Arrenquen les inscripcions als cursos de l'Escola d'Adults de Torroella de Montgrí

07.09.2020

Avui arrenca el període d'inscripcions als cursos de l'Escola d'Adults de Torroella de Montgrí. Es podran formalitzar fins al divendres 18, a la secretaria del centre, al Convent dels Agustins, les tardes de 17 a 20 h. Enguany el curs estarà marcat per l'aplicació de les mesures sanitàries per prevenir la COVID-19. Des de la direcció del centre ja s'ha definit el protocol i es té tot a punt perquè l'activitat es pugui desenvolupar amb la màxima normalitat possible, a partir del proper dilluns 21 de setembre. Es prioritzarà la formació presencial, però en cas que fos necessari, les classes es podran seguir de manera telemàtica, sempre que sigui possible, en funció del nivell. Atès que l'Escola d'Adults comparteix equipament amb l'Escola de Música, s'han definit entrades i sortides separades per als dos espais. Els alumnes i professors portaran mascaretes i a tots ells se'ls prendrà la temperatura en començar les classes.

Pel que fa a l'oferta formativa, s'ofereixen una quinzena de cursos, entre la formació reglada i no reglada:

 • Iniciació a la llengua catalana (Torroella i l'Estartit)
 • Iniciació a la informàtica
 • Itinerari de llengua catalana
 • Curs oficial de preparació a la prova d’accés als cicles formatius de grau mitjà
 • Curs oficial de Graduat en educació secundària (GES)
 • Curs de Preparació per obtenir la nacionalitat espanyola
 • Curs de preparació per al DELE, nivell A2
 • Curs castellà nivell A1
 • Curs d'anglès (Torroella i l'Estartit)
 • Curs bàsic de fotografia
 • Curs de perfeccionament de fotografia
 • Taller 144. Fonaments de la fotografia II

>> Descarregar el fulletó informativa en pdf

El servei orienta una part important de la seva tasca a facilitar l'accés formatiu a la població nouvinguda o en risc d'exclusió social. En aquest sentit, es dóna molta importància a l'alfabetització i a l'ensenyament del català, activitat coordinada amb  Càritas Baix Ter i el Servei per a la Normalització Lingüística. També es treballa per projectar l’escola més enllà de la perspectiva educativa i sociocultural del municipi i per ser l’eix integrador i potenciador dels aprenentatges i coneixements perquè els destinataris adquireixin el grau de competència mínima per desenvolupar-se en la societat.

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS
Escola Municipal d’Adults
C/ Onze de Setembre, 2 (edif. convent dels Agustins)
17157 Torroella de Montgrí · Tel. 972 75 51 44
cfatorroella@xtec.cat

Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL)

D'altra banda, el Consorci per a la Normalització Linguística també té a punt la seva programació de cursos de català per a adults, en diferents modalitats: presencials, en línia amb sessions presencials i en línia 100 %.

• Per a les persones que volen aprendre a parlar en català amb fluïdesa i correcció i per a les que volen escriure’l adequadament
• Per a les persones que l’han d’utilitzar de manera excel·lent
• Per a col·lectius específics

Si voleu rebre més informació sobre nivells i dates d’inscripció, poseu-vos en contacte a:

Oficina de Català
De dilluns a divendres, de 10 h a 14 h.
Casa Pastors · c/ Major, 31 · Torroella de Montgrí
Tel. 972 75 73 01 - torroella@cpnl.cat
També, podeu consultar les xarxes socials: www.cpnl.cat
Més informació: www.cpnl.cat/xarxa/cnlgirona/

08.04.2021

Demà divendres tindrà lloc la inauguració formal de la 7a edició del Festival de Fotografia Mirades, que organitza bianualment l'associació... (Llegir més)

30.03.2021

(30.03.21) L’Ajuntament de Torroella de Montgrí cerca una persona per a ocupar el lloc de treball de tècnic/a de medi ambient, mentre duri el... (Llegir més)

25.03.2021

Des de l’ABS de Torroella de Montgrí es continua desplegant la campanya de vacunació contra la COVID-19, que es va iniciar el mes de febrer,... (Llegir més)

25.03.2021

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí continua fomentant les polítiques actives d'ocupació i aquest any ha incorporat tres persones desocupades a... (Llegir més)

24.03.2021

El Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter ha enllestit l’últim cens hivernal d’aus aquàtiques, elaborat el mes de gener, amb... (Llegir més)

22.03.2021

La Biblioteca Municipal Pere Blasi, de Torroella de Montgrí, va triplicar el 2020 el préstec de llibre digitals (1.240), respecte l'any 2019 (372).... (Llegir més)

18.03.2021

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí reprèn la setmana vinent la convocatòria dels Consells de Barri, un any després de l'aturada forçada per la... (Llegir més)

16.03.2021

L'alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí, ha participat aquest matí en el seminari nacional online del projecte europeu de turisme... (Llegir més)

15.03.2021

Alumnes d'Ostelea, Escola de Management en Turisme, de Barcelona, i del grau de Geografia de la UdG han conegut de primera mà com s'ha gestat, quins... (Llegir més)

08.03.2021

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí, l'EMD de l'Estartit i el Departament d'Educació de la Generalitat han acordat que l'Escola Portitxol pugui... (Llegir més)

03.03.2021

L’Ajuntament i l'EMD iniciaran el 8 de març, coincidint amb el Dia de la Dona, la fase de propostes d'un procés participatiu promogut per tal de... (Llegir més)

04.03.2021

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

04.03.2021

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí està enllestint la redacció del projecte definitiu per urbanitzar el carrer de Fàtima, amb l'objectiu que es... (Llegir més)

eventis