L'Ajuntament cedeix una sala d'El Recer per a la campanya de vacunació de la grip, que comença dilluns

16.10.2020

Dilluns vinent s’iniciarà la campanya de vacunació contra la grip a les 4 ABS de la nostra comarca, gestionades per Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà (SSIBE). La campanya s’allargarà fins al 6 de novembre, però a diferència d'altres anys, no es farà al CAPs sinó que, en col·laboració amb els ajuntaments, s’han buscat espais alternatius per a fer-ho. D'aquesta manera es vol evitar la concentració de persones i prevenir el contagi de la COVID-19.

En el cas del nostre municipi, l'Ajuntament ha cedit un espai de la llar de jubilats El Recer i aquest any, per facilitar el seu accés, no cal demanar cita prèvia, sinó que es pot acudir directament:

ABS Torroella de Montgrí
LLAR DE JUBILATS EL RECER

- Plaça dels Dolors, 10
- De dilluns a dijous: de 15 a 19 h
- Divendres: de 10 a 13 h

Els diferents consultoris locals també vacunaran a la seva població de risc i el ciutadà pot trucar directament al consultori per a que l’informin.

A l’Hospital de Palamós també s’habilitarà a partir de dilluns una consulta per vacunar els pacients que s'hi visiten i formen part d’algun dels grups de risc.

Internament, també es reforçarà el missatge de la importància de la vacunació antigripal a les entrades dels nostres centres, el circuit de televisió intern i totes les consultes dels nostres centres.

També s’editarà un vídeo on un professional sanitari explicarà a la ciutadania la importància de vacunar-se si formes part de la població de risc i sensibilitzarà també en relació a que pot ser d’ajuda per a fer front també a la COVID19.

Qui forma part de la població de risc?
· Persones de 60 anys d'edat o més
· Persones de 60 anys d'edat o més i que viuen en residències
· Dones embarassades
· Persones amb malalties cròniques
· Professionals serveis públics essencials
· Professionals de la salut
· Persones que cuiden a altres amb alguna condició de risc (persones grans, persones amb malalties cròniques)

La vacunació a la ciutadania i als professionals
El 2019, es van vacunar un total de 13.782 persones de les 4 ABS que suposava el 74% de la població.  On més persones es van vacunar va ser a Palamós amb 4.642 persones (77%) i Palafrugell amb 4.391 persones (72%).
Paral·lelament a la campanya a la ciutadania, el Servei de Prevenció de Riscos Laborals de SSIBE també realitza una campanya de vacunació interna a tots els professionals sanitaris, ja que també és un dels col·lectius diana que poden ser transmissors del virus. En total al 2019 es van vacunar 583 treballadors i treballadores, que suposa el 34% de tots els nostres treballadors. Per col·lectius, es van vacunar 146 metges/sses, 134 infermeres, 126 auxiliars d’infermeria.

30.10.2020

La programació i l'activitat dels equipaments culturals de Torroella de Montgrí es veuran alterades a conseqüència de les noves mesures aprovades... (Llegir més)

30.10.2020

L’evolució de la pandèmia de la COVId-19 i les darreres restriccions adoptades pel Govern de la Generalitat han forçat l'Ajuntament de Torroella... (Llegir més)

29.10.2020

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí i l'EMD de l'Estartit han adequat un nou tram de la xarxa municipal de carrils bici que millora la... (Llegir més)

27.10.2020

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí rebrà una subvenció de 210.147,87 euros del Pla Únic d’Obres i Serveis (PUOSC) 2020-2024 de la Generalitat... (Llegir més)

26.10.2020

L'Ajuntament i l'empresa concessionària Mémora ja tenen a punt el protocol que s'implementarà aquest cap de setmana, coincidint amb la festivitat... (Llegir més)

26.10.2020

Actualment la situació de la pandèmia de coronavirus als municipis de Torroella de Montgrí i l’Estartit , i de tot el Baix Empordà, és... (Llegir més)

20.10.2020

Benvolguts/des veïns/es, Arrel de les mesures per impedir la propagació del Covid-19, alguns bars i restaurants del municipi ofereixen servei de... (Llegir més)

20.10.2020

L’Ajuntament ha finalitzat els treballs de manteniment de la vegetació de la fondalada de la vall de Santa Caterina, amb l’objectiu de fer-la... (Llegir més)

16.10.2020

A partir d'avui, i fins al 30 d'octubre, s'apliquen noves mesures i restriccions acordades pel Govern de la Generalitat per aturar l'increment de... (Llegir més)

14.10.2020

El passat 30 de setembre era el darrer dia per resintonitzar els canals de la Televisió Digital Terrestre a les comarques de Girona, Lleida i... (Llegir més)

09.10.2020

El passeig del Molinet de l'Estartit acull avui el rodatge d'una de les escenes més importants de la pel·lícula Las leyes de la frontera,... (Llegir més)

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR
eventis