Afectacions i adaptació de l'activitat cultural municipal arran de les noves mesures per contenir la COVID-19

30.10.2020

La programació i l'activitat dels equipaments culturals de Torroella de Montgrí es veuran alterades a conseqüència de les noves mesures aprovades per la Generalitat per contenir la propagació de la COVID-19, en el període comprès entre el 30 d’octubre i el 12 de novembre. No obstant això, des de l'Ajuntament s'està treballant per minimitzar-ne l'impacte i prioritzar la reprogramació d'activitats, sempre que sigui possible, tan aviat com es pugui normalitzar la situació.

En aquests moments tan difícils, volem manifestar un cop més el nostre compromís institucional amb les persones, empreses i entitats que s’han vist afectades per aquest nou paquet de restriccions. En aquest sentit, reiterem la voluntat de seguir treballant per impulsar l’activitat artística, fomentar el consum cultural i generar nous públics.

A continuació us relacionem quines són les principals afectacions:

Auditori Teatre Espai Ter
L’espectacle Eva contra Eva, programat dins el festival Temporada Alta, i previst per demà dia 31, queda definitivament suspès. El festival Temporada Alta gestionarà el retorn de l’import de les entrades.

L’espectacle de circ Express, previst pel proper  7 de novembre, s’ajorna a l’espera de l’evolució de la situació. l’Espai Ter està treballant per trobar una nova data de la que s’informarà puntualment als compradors de les entrades. En cas que no hi puguin assistir, es farà la devolució de l’import des tiquets. Us n’informarem properament.

La resta d’espectacles programats es mantenen, a l’espera de l’evolució de la situació.

Museu de la Mediterrània
El museu restarà obert en el seu horari habitual, però amb l’aforament reduït segons la normativa, al 33%. Tindrà portes obertes a tots els visitants (entrada gratuïta per a tothom).

Està treballant per traslladar a format telemàtic algunes de les activitats previstes el mes de novembre. En aquest cas la Jornada de Política Internacional del dissabte 7 de novembre «El repte de la immigració», el Fòrum de Recerca del dissabte 21 de novembre i la jornada «Bones pràctiques en el patrimoni cultural dels Parcs Naturals» del dimecres 25 de novembre. Aquests actes s’emetran a través del canal de Youtube del Museu de la Mediterrània.

Malauradament, queda anul·lada la sortida programada pel 14 de novembre «Un matí a l’edat mitjana amb la Caterina i en Genís».

Sala d’exposicions La Capella
Restarà oberta, en l'horari habitual, amb l'adopció de les mesures sanitàries pertinents.

La Sala
Es reprogramaran el concert de Jofre Bardagí, programat per al divendres 6, i l'obra de teatre Quina barra, de Pep Vila, programat per al divendres 13.

Biblioteca Municipal Pere Blasi
Se suspenen totes les activitats programades fins a nou avís.

Cinema Montgrí
Se suspenen totes les projeccions programades fins a nou avís.

08.04.2021

Demà divendres tindrà lloc la inauguració formal de la 7a edició del Festival de Fotografia Mirades, que organitza bianualment l'associació... (Llegir més)

30.03.2021

(30.03.21) L’Ajuntament de Torroella de Montgrí cerca una persona per a ocupar el lloc de treball de tècnic/a de medi ambient, mentre duri el... (Llegir més)

25.03.2021

Des de l’ABS de Torroella de Montgrí es continua desplegant la campanya de vacunació contra la COVID-19, que es va iniciar el mes de febrer,... (Llegir més)

25.03.2021

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí continua fomentant les polítiques actives d'ocupació i aquest any ha incorporat tres persones desocupades a... (Llegir més)

24.03.2021

El Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter ha enllestit l’últim cens hivernal d’aus aquàtiques, elaborat el mes de gener, amb... (Llegir més)

22.03.2021

La Biblioteca Municipal Pere Blasi, de Torroella de Montgrí, va triplicar el 2020 el préstec de llibre digitals (1.240), respecte l'any 2019 (372).... (Llegir més)

18.03.2021

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí reprèn la setmana vinent la convocatòria dels Consells de Barri, un any després de l'aturada forçada per la... (Llegir més)

16.03.2021

L'alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí, ha participat aquest matí en el seminari nacional online del projecte europeu de turisme... (Llegir més)

15.03.2021

Alumnes d'Ostelea, Escola de Management en Turisme, de Barcelona, i del grau de Geografia de la UdG han conegut de primera mà com s'ha gestat, quins... (Llegir més)

08.03.2021

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí, l'EMD de l'Estartit i el Departament d'Educació de la Generalitat han acordat que l'Escola Portitxol pugui... (Llegir més)

03.03.2021

L’Ajuntament i l'EMD iniciaran el 8 de març, coincidint amb el Dia de la Dona, la fase de propostes d'un procés participatiu promogut per tal de... (Llegir més)

04.03.2021

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

04.03.2021

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí està enllestint la redacció del projecte definitiu per urbanitzar el carrer de Fàtima, amb l'objectiu que es... (Llegir més)

eventis