(IM) Informa't sobre el casalet per infants majors de 12 mesos de l'Escola Bressol El Petit Montgrí

26.06.2020

Benvolgudes famílies,

En resposta a les sol·licituds rebudes per part de les famílies dels infants nascuts al 2019, us comuniquem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha acordat poder oferir el servei de casalet a partir del proper 1 de juliol per a infants majors de 12 mesos. Comunicat Escola Bressol municipal El Petit Montgrí - casalet majors de 12 mesos

Les famílies que estigueu interessades en assistir, haureu de posar-vos en contacte amb el centre, o bé respondre el missatge que adreçarà la direcció del centre fent constar quin horari i servei sol·liciteu. Així com si es vol assistir, juliol i/o agost o quinzenes. La data d’inici serà el proper 1 de juliol i fins a 31 d’agost.

Els serveis que oferirem seran:

  1. Matí sense dinar
  2. Matí amb dinar de casa
  3. Matí amb dinar de càtering
  4. Matí amb dinar de casa/càtering i descans

Fer-vos saber també que aquest estiu l’escola obrirà de 08:00 a 15:00. Les entrades seran esglaonades per evitar aglomeracions, i s’enviarà missatge dels horaris  i orientacions per a la tornada. Les entrades i sortides es faran per la porta principal, amb un horari assignat a cadascun dels grups. Les famílies no podran accedir al centre. La comunicació amb les famílies es farà pels canals habituals, plataforma Kindertic i correu electrònic.

La data límit de resposta per a confirmar plaça és el proper dilluns 29 de juny a les 9:00h.

Per qualsevol aclariment, us podeu adreçar a la direcció de l'Escola Bressol municipal El Petit Montgrí. 

 

 

07.07.2020

Ahir al vespre es va realitzar l'acte simbòlic de lliurament de les claus i les taquilles dels horts comunitaris i ecològics a 8 nous hortolans.... (Llegir més)

07.07.2020

El Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter ha estat premiat per la Federació EUROPARC en la categoria especial canvi climàtic, per... (Llegir més)

06.07.2020

La platja Gran de l'Estartit ha revalidat la Q de Qualitat Turística, un prestigios distintiu que concedeix el Instituto para la Calidad Turística... (Llegir més)

03.07.2020

El propi museu com a objecte de reflexió i de creació artística. Aquesta és la innovadora proposta del nou cicle d'art contemporani de producció... (Llegir més)

02.07.2020

Personal tècnic del Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter ha alliberat 17 tortugues d’estany (Emys orbicularis) dins del seu... (Llegir més)

29.06.2020

La Meda Gran i el Castell del Montgrí són dues de les imatges que s'utilitzaran en la campanya promocional que ha impulsat Moventis Sarfa amb el... (Llegir més)

26.06.2020

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha reobert les instal·lacions esportives municipals i ha elaborat un protocol d'utilització que recull totes... (Llegir més)

25.06.2020

El vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès, ha escollit Torroella de Montgrí per presentar aquest matí, de... (Llegir més)

20.06.2020

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí se suma a la campanya de sensibilització «Fes un Gest per l’ELA (Esclerosi Lateral Amiotròfica)» pujant... (Llegir més)

19.06.2020

Aquest any, la crisi de la COVID-19 ens obligarà a viure la revetlla de Sant Joan, una de les celebracions populars més arrelades als Països... (Llegir més)

19.06.2020

La Federació ADF Les Gavarres, de la qual en forma part l'ADF Montgrí, va activar dimecres el dispositiu de vigilància al massís del Montgrí,... (Llegir més)

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR
eventis