L’Espai Ter repeteix aquesta tardor com a seu del festival Temporada Alta

Programa les obres "Eva contra Eva" i "T'estimo si he begut"

16.09.2020

L'Auditori Teatre Espai Ter repetirà, un any més, com a seu del prestigiós festival Temporada Alta-Festival de Tardor de Catalunya, amb la programació de dues obres: Eva contra Eva, de Joseph L. Mankiewicz (31/10, 20.30 h), i T'estimo si he begut, de Dagoll Dagom, La Brutal y T de Teatre (20/11, 20.30 h). D'aquesta manera es manté la relació de col·laboració iniciada el 2015, que ha permès portar a Torroella muntatges de primer nivell.

Les circumstàncies d’aquest any són excepcionals, però Temporada Alta 2020 se celebrarà aquesta tardor amb un format diferent per tal d’adaptar-se a les condicions derivades de la crisi sanitària. Per això, s'ha treballat en una idea de festival que combini els espectacles presencials amb una nova programació pensada específicament per a l’entorn digital. Una altra de les característiques que marcaran la programació d’aquest any és l’aposta per les companyies nacionals i locals, que conformaran majoritàriament la programació de la 29a edició del festival.

La descentralització del festival en diferents espais és fruit d'una aposta iniciada fa uns anys i que pretén acostar les arts escèniques als ciutadans de més enllà de l’epicentre que conformen les ciutats de Girona i Salt. Josep Martinoy, regidor de l’Espai Ter, assegura que «la vinculació a un festival tan prestigiós representa una gran oportunitat per apropar projectar en força l’Espai Ter com a equipament de referència teatral a les comarques gironines i per reforçar la programació estable de l’equipament amb obres de primer nivell.»

Temporada Alta a l’Espai Ter

>> Eva contra Eva
, de Joseph L. Mankiewicz Mankiewicz (31/10, 20.30 h). En aquesta adaptació de Pau Miró alguns dels noms destacats sobre l'escenari són Emma Vilarasau, Nausicaa Bonnín i Eduard Farelo.  Pau Miró reescriu la història d’odis, enveges, ambicions i amor pel teatre del clàssic de Joseph L. Mankiewicz. Una història humana dirigida per Sílvia Munt, que darrerament només suma èxits com a directora.

>> T'estimo si he begut, de Dagoll Dagom, La Brutal y T de Teatre (20/11, 20.30 h), és un còctel que combina el text d'Empar Moliner, la direcció de David Selvas, la música original d'Andreu Gallén, i la producció de les companyies Dagoll Dagom, T de Teatre i La Brutal. És una comèdia amb cançons i històries esbojarrades, plena de personatges no gens carismàtics, no gens agraciats i potser una mica còmics.

Compra d'entrades
Totes les entrades d'aquests quatre espectacles es poden adquirir a www.temporada-alta.com o www.espaiter.cat amb preus que oscil·len entre els 16 i els 36 euros.

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis