Afectacions i adaptació de l'activitat cultural municipal arran de les noves mesures per contenir la COVID-19

30.10.2020

La programació i l'activitat dels equipaments culturals de Torroella de Montgrí es veuran alterades a conseqüència de les noves mesures aprovades per la Generalitat per contenir la propagació de la COVID-19, en el període comprès entre el 30 d’octubre i el 12 de novembre. No obstant això, des de l'Ajuntament s'està treballant per minimitzar-ne l'impacte i prioritzar la reprogramació d'activitats, sempre que sigui possible, tan aviat com es pugui normalitzar la situació.

En aquests moments tan difícils, volem manifestar un cop més el nostre compromís institucional amb les persones, empreses i entitats que s’han vist afectades per aquest nou paquet de restriccions. En aquest sentit, reiterem la voluntat de seguir treballant per impulsar l’activitat artística, fomentar el consum cultural i generar nous públics.

A continuació us relacionem quines són les principals afectacions:

Auditori Teatre Espai Ter
L’espectacle Eva contra Eva, programat dins el festival Temporada Alta, i previst per demà dia 31, queda definitivament suspès. El festival Temporada Alta gestionarà el retorn de l’import de les entrades.

L’espectacle de circ Express, previst pel proper  7 de novembre, s’ajorna a l’espera de l’evolució de la situació. l’Espai Ter està treballant per trobar una nova data de la que s’informarà puntualment als compradors de les entrades. En cas que no hi puguin assistir, es farà la devolució de l’import des tiquets. Us n’informarem properament.

La resta d’espectacles programats es mantenen, a l’espera de l’evolució de la situació.

Museu de la Mediterrània
El museu restarà obert en el seu horari habitual, però amb l’aforament reduït segons la normativa, al 33%. Tindrà portes obertes a tots els visitants (entrada gratuïta per a tothom).

Està treballant per traslladar a format telemàtic algunes de les activitats previstes el mes de novembre. En aquest cas la Jornada de Política Internacional del dissabte 7 de novembre «El repte de la immigració», el Fòrum de Recerca del dissabte 21 de novembre i la jornada «Bones pràctiques en el patrimoni cultural dels Parcs Naturals» del dimecres 25 de novembre. Aquests actes s’emetran a través del canal de Youtube del Museu de la Mediterrània.

Malauradament, queda anul·lada la sortida programada pel 14 de novembre «Un matí a l’edat mitjana amb la Caterina i en Genís».

Sala d’exposicions La Capella
Restarà oberta, en l'horari habitual, amb l'adopció de les mesures sanitàries pertinents.

La Sala
Es reprogramaran el concert de Jofre Bardagí, programat per al divendres 6, i l'obra de teatre Quina barra, de Pep Vila, programat per al divendres 13.

Biblioteca Municipal Pere Blasi
Se suspenen totes les activitats programades fins a nou avís.

Cinema Montgrí
Se suspenen totes les projeccions programades fins a nou avís.

23.11.2020

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí, en el marc de les accions de promoció del comerç local per aquestes festes de Nadal, ha organitzat un... (Llegir més)

27.11.2020

El Museu de la Mediterrània acull l’exposició «Llum a l’ànima. Palmira Jaquetti 1895 – 1963», un de les principals accions que es porten a... (Llegir més)

27.11.2020

Un any més, l'Ajuntament de Torroella de Montgrí organitza el ja tradicional Concurs de Dibuix infantil, on el dibuix guanyador serà el... (Llegir més)

26.11.2020

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí està intensificant aquest mandat les actuacions orientades a garantir el dret de la població a disposar d'un... (Llegir més)

24.11.2020

L’Assemblea Local de Creu Roja a Torroella de Montgrí porta a terme un any més la campanya nadalenca Joguina Educativa 2020-21, que compta amb el... (Llegir més)

30.11.2020

Benvolgut/da, Consulta el llistat de bars i restaurants oberts al municipi des del 24 de novembre fins a finals de desembre de 2020, amb la... (Llegir més)

24.11.2020

El Museu de la Mediterrània, com a membre de la Xarxa de Museus d’Etnologia, i amb el suport del Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el... (Llegir més)

20.11.2020

L'Estartit ha rebut el distintiu Viles Marineres, una de les marques turístiques especialitzades que es promouen des de l’Agència Catalana de... (Llegir més)

18.11.2020

La situació epidemiològica a Torroella i a l'Estartit continua experimentant una sensible millora, segons es desprèn de l'evolució entre el 2 i... (Llegir més)

16.11.2020

Benvolguts/des veins/es, Us informem que l'Ajuntament de Torroella de Montgrí, en el marc del programa de Garantia Juvenil de la Generalitat de... (Llegir més)

13.11.2020

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí continuarà reforçant l'atenció que es presta des de l'àrea de Serveis Socials, amb l'objectiu d'atendre les... (Llegir més)

13.11.2020

L'1 d'octubre va arrencar la quinzena edició de les Jornades Gastronòmiques La Poma a la Cuina de Torroella de Montgrí i l’Estartit, que... (Llegir més)

11.11.2020

El Museu de la Mediterrània acollirà durant la segona quinzena de novembre el micromapping 1001 N perdre el somriure?, que l'artista conceptual... (Llegir més)

11.11.2020

L'Ajuntament ha posat a disposició del CAP de Torroella de Montgrí un mòdul per poder externalitzar les proves de detecció del coronavirus Sars... (Llegir més)

05.11.2020

El Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter ha finalitzat els treballs de delimitació del seu àmbit marí, amb la instal·lació de... (Llegir més)

eventis