L'Ajuntament de Torroella de Montgrí i Enplater col·laboren en la distribució de pantalles protectores per al sector serveis

L'empresa, dedicada a la impressió d'embalatge flexible, també ha elaborat bosses reciclables per al Centre de Distribució d'Aliments (CDA)

D'esquerra a dreta, Pere Coll, director d'I+D+i; Josep Garganta, director general d’Enplater; Jordi Colomí, alcalde i Dúnia Oliveras, regidora de Destinació Turística, Torroella-l'Estartit-Illes Medes.
D'esquerra a dreta, Pere Coll, director d'I+D+i; Josep Garganta, director general d’Enplater; Jordi Colomí, alcalde i Dúnia Oliveras, regidora de Destinació Turística, Torroella-l'Estartit-Illes Medes.

23.06.2020

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí distribuirà gratuïtament pantalles protectores contra la COVID-19 als establiments del sector serveis, que han estat produïdes per Enplater Group, empresa puntera en embalatge flexible, amb seu al municipi. En el marc d'aquesta col·laboració público-privada, l'empresa també han elaborat bosses reciclables que es posaran a disposició de l'Àrea de Serveis Socials i s'utilitzaran al Centre de Distribució d'Aliments (CDA).

Josep Garganta, director general d’Enplater, ha explicat la importància del compromís de l’empresa amb el municipi com a part de la seva política de Responsabilitat Social Corporativa (RSC). Les mascares protectores han estat desenvolupades en col·laboració amb l'empresa aragonesa Tecnomolde, a la qual Enplater va subministrar el film plàstic. Es tracta d'una pantalla fàcil de confeccionar i de baix cost, que està dissenyada amb un suport de poliestirè (porexpan) i una pantalla de film plàstic flexible. L'ajust al cap es fa amb una goma elàstica convencional.

L'alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí, ha agraït el gest d'Enplater i les facilitats que ha donat per col·laborar en el dispositiu municipal pel COVID-19. La distribució de pantalles protectores adreçades al sector serveis encaixa a la perfecció amb el treball que s'està impulsant tant des de l'Ajuntament com dels establiments, tant de l'alimentació, com de la restauració i allotjaments, per convertir Torroella-l'Estartit-Illes Medes en una destinació segura i compromesa plenament amb el compliment de les recomanacions de seguretat sanitàries establertes per a la nova normalitat.

Enplater és una de les empreses més importants de Torroella de Montgrí, tant en nombre de treballadors ocupats com en volum de facturació. L'empresa inclou en la seva estratègia la missió d’ajudar a la societat, complint així amb la seva responsabilitat social. Per aquest motiu, ha col·laborat amb l’empresa Tecnomolde subministrant material per confeccionar màscares per hospitals. El film d’Enplater s’ha utilitzat per les pantalles protectores, fabricades per salvar vides i prevenir contagis en front del Covid-19. Així mateix, l'empresa ha enviat material especial a l’Hospital Sociosanitari Mutuam Girona amb materials de protecció i al SEM (Servei d’Emergències Mèdiques) film per protegir ambulàncies.

18.09.2020

L’emblemàtica ermita de Santa Caterina de Torroella de Montgrí i els serveis que hi estan vinculats de menjador, barbacoes i lavabos d’ús... (Llegir més)

18.09.2020

L'Ajuntament ha instal·lat dues càmeres lectores de matrícules als accessos de Torroella de Montgrí, pel pont del Ter i per Ullà, amb l'objectiu... (Llegir més)

16.09.2020

L'Auditori Teatre Espai Ter repetirà, un any més, com a seu del prestigiós festival Temporada Alta-Festival de Tardor de Catalunya, amb la... (Llegir més)

16.09.2020

Benvolguts veïns, Us informem que a partir del 15 de setembre de 2020, el pas de vehicles motoritzats pels camins del massís del Montgrí queda... (Llegir més)

15.09.2020

El Museu de la Mediterrània fa un balanç positiu d’un estiu atípic marcat per la pandèmia del COVID19. L’aposta arriscada per mantenir la... (Llegir més)

14.09.2020

L’Auditori Espai Ter, de Torroella de Montgrí, reprèn aquest mes de setembre la seva programació estable que va quedar aturada el passat mes de... (Llegir més)

09.09.2020

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí, l'EMD de l'Estartit i l'entitat sense ànim de lucre Ecovidrio han tancat aquest matí la campanya de... (Llegir més)

07.09.2020

Avui arrenca el període d'inscripcions als cursos de l'Escola d'Adults de Torroella de Montgrí. Es podran formalitzar fins al divendres 18, a la... (Llegir més)

04.09.2020

Avui han començat els treballs de neteja del tram final del torrent soterrant al passeig de Catalunya. Es tracta d'una de les principals... (Llegir més)

04.09.2020

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí fa una valoració molt positiva del desenvolupament de la Festa Major de Sant Genís que, malgrat les... (Llegir més)

01.09.2020

L’Àrea de Promoció del Territori de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí, en col·laboració amb Montgrí Comerç, posa en marxa des d'avui 1... (Llegir més)

31.08.2020

Aquest agost s'han instal·lat diversos aparells per mesurar les variacions del nivell de les aigües subterrànies a la bassa del Fra Ramon, a la... (Llegir més)

13.08.2020

Una seixantena de bars i restaurants de l’Estartit participen en l’operativa d'estiu que ha engegat l'Ajuntament de Torroella de Montgrí i... (Llegir més)

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR
eventis