El Molinet de l'Estartit és un dels escenaris de la pel·lícula 'Las leyes de la frontera'

09.10.2020

El passeig del Molinet de l'Estartit acull avui el rodatge d'una de les escenes més importants de la pel·lícula Las leyes de la frontera, l'adaptació de la novel·la de Javier Cercas que dirigeix el reconegut director Daniel Monzón  (Celda 211, El niño). El film està produït pel gironí Edmon Roch, responsable de grans èxits com  El perfum: història d'un assassí (2006), Garbo, l'espia. L'home que va salvar el món (2009), Les aventures de Tadeu Jones (2014) i El Niño (2015).

Des de la Film Office de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí hem gestionat, conjuntament amb el Parc Natural,les autoritzacions  necessàries i hem facilitat la logística per fer possible aquest rodatge, en què els penyassegats del Molinet tindran un protagonisme molt especial.  El film s'estrenarà a les sales de cinema el 2021.

L'acció de la història transcorrer en la Girona "quinqui" de 1978, quan l’Estat espanyol encara no havia sortit del franquisme i la democràcia tot just treia el nas. Explica la història d'Ignacio Cañas un estudiant introvertit de 17 anys. La seva vida canvia quan coneix a Zarco i Tere, dos delinqüents immersos en una carrera imparable de robatoris i atracaments. El film narra l'estiu en el qual Ignacio es va fer major habitant a la frontera entre dos mons: el del bé i el mal. El de la justícia i la injustícia.

En el repartiment, Marcos Ruiz, ('Primos', 'El Hombre de las mil caras', 'Futbolísimos') interpreta a Nacho; Begoña Vargas, ('Malasaña 32', 'La otra mirada', 'Alta Mar') es posa en la pell de Tere; i Chechu Salgado serà Zarco.

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis