Avisos

Ràdio Montgrí estrena temporada amb una programació diversa i de marcada vocació pública

L'emissora municipal es pot seguir en directe per streaming

28.09.2020

Ràdio Montgrí arrenca una nova temporada amb la voluntat de consolidar una graella diversa orientada a un ventall de públics molt divers i amb la mirada posada en la informació, els serveis, la cultura i l'entreteniment. L'emissora municipal aposta per un model de proximitat i vol continuar aprofundint en la seva vocació de servei públic adreçat a la població local. La programació combina espais produïts o gestionats des de la mateixa emissora i d'altres que són proveïts per la Xarxa de Comunicació Local, una plataforma multimèdia de producció de continguts per a mitjans locals, a la qual està adherida Ràdio Montgrí.

>> Consultar la graella de la programació

>> Escoltar Ràdio Montgrí en streaming

Pel que fa a la producció pròpia, els espais més destacats són el magazine diari Els Matins, l'espai setmanal de conversa amb representants del consistori En Parlem..., el programa de l'Espai Ter El Camerino, i el mini espai de divulgació per a entitats i associacions M'ho Expliques?. En els quatre casos queda ben palesa la vocació de servei públic de l'emissora.

Els Matins continua essent l'espai que ocupa un bloc més ampli de la franja horària, de dilluns a divendres de les 9 a les 13 h. Està concebut com un gran contenidor que combina informació de serveis, agenda cultural, ràdio fórmula musical i altres seccions, com la d'Apunts de català, El Temps, Cinema o Efemèrides. Tot plegat, per acompanyar els matins de les nostres llars i establiments, amb una producció local que no oblida, tampoc, la informació general, amb les connexions als butlletins horaris informatius de La Xarxa.

Pel que fa a l'espai de conversa dels dissabtes al matí (11.30 a les 12 h) En Parlem... continuarà apropant a l'audiència la gestió i l'actualitat municipal de la mà dels regidors i regidores del consistori. Tots ells conversen amb la directora de l'emissora Anna Lanzas i repassen tota mena de temes relacionats amb l'Ajuntament i la vida municipal, posant especial accent, en l'actualitat.

On també s'expressa la voluntat de servei públic és en el mini espai M’ho Expliques?, un programa de curta durada (no més de 10 minuts), que s'ofereix a les entitats i associacions per tal que informin la població de les seves activitats. És una finestra oberta que tenen al seu abast per millorar la seva projecció. S'emet en funció de les necessitats, temàtica i demandes, dues vegades al dia, matí i tarda, els dilluns, dimecres i divendres. La franja d'emissió també fluctua, però és fàcil escoltar-lo si mantenim l'emissora sintonitzada habitualment.

En aquesta mateixa línia, des de fa dos anys, l'Auditori Teatre Espai Ter té un programa monogràfic propi, El Camerino, que s'emet dos cops a la setmana, dimarts a les 18 h i divendres a les 11.30 h, en el qual l'equipament apropa la seva programació a la població. És una manera molt pràctica de conèixer els espectacles, concerts, artistes i autors que es programen. Està conduït per Antoni Roviras, el director de l'Espai Ter, i és un magnífic canal per ajudar-nos a escollir i conèixer millor els espectacles abans d'anar-hi.

Cal remarcar que els programes En Parlem... i El Camerino, també es poden recuperar en línia per escoltar-los en streaming.

L'agenda cultural també té un espai reservat els divendres al matí, a les 09.04 h, després del butlletí horari, amb el programa No et quedis a casa, dirigit i presentat per Gabriel Fleta. En aquest espai se'ns apropa l'agenda cultural i de lleure del municipi, la comarca i Catalunya.

La diversitat de propostes de la graella queda palesa amb programes com La Dansa Catalana, El Club del Country, Cocodril Club, l'Hora del conte, Sons a Cau d’orella, Estrenes, Jazz It, Connexió Eclèctica, Ruta 66, l’Envelat  o Torna-la a tocar Sam.

Així mateix, la informació general està perfectament coberta amb el butlletí horari, els tres informatius diaris i el NEX Matí i Migdia - Cap de Setmana, de la Xarxa, i la informació esportiva amb l’espai En Joc (entre setmana).

Amb tot plegat, Ràdio Montgrí ofereix una programació atractiva, amb vocació de servei públic, que ajuda a no perdre el fil del nostre municipi i del país.

Es pot sintonitzar al 107.1 FM, però recentment ha millorat el seu servei amb la possibilitat d'escoltar-la en streaming amb la màxima qualitat so, accedint a la pàgina web Torroella-estartit.cat . D'aquesta manera s'ha adaptat a les noves formes de consum de la ràdio per part dels oients.

L'emissora ofereix la possibilitat d'emetre publicitat comercial. Aquesta és una via molt eficient per arribar al públic local i contribuir, a la vegada, al manteniment d'un servei de ràdio amb vocació pública.

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

18.03.2024

Del 30 de març al 7 de juliol l’ÍTACA 2024 oferirà un total de 18 actuacions a sis municipis d’arreu de l’Empordà (l’Escala, Gualta,... (Llegir més)

18.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya participen en la tercera edició de l'esdeveniment que ... (Llegir més)

11.03.2024

L’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Baix Empordà i l’Ajuntament de Torroella de Montgrí han organitzat conjuntament, la... (Llegir més)

07.03.2024

El teixit associatiu, els centres educatius i els equipaments públics municipals de Torroella de Montgrí i l’Estartit s’han unit per programar... (Llegir més)

04.03.2024

Benvolguts comerciants, Us recordem que abans de Setmana Santa estan previstes vàries recollides de cartró comercial, que se sumen a les... (Llegir més)

04.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya prendran part en les diferents activitats programades pel... (Llegir més)

29.02.2024

L'Agrupació de Defensa Forestal Montgrí ha presentat avui un nou vehicle, gràcies a la col·laboració de la Gala Solidària Pro Baix Ter 2022 i a... (Llegir més)

19.02.2024

El Pla de Sostenibilitat Turística de Torroella de Montgrí i l'Estartit encara la seva recta final amb pràcticament totes les accions... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis