L'Estartit acull el lliurament dels distintius turístics comarcals del Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions (SICTED)

A nivell municipal, disposen del SICTED l'Oficina de Turisme de Torroella-l'Estartit-Illes Medes, la platja Gran de l'Estartit i el Museu de la Mediterrània.
A nivell municipal, disposen del SICTED l'Oficina de Turisme de Torroella-l'Estartit-Illes Medes, la platja Gran de l'Estartit i el Museu de la Mediterrània.
La responsable de l'Oficina de Turisme, Marta Vilavedra i la regidora de Destinació Turística, Dúnia Oliveras, han recollit el distintiu de la mà de Xavier Dilmé, vicepresident del Consell Comarcal del Baix Empordà.
La responsable de l'Oficina de Turisme, Marta Vilavedra i la regidora de Destinació Turística, Dúnia Oliveras, han recollit el distintiu de la mà de Xavier Dilmé, vicepresident del Consell Comarcal del Baix Empordà.

22.07.2020

Avui, dimecres 22 de juliol, el Consell Comarcal del Baix Empordà ha lliurat els distintius de qualitat turística a 63 empreses i entitats adherides al Pla de Qualitat Turística en Destinació (SICTED). L’acte ha tingut lloc a les 10 h al Club Nàutic de l’Estartit. En l’entrega dels reconeixements hi ha estat present l’alcalde de Torroella de Mongrí, Jordi Colomí i el vicepresident i conseller de Turisme i Promoció Econòmica,  Xavier Dilmé.

L’objectiu d’aquestes distincions és oferir el millor servei amb les millors garanties, tot perseguint la millora contínua i promovent un nivell bàsic de qualitat per a tots els serveis i recursos vinculats al turisme del Baix Empordà. Les empreses, serveis i institucions distingides pel Pla de Qualitat Turística en Destinació SICTED són anualment avaluades i renoven el seu compromís de qualitat per mitjà del compliment d’un conjunt de bones pràctiques que afecten, entre d’altres, a la gestió de les persones, l’atenció i tracte amb el client, la comunicació dels serveis, la venda de productes, la relació de proveïdors, el manteniment de les instal·lacions o la gestió mediambiental sostenible.  

A nivell municipal, disposen del SICTED l'Oficina de Turisme de Torroella-l'Estartit-Illes Medes, el Museu de la Mediterrània i la platja Gran de l'Estartit.

Aquest pla de qualitat es basa en el Sistema Integral de Calidad Turística Española en Destino (SICTED), promogut per la Secretaría de Estado de Turismo i la Federación Española de Municipios y Provincias. El SICTED s’implanta actualment a 190 destinacions de l’Estat espanyol amb més de 13.000 empreses adherides i/o distingides.

Actualment estan distingides una gran varietat d’institucions al Baix Empordà, entre elles cossos de seguretat com la Policia Local de Castell – Platja d’Aro, Ports Esportius com el de l’Estartit on s’ha celebrat l’acte, prop d’una quinzena d’oficines de Turisme, allotjaments rurals i apartaments turístics, càmpings, empreses de turisme actiu, guies, restaurants, museus i centres d’interès, hotels i platges. Aquest any es sumen a la llista d’establiments distingits: Apartaments GIBERT (de Calonge i Sant Antoni), les empreses Aquàtica de l’Estartit, Oceansum, Unisub, Costa Brava Divers i Diving Les Illes, també de l’Estartit, així com l’Hotel Les Illes de la mateixa població.

L’alcalde Jordi Colomí ha donat la benvinguda als assistents i ha assegurat que “des de l’Ajuntament sempre hem valorat les distincions que premien la qualitat, aquest any es distingeixen moltes empreses del municipi i en un any tan complicat com el que vivim que l’acte es pugui desenvolupar a casa nostra és una molt bona notícia”. 

Pel Conseller Xavier Dilmé: “la comarca del Baix Empordà és pionera pel que fa la qualitat, tenim un Programa Pioner de Turisme Inclusiu, i tot allò que suposi un plus pel nostre turisme és important. Hem apostat per la marca Empordà que és un valor afegit per la Costa Brava i per l’Empordà, i la voluntat és anar de la mà el sector públic i el sector privat“.

En acabar s’ha fet un aplaudiment i una foto de grup amb tots els assistents. 

15.01.2021

El centre de salut Federòptics Elisabet dedicat a l'optometria, contactologia i  l'audiometria de Torroella de Montgrí ha signat un acord de... (Llegir més)

14.01.2021

Tots els indicadors COVID-19 a Torroella i a l'Estartit s'han incrementat exponencialment en menys d'un mes, del 18 de desembre al 13 de gener,... (Llegir més)

13.01.2021

Seguidament, podreu informar-vos de les bonificacions fiscals previstes a les ordenances fiscals de l'any 2021, els criteris d'obtenció, els... (Llegir més)

11.01.2021

El trencament d'un petit tram de mur del torrent d'en Planes, a la zona urbana de l'Estartit, al carrer Palangre, ha estat la principal incidència... (Llegir més)

11.01.2021

El jurat del Concurs de decoració nadalenca de façanes, balcons i/o finestres, organitzat per l'Ajuntament de Torroella de Montgrí ja ha decidit... (Llegir més)

05.01.2021

Aquest matí s’ha fet la vacunació de residents i personal a les dues residències que gestiona la Fundació Hospital Asil de Pobres i Malalts de... (Llegir més)

04.01.2021

Els patges i els carters reials ja estan instal·lats a l'Espai Ter per recollir les cartes de les nenes i els nens de Torroella de Montgrí que els... (Llegir més)

05.01.2021

A partir del dijous 7 de gener entren en vigor noves mesures especials per contenir l’increment de casos de Covid-19 que s’ha produït en les... (Llegir més)

04.01.2021

Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà (SSIBE) ha fet la donació d’aliments, productes per a la higiene personal i de neteja a les... (Llegir més)

02.01.2021

Escolteu atentament el missatge que ens han deixat avui els Patges de SSMM Els Tres Reis de l'Orient  Missatge del Patges  (Llegir més)

30.12.2020

A partir d'avui i fins el 18 de gener del 2021 podeu visitar a la capella de Sant Antoni l’exposició dels dibuixos dels Cartells de Reis 2021.... (Llegir més)

28.12.2020

Com cada any i encara més si cap, ha estat molt difícil triar 3 premiats per cada categoria perquè els nens i nenes que s’hi han presentat han... (Llegir més)

23.12.2020

A partir de dilluns 28 podeu agafar el vostre torn per lliurar les vostres cartes a Ses Majestats Els Tres Reis de l'Orient. No oblideu que els... (Llegir més)

23.12.2020

L'Espai Ter anuncia una vintena d'espectacles pel 2021 amb el concert de Maria del Mar Bonet i les obres "Una història rea" i "La cabra", o "Qui és... (Llegir més)

22.12.2020

L'índex de rebrot (Rho) va arribar el 18 de desembre a l'1,41. El dia 13 vam superar el valor d'1 (valor de 1.01) que veníem mantenint per sota des... (Llegir més)

eventis