Donació de 1.000 euros contra la COVID-19 de l'Associació per les relacions multinacionals Costa Brava

24.07.2020

L'Associació per les relacions multinacionals Costa Brava ha fet una aportació de 1.000 euros per destinar a famílies amb mancances alimentàries de Torroella i de l'Estartit. L'entitat és la promotora del grup de teatre en anglès Pantomime, que des de fa anys realitza les seves representacions al Cine Petit de Torroella de Montgrí. Segons ens han expressat, la donació es fa en agraïment a la col·laboració municipal amb el seu projecte teatral i per contribuir a pal·liar les mancances que estan patint moltes famílies i persones a conseqüència de la crisi sanitària i econòmica de la COVID-19.

Des de l' Ajuntament de Torroella de Montgrí i l'EMD l'Estartit volem agrair-los ben sincerament aquesta enorme mostra de generositat, promoguda des d'una iniciativa cultural i social molt arrelada al nostre municipi. Les seves representacions sempre omplen el Cine Petit i són molt ben valorades per la població. El seu projecte, a més, té una finalitat solidària, ja que destinen els guanys que fan amb les representacions, a iniciatives socials.

En aquest cas, els 1.000 euros es podran canalitzar a través del Centre de Distribució d'Aliments (CDA), un servei municipal de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí, gestionat per Càritas Baix Ter. Cal remarcar que arran de la pandèmia, el servei ha incrementat d'un 20 % el nombre d'usuaris. En concret, s'atén a un total de 320 famílies, 60 més que en començar el confinament.

07.08.2020

El municipi empordanès ja ho té tot apunt per gaudir de la Festa Major de Sant Genís, en un any marcat per l’adaptació de la festa a les... (Llegir més)

07.08.2020

El Ple de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí va acordar ahir al vespre concedir la Medalla del Montgrí d'enguany, de manera única, conjunta i... (Llegir més)

03.08.2020

El Museu de la Mediterrània aposta per seguir endavant amb la cultura i celebra la 5a edició dels Capvespres musicals amb dos concerts de petit... (Llegir més)

31.07.2020

El nombre d’usuaris del Centre de Distribució d'Aliments (CDA) de Torroella de Montgrí s’ha incrementat d’un 20 % arran de la crisi del... (Llegir més)

30.07.2020

Aquest matí han començat els treballs per instal·lar  unes 25 boies ecològiques de manera que es pugui compatibilitzar la conservació de la... (Llegir més)

29.07.2020

Durant el mes de juliol s'ha portat a terme una renovació en profunditat del servei d'atenció ciutadana de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí.... (Llegir més)

22.07.2020

Avui, dimecres 22 de juliol, el Consell Comarcal del Baix Empordà ha lliurat els distintius de qualitat turística a 63 empreses i entitats... (Llegir més)

17.07.2020

Un grup de 15 joves d'arreu de Catalunya estan participant aquests dies en el camp de treball “Queda’t de pedra al Montgrí!”, una iniciativa... (Llegir més)

16.07.2020

Després d’uns mesos molt complicats pel confinament i ben entrats ja a la coneguda com a “nova normalitat” o “represa”, el Museu de la... (Llegir més)

15.07.2020

A Torroella de Montgrí i a l’Estartit comptarem aquest estiu amb un equip format per 18 persones, entre informadors de platges (3), agents cívics... (Llegir més)

10.07.2020

Benvolguts veïns, Us informem que el proper dilluns 13 de juliol de 2020, el mercat setmanal de Torroella de Montgrí tornarà a la seva... (Llegir més)

07.07.2020

Ahir al vespre es va realitzar l'acte simbòlic de lliurament de les claus i les taquilles dels horts comunitaris i ecològics a 8 nous hortolans.... (Llegir més)

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR
eventis