Avisos

L'Ajuntament cedeix una sala d'El Recer per a la campanya de vacunació de la grip, que comença dilluns

16.10.2020

Dilluns vinent s’iniciarà la campanya de vacunació contra la grip a les 4 ABS de la nostra comarca, gestionades per Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà (SSIBE). La campanya s’allargarà fins al 6 de novembre, però a diferència d'altres anys, no es farà al CAPs sinó que, en col·laboració amb els ajuntaments, s’han buscat espais alternatius per a fer-ho. D'aquesta manera es vol evitar la concentració de persones i prevenir el contagi de la COVID-19.

En el cas del nostre municipi, l'Ajuntament ha cedit un espai de la llar de jubilats El Recer i aquest any, per facilitar el seu accés, no cal demanar cita prèvia, sinó que es pot acudir directament:

ABS Torroella de Montgrí
LLAR DE JUBILATS EL RECER

- Plaça dels Dolors, 10
- De dilluns a dijous: de 15 a 19 h
- Divendres: de 10 a 13 h

Els diferents consultoris locals també vacunaran a la seva població de risc i el ciutadà pot trucar directament al consultori per a que l’informin.

A l’Hospital de Palamós també s’habilitarà a partir de dilluns una consulta per vacunar els pacients que s'hi visiten i formen part d’algun dels grups de risc.

Internament, també es reforçarà el missatge de la importància de la vacunació antigripal a les entrades dels nostres centres, el circuit de televisió intern i totes les consultes dels nostres centres.

També s’editarà un vídeo on un professional sanitari explicarà a la ciutadania la importància de vacunar-se si formes part de la població de risc i sensibilitzarà també en relació a que pot ser d’ajuda per a fer front també a la COVID19.

Qui forma part de la població de risc?
· Persones de 60 anys d'edat o més
· Persones de 60 anys d'edat o més i que viuen en residències
· Dones embarassades
· Persones amb malalties cròniques
· Professionals serveis públics essencials
· Professionals de la salut
· Persones que cuiden a altres amb alguna condició de risc (persones grans, persones amb malalties cròniques)

La vacunació a la ciutadania i als professionals
El 2019, es van vacunar un total de 13.782 persones de les 4 ABS que suposava el 74% de la població.  On més persones es van vacunar va ser a Palamós amb 4.642 persones (77%) i Palafrugell amb 4.391 persones (72%).
Paral·lelament a la campanya a la ciutadania, el Servei de Prevenció de Riscos Laborals de SSIBE també realitza una campanya de vacunació interna a tots els professionals sanitaris, ja que també és un dels col·lectius diana que poden ser transmissors del virus. En total al 2019 es van vacunar 583 treballadors i treballadores, que suposa el 34% de tots els nostres treballadors. Per col·lectius, es van vacunar 146 metges/sses, 134 infermeres, 126 auxiliars d’infermeria.

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

18.03.2024

Del 30 de març al 7 de juliol l’ÍTACA 2024 oferirà un total de 18 actuacions a sis municipis d’arreu de l’Empordà (l’Escala, Gualta,... (Llegir més)

18.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya participen en la tercera edició de l'esdeveniment que ... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis