L'Ajuntament cedeix una sala d'El Recer per a la campanya de vacunació de la grip, que comença dilluns

16.10.2020

Dilluns vinent s’iniciarà la campanya de vacunació contra la grip a les 4 ABS de la nostra comarca, gestionades per Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà (SSIBE). La campanya s’allargarà fins al 6 de novembre, però a diferència d'altres anys, no es farà al CAPs sinó que, en col·laboració amb els ajuntaments, s’han buscat espais alternatius per a fer-ho. D'aquesta manera es vol evitar la concentració de persones i prevenir el contagi de la COVID-19.

En el cas del nostre municipi, l'Ajuntament ha cedit un espai de la llar de jubilats El Recer i aquest any, per facilitar el seu accés, no cal demanar cita prèvia, sinó que es pot acudir directament:

ABS Torroella de Montgrí
LLAR DE JUBILATS EL RECER

- Plaça dels Dolors, 10
- De dilluns a dijous: de 15 a 19 h
- Divendres: de 10 a 13 h

Els diferents consultoris locals també vacunaran a la seva població de risc i el ciutadà pot trucar directament al consultori per a que l’informin.

A l’Hospital de Palamós també s’habilitarà a partir de dilluns una consulta per vacunar els pacients que s'hi visiten i formen part d’algun dels grups de risc.

Internament, també es reforçarà el missatge de la importància de la vacunació antigripal a les entrades dels nostres centres, el circuit de televisió intern i totes les consultes dels nostres centres.

També s’editarà un vídeo on un professional sanitari explicarà a la ciutadania la importància de vacunar-se si formes part de la població de risc i sensibilitzarà també en relació a que pot ser d’ajuda per a fer front també a la COVID19.

Qui forma part de la població de risc?
· Persones de 60 anys d'edat o més
· Persones de 60 anys d'edat o més i que viuen en residències
· Dones embarassades
· Persones amb malalties cròniques
· Professionals serveis públics essencials
· Professionals de la salut
· Persones que cuiden a altres amb alguna condició de risc (persones grans, persones amb malalties cròniques)

La vacunació a la ciutadania i als professionals
El 2019, es van vacunar un total de 13.782 persones de les 4 ABS que suposava el 74% de la població.  On més persones es van vacunar va ser a Palamós amb 4.642 persones (77%) i Palafrugell amb 4.391 persones (72%).
Paral·lelament a la campanya a la ciutadania, el Servei de Prevenció de Riscos Laborals de SSIBE també realitza una campanya de vacunació interna a tots els professionals sanitaris, ja que també és un dels col·lectius diana que poden ser transmissors del virus. En total al 2019 es van vacunar 583 treballadors i treballadores, que suposa el 34% de tots els nostres treballadors. Per col·lectius, es van vacunar 146 metges/sses, 134 infermeres, 126 auxiliars d’infermeria.

27.01.2021

Aquesta setmana s’han portat a termes les visites presencials a l’Auditori Teatre Espai Ter dels alumnes de 5è de l’escola Guillem de Montgrí... (Llegir més)

27.01.2021

Benvolguts veïns/es, Us informem que l’Ajuntament vol promoure i incrementar el parc d’habitatges de lloguer social al municipi. Per aquest... (Llegir més)

26.01.2021

L'Auditori Teatre Espai Ter ha acollit l'enregistrament d'un àlbum que forma part de les activitats de commemoració de l'Any Robert Gerhard,... (Llegir més)

25.01.2021

Un any després del devastador temporal Gloria, l'Ajuntament de Torroella de Montgrí fa un balanç positiu dels treballs realitzats al municipi per... (Llegir més)

22.01.2021

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí fa una valoració molt positiva de les mesures adoptades els darrers sis mesos per pacificar la circulació i... (Llegir més)

22.01.2021

Benvolguts/des, Us recordem que les entitats del municipi que van demanar subvenció a l'Ajuntament de Torroella de Montgrí per portar a terme... (Llegir més)

18.01.2021

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí transformarà la plaça de la Vila en un espai públic de reflexió i pensament, mitjançant un nou projecte... (Llegir més)

15.01.2021

El centre de salut Federòptics Elisabet dedicat a l'optometria, contactologia i  l'audiometria de Torroella de Montgrí ha signat un acord de... (Llegir més)

14.01.2021

Tots els indicadors COVID-19 a Torroella i a l'Estartit s'han incrementat exponencialment en menys d'un mes, del 18 de desembre al 13 de gener,... (Llegir més)

13.01.2021

Seguidament, podreu informar-vos de les bonificacions fiscals previstes a les ordenances fiscals de l'any 2021, els criteris d'obtenció, els... (Llegir més)

11.01.2021

El trencament d'un petit tram de mur del torrent d'en Planes, a la zona urbana de l'Estartit, al carrer Palangre, ha estat la principal incidència... (Llegir més)

11.01.2021

El jurat del Concurs de decoració nadalenca de façanes, balcons i/o finestres, organitzat per l'Ajuntament de Torroella de Montgrí ja ha decidit... (Llegir més)

05.01.2021

Aquest matí s’ha fet la vacunació de residents i personal a les dues residències que gestiona la Fundació Hospital Asil de Pobres i Malalts de... (Llegir més)

04.01.2021

Els patges i els carters reials ja estan instal·lats a l'Espai Ter per recollir les cartes de les nenes i els nens de Torroella de Montgrí que els... (Llegir més)

05.01.2021

A partir del dijous 7 de gener entren en vigor noves mesures especials per contenir l’increment de casos de Covid-19 que s’ha produït en les... (Llegir més)

eventis