Avisos

L'Estartit acull el lliurament dels distintius turístics comarcals del Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions (SICTED)

A nivell municipal, disposen del SICTED l'Oficina de Turisme de Torroella-l'Estartit-Illes Medes, la platja Gran de l'Estartit i el Museu de la Mediterrània.
A nivell municipal, disposen del SICTED l'Oficina de Turisme de Torroella-l'Estartit-Illes Medes, la platja Gran de l'Estartit i el Museu de la Mediterrània.
La responsable de l'Oficina de Turisme, Marta Vilavedra i la regidora de Destinació Turística, Dúnia Oliveras, han recollit el distintiu de la mà de Xavier Dilmé, vicepresident del Consell Comarcal del Baix Empordà.
La responsable de l'Oficina de Turisme, Marta Vilavedra i la regidora de Destinació Turística, Dúnia Oliveras, han recollit el distintiu de la mà de Xavier Dilmé, vicepresident del Consell Comarcal del Baix Empordà.

22.07.2020

Avui, dimecres 22 de juliol, el Consell Comarcal del Baix Empordà ha lliurat els distintius de qualitat turística a 63 empreses i entitats adherides al Pla de Qualitat Turística en Destinació (SICTED). L’acte ha tingut lloc a les 10 h al Club Nàutic de l’Estartit. En l’entrega dels reconeixements hi ha estat present l’alcalde de Torroella de Mongrí, Jordi Colomí i el vicepresident i conseller de Turisme i Promoció Econòmica,  Xavier Dilmé.

L’objectiu d’aquestes distincions és oferir el millor servei amb les millors garanties, tot perseguint la millora contínua i promovent un nivell bàsic de qualitat per a tots els serveis i recursos vinculats al turisme del Baix Empordà. Les empreses, serveis i institucions distingides pel Pla de Qualitat Turística en Destinació SICTED són anualment avaluades i renoven el seu compromís de qualitat per mitjà del compliment d’un conjunt de bones pràctiques que afecten, entre d’altres, a la gestió de les persones, l’atenció i tracte amb el client, la comunicació dels serveis, la venda de productes, la relació de proveïdors, el manteniment de les instal·lacions o la gestió mediambiental sostenible.  

A nivell municipal, disposen del SICTED l'Oficina de Turisme de Torroella-l'Estartit-Illes Medes, el Museu de la Mediterrània i la platja Gran de l'Estartit.

Aquest pla de qualitat es basa en el Sistema Integral de Calidad Turística Española en Destino (SICTED), promogut per la Secretaría de Estado de Turismo i la Federación Española de Municipios y Provincias. El SICTED s’implanta actualment a 190 destinacions de l’Estat espanyol amb més de 13.000 empreses adherides i/o distingides.

Actualment estan distingides una gran varietat d’institucions al Baix Empordà, entre elles cossos de seguretat com la Policia Local de Castell – Platja d’Aro, Ports Esportius com el de l’Estartit on s’ha celebrat l’acte, prop d’una quinzena d’oficines de Turisme, allotjaments rurals i apartaments turístics, càmpings, empreses de turisme actiu, guies, restaurants, museus i centres d’interès, hotels i platges. Aquest any es sumen a la llista d’establiments distingits: Apartaments GIBERT (de Calonge i Sant Antoni), les empreses Aquàtica de l’Estartit, Oceansum, Unisub, Costa Brava Divers i Diving Les Illes, també de l’Estartit, així com l’Hotel Les Illes de la mateixa població.

L’alcalde Jordi Colomí ha donat la benvinguda als assistents i ha assegurat que “des de l’Ajuntament sempre hem valorat les distincions que premien la qualitat, aquest any es distingeixen moltes empreses del municipi i en un any tan complicat com el que vivim que l’acte es pugui desenvolupar a casa nostra és una molt bona notícia”. 

Pel Conseller Xavier Dilmé: “la comarca del Baix Empordà és pionera pel que fa la qualitat, tenim un Programa Pioner de Turisme Inclusiu, i tot allò que suposi un plus pel nostre turisme és important. Hem apostat per la marca Empordà que és un valor afegit per la Costa Brava i per l’Empordà, i la voluntat és anar de la mà el sector públic i el sector privat“.

En acabar s’ha fet un aplaudiment i una foto de grup amb tots els assistents. 

18.03.2024

Del 30 de març al 7 de juliol l’ÍTACA 2024 oferirà un total de 18 actuacions a sis municipis d’arreu de l’Empordà (l’Escala, Gualta,... (Llegir més)

18.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya participen en la tercera edició de l'esdeveniment que ... (Llegir més)

11.03.2024

L’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Baix Empordà i l’Ajuntament de Torroella de Montgrí han organitzat conjuntament, la... (Llegir més)

07.03.2024

El teixit associatiu, els centres educatius i els equipaments públics municipals de Torroella de Montgrí i l’Estartit s’han unit per programar... (Llegir més)

04.03.2024

Benvolguts comerciants, Us recordem que abans de Setmana Santa estan previstes vàries recollides de cartró comercial, que se sumen a les... (Llegir més)

04.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya prendran part en les diferents activitats programades pel... (Llegir més)

29.02.2024

L'Agrupació de Defensa Forestal Montgrí ha presentat avui un nou vehicle, gràcies a la col·laboració de la Gala Solidària Pro Baix Ter 2022 i a... (Llegir més)

19.02.2024

El Pla de Sostenibilitat Turística de Torroella de Montgrí i l'Estartit encara la seva recta final amb pràcticament totes les accions... (Llegir més)

16.02.2024

L’Alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí i Massanas, com a president de la Junta d’Usuaris d’Aigües del Baix Ter, juntament amb el... (Llegir més)

16.02.2024

Els representants del Servei Territorial de Carreteres de Girona han presentat avui els primers esbossos de l’avantprojecte de millora de la... (Llegir més)

16.02.2024

La Sala de Plens de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha acollit avui una sessió de benvinguda als alumnes del curs de coneixement de medi i... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis