Afectacions i adaptació de l'activitat cultural municipal arran de les noves mesures per contenir la COVID-19

30.10.2020

La programació i l'activitat dels equipaments culturals de Torroella de Montgrí es veuran alterades a conseqüència de les noves mesures aprovades per la Generalitat per contenir la propagació de la COVID-19, en el període comprès entre el 30 d’octubre i el 12 de novembre. No obstant això, des de l'Ajuntament s'està treballant per minimitzar-ne l'impacte i prioritzar la reprogramació d'activitats, sempre que sigui possible, tan aviat com es pugui normalitzar la situació.

En aquests moments tan difícils, volem manifestar un cop més el nostre compromís institucional amb les persones, empreses i entitats que s’han vist afectades per aquest nou paquet de restriccions. En aquest sentit, reiterem la voluntat de seguir treballant per impulsar l’activitat artística, fomentar el consum cultural i generar nous públics.

A continuació us relacionem quines són les principals afectacions:

Auditori Teatre Espai Ter
L’espectacle Eva contra Eva, programat dins el festival Temporada Alta, i previst per demà dia 31, queda definitivament suspès. El festival Temporada Alta gestionarà el retorn de l’import de les entrades.

L’espectacle de circ Express, previst pel proper  7 de novembre, s’ajorna a l’espera de l’evolució de la situació. l’Espai Ter està treballant per trobar una nova data de la que s’informarà puntualment als compradors de les entrades. En cas que no hi puguin assistir, es farà la devolució de l’import des tiquets. Us n’informarem properament.

La resta d’espectacles programats es mantenen, a l’espera de l’evolució de la situació.

Museu de la Mediterrània
El museu restarà obert en el seu horari habitual, però amb l’aforament reduït segons la normativa, al 33%. Tindrà portes obertes a tots els visitants (entrada gratuïta per a tothom).

Està treballant per traslladar a format telemàtic algunes de les activitats previstes el mes de novembre. En aquest cas la Jornada de Política Internacional del dissabte 7 de novembre «El repte de la immigració», el Fòrum de Recerca del dissabte 21 de novembre i la jornada «Bones pràctiques en el patrimoni cultural dels Parcs Naturals» del dimecres 25 de novembre. Aquests actes s’emetran a través del canal de Youtube del Museu de la Mediterrània.

Malauradament, queda anul·lada la sortida programada pel 14 de novembre «Un matí a l’edat mitjana amb la Caterina i en Genís».

Sala d’exposicions La Capella
Restarà oberta, en l'horari habitual, amb l'adopció de les mesures sanitàries pertinents.

La Sala
Es reprogramaran el concert de Jofre Bardagí, programat per al divendres 6, i l'obra de teatre Quina barra, de Pep Vila, programat per al divendres 13.

Biblioteca Municipal Pere Blasi
Se suspenen totes les activitats programades fins a nou avís.

Cinema Montgrí
Se suspenen totes les projeccions programades fins a nou avís.

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis