Arrenquen les inscripcions als cursos de l'Escola d'Adults de Torroella de Montgrí

07.09.2020

Avui arrenca el període d'inscripcions als cursos de l'Escola d'Adults de Torroella de Montgrí. Es podran formalitzar fins al divendres 18, a la secretaria del centre, al Convent dels Agustins, les tardes de 17 a 20 h. Enguany el curs estarà marcat per l'aplicació de les mesures sanitàries per prevenir la COVID-19. Des de la direcció del centre ja s'ha definit el protocol i es té tot a punt perquè l'activitat es pugui desenvolupar amb la màxima normalitat possible, a partir del proper dilluns 21 de setembre. Es prioritzarà la formació presencial, però en cas que fos necessari, les classes es podran seguir de manera telemàtica, sempre que sigui possible, en funció del nivell. Atès que l'Escola d'Adults comparteix equipament amb l'Escola de Música, s'han definit entrades i sortides separades per als dos espais. Els alumnes i professors portaran mascaretes i a tots ells se'ls prendrà la temperatura en començar les classes.

Pel que fa a l'oferta formativa, s'ofereixen una quinzena de cursos, entre la formació reglada i no reglada:

 • Iniciació a la llengua catalana (Torroella i l'Estartit)
 • Iniciació a la informàtica
 • Itinerari de llengua catalana
 • Curs oficial de preparació a la prova d’accés als cicles formatius de grau mitjà
 • Curs oficial de Graduat en educació secundària (GES)
 • Curs de Preparació per obtenir la nacionalitat espanyola
 • Curs de preparació per al DELE, nivell A2
 • Curs castellà nivell A1
 • Curs d'anglès (Torroella i l'Estartit)
 • Curs bàsic de fotografia
 • Curs de perfeccionament de fotografia
 • Taller 144. Fonaments de la fotografia II

>> Descarregar el fulletó informativa en pdf

El servei orienta una part important de la seva tasca a facilitar l'accés formatiu a la població nouvinguda o en risc d'exclusió social. En aquest sentit, es dóna molta importància a l'alfabetització i a l'ensenyament del català, activitat coordinada amb  Càritas Baix Ter i el Servei per a la Normalització Lingüística. També es treballa per projectar l’escola més enllà de la perspectiva educativa i sociocultural del municipi i per ser l’eix integrador i potenciador dels aprenentatges i coneixements perquè els destinataris adquireixin el grau de competència mínima per desenvolupar-se en la societat.

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS
Escola Municipal d’Adults
C/ Onze de Setembre, 2 (edif. convent dels Agustins)
17157 Torroella de Montgrí · Tel. 972 75 51 44
cfatorroella@xtec.cat

Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL)

D'altra banda, el Consorci per a la Normalització Linguística també té a punt la seva programació de cursos de català per a adults, en diferents modalitats: presencials, en línia amb sessions presencials i en línia 100 %.

• Per a les persones que volen aprendre a parlar en català amb fluïdesa i correcció i per a les que volen escriure’l adequadament
• Per a les persones que l’han d’utilitzar de manera excel·lent
• Per a col·lectius específics

Si voleu rebre més informació sobre nivells i dates d’inscripció, poseu-vos en contacte a:

Oficina de Català
De dilluns a divendres, de 10 h a 14 h.
Casa Pastors · c/ Major, 31 · Torroella de Montgrí
Tel. 972 75 73 01 - torroella@cpnl.cat
També, podeu consultar les xarxes socials: www.cpnl.cat
Més informació: www.cpnl.cat/xarxa/cnlgirona/

24.09.2020

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí, conscient de la importància de protegir i salvaguardar el patrimoni local, ha tirat endavant la... (Llegir més)

22.09.2020

Una quarantena de voluntaris han recollit aquest cap de setmana prop de 190 kg de residus a les platges de la Gola i a les cales Montgó, Ferriola i... (Llegir més)

18.09.2020

L’emblemàtica ermita de Santa Caterina de Torroella de Montgrí i els serveis que hi estan vinculats de menjador, barbacoes i lavabos d’ús... (Llegir més)

18.09.2020

L'Ajuntament ha instal·lat dues càmeres lectores de matrícules als accessos de Torroella de Montgrí, pel pont del Ter i per Ullà, amb l'objectiu... (Llegir més)

16.09.2020

L'Auditori Teatre Espai Ter repetirà, un any més, com a seu del prestigiós festival Temporada Alta-Festival de Tardor de Catalunya, amb la... (Llegir més)

16.09.2020

Benvolguts veïns, Us informem que a partir del 15 de setembre de 2020, el pas de vehicles motoritzats pels camins del massís del Montgrí queda... (Llegir més)

15.09.2020

El Museu de la Mediterrània fa un balanç positiu d’un estiu atípic marcat per la pandèmia del COVID19. L’aposta arriscada per mantenir la... (Llegir més)

14.09.2020

L’Auditori Espai Ter, de Torroella de Montgrí, reprèn aquest mes de setembre la seva programació estable que va quedar aturada el passat mes de... (Llegir més)

09.09.2020

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí, l'EMD de l'Estartit i l'entitat sense ànim de lucre Ecovidrio han tancat aquest matí la campanya de... (Llegir més)

04.09.2020

Avui han començat els treballs de neteja del tram final del torrent soterrant al passeig de Catalunya. Es tracta d'una de les principals... (Llegir més)

04.09.2020

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí fa una valoració molt positiva del desenvolupament de la Festa Major de Sant Genís que, malgrat les... (Llegir més)

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR
eventis