Avisos

Arrenquen les inscripcions als cursos de l'Escola d'Adults de Torroella de Montgrí

07.09.2020

Avui arrenca el període d'inscripcions als cursos de l'Escola d'Adults de Torroella de Montgrí. Es podran formalitzar fins al divendres 18, a la secretaria del centre, al Convent dels Agustins, les tardes de 17 a 20 h. Enguany el curs estarà marcat per l'aplicació de les mesures sanitàries per prevenir la COVID-19. Des de la direcció del centre ja s'ha definit el protocol i es té tot a punt perquè l'activitat es pugui desenvolupar amb la màxima normalitat possible, a partir del proper dilluns 21 de setembre. Es prioritzarà la formació presencial, però en cas que fos necessari, les classes es podran seguir de manera telemàtica, sempre que sigui possible, en funció del nivell. Atès que l'Escola d'Adults comparteix equipament amb l'Escola de Música, s'han definit entrades i sortides separades per als dos espais. Els alumnes i professors portaran mascaretes i a tots ells se'ls prendrà la temperatura en començar les classes.

Pel que fa a l'oferta formativa, s'ofereixen una quinzena de cursos, entre la formació reglada i no reglada:

  • Iniciació a la llengua catalana (Torroella i l'Estartit)
  • Iniciació a la informàtica
  • Itinerari de llengua catalana
  • Curs oficial de preparació a la prova d’accés als cicles formatius de grau mitjà
  • Curs oficial de Graduat en educació secundària (GES)
  • Curs de Preparació per obtenir la nacionalitat espanyola
  • Curs de preparació per al DELE, nivell A2
  • Curs castellà nivell A1
  • Curs d'anglès (Torroella i l'Estartit)
  • Curs bàsic de fotografia
  • Curs de perfeccionament de fotografia
  • Taller 144. Fonaments de la fotografia II

>> Descarregar el fulletó informativa en pdf

El servei orienta una part important de la seva tasca a facilitar l'accés formatiu a la població nouvinguda o en risc d'exclusió social. En aquest sentit, es dóna molta importància a l'alfabetització i a l'ensenyament del català, activitat coordinada amb  Càritas Baix Ter i el Servei per a la Normalització Lingüística. També es treballa per projectar l’escola més enllà de la perspectiva educativa i sociocultural del municipi i per ser l’eix integrador i potenciador dels aprenentatges i coneixements perquè els destinataris adquireixin el grau de competència mínima per desenvolupar-se en la societat.

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS
Escola Municipal d’Adults
C/ Onze de Setembre, 2 (edif. convent dels Agustins)
17157 Torroella de Montgrí · Tel. 972 75 51 44
cfatorroella@xtec.cat

Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL)

D'altra banda, el Consorci per a la Normalització Linguística també té a punt la seva programació de cursos de català per a adults, en diferents modalitats: presencials, en línia amb sessions presencials i en línia 100 %.

• Per a les persones que volen aprendre a parlar en català amb fluïdesa i correcció i per a les que volen escriure’l adequadament
• Per a les persones que l’han d’utilitzar de manera excel·lent
• Per a col·lectius específics

Si voleu rebre més informació sobre nivells i dates d’inscripció, poseu-vos en contacte a:

Oficina de Català
De dilluns a divendres, de 10 h a 14 h.
Casa Pastors · c/ Major, 31 · Torroella de Montgrí
Tel. 972 75 73 01 - torroella@cpnl.cat
També, podeu consultar les xarxes socials: www.cpnl.cat
Més informació: www.cpnl.cat/xarxa/cnlgirona/

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis