernal d’aus aquàtiques, elaborat el mes de gener, amb... (Llegir més)

22.03.2021

La Biblioteca Municipal Pere Blasi, de Torroella de Montgrí, va triplicar el 2020 el préstec de llibre digitals (1.240), respecte l'any 2019 (372).... (Llegir més)

18.03.2021

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí reprèn la setmana vinent la convocatòria dels Consells de Barri, un any després de l'aturada forçada per la... (Llegir més)

16.03.2021

L'alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí, ha participat aquest matí en el seminari nacional online del projecte europeu de turisme... (Llegir més)

15.03.2021

Alumnes d'Ostelea, Escola de Management en Turisme, de Barcelona, i del grau de Geografia de la UdG han conegut de primera mà com s'ha gestat, quins... (Llegir més)

08.03.2021

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí, l'EMD de l'Estartit i el Departament d'Educació de la Generalitat han acordat que l'Escola Portitxol pugui... (Llegir més)

03.03.2021

L’Ajuntament i l'EMD iniciaran el 8 de març, coincidint amb el Dia de la Dona, la fase de propostes d'un procés participatiu promogut per tal de... (Llegir més)

04.03.2021

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

04.03.2021

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí està enllestint la redacció del projecte definitiu per urbanitzar el carrer de Fàtima, amb l'objectiu que es... (Llegir més)

eventis