L'Ajuntament de Torroella de Montgrí i Enplater col·laboren en la distribució de pantalles protectores per al sector serveis

L'empresa, dedicada a la impressió d'embalatge flexible, també ha elaborat bosses reciclables per al Centre de Distribució d'Aliments (CDA)

D'esquerra a dreta, Pere Coll, director d'I+D+i; Josep Garganta, director general d’Enplater; Jordi Colomí, alcalde i Dúnia Oliveras, regidora de Destinació Turística, Torroella-l'Estartit-Illes Medes.
D'esquerra a dreta, Pere Coll, director d'I+D+i; Josep Garganta, director general d’Enplater; Jordi Colomí, alcalde i Dúnia Oliveras, regidora de Destinació Turística, Torroella-l'Estartit-Illes Medes.

23.06.2020

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí distribuirà gratuïtament pantalles protectores contra la COVID-19 als establiments del sector serveis, que han estat produïdes per Enplater Group, empresa puntera en embalatge flexible, amb seu al municipi. En el marc d'aquesta col·laboració público-privada, l'empresa també han elaborat bosses reciclables que es posaran a disposició de l'Àrea de Serveis Socials i s'utilitzaran al Centre de Distribució d'Aliments (CDA).

Josep Garganta, director general d’Enplater, ha explicat la importància del compromís de l’empresa amb el municipi com a part de la seva política de Responsabilitat Social Corporativa (RSC). Les mascares protectores han estat desenvolupades en col·laboració amb l'empresa aragonesa Tecnomolde, a la qual Enplater va subministrar el film plàstic. Es tracta d'una pantalla fàcil de confeccionar i de baix cost, que està dissenyada amb un suport de poliestirè (porexpan) i una pantalla de film plàstic flexible. L'ajust al cap es fa amb una goma elàstica convencional.

L'alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí, ha agraït el gest d'Enplater i les facilitats que ha donat per col·laborar en el dispositiu municipal pel COVID-19. La distribució de pantalles protectores adreçades al sector serveis encaixa a la perfecció amb el treball que s'està impulsant tant des de l'Ajuntament com dels establiments, tant de l'alimentació, com de la restauració i allotjaments, per convertir Torroella-l'Estartit-Illes Medes en una destinació segura i compromesa plenament amb el compliment de les recomanacions de seguretat sanitàries establertes per a la nova normalitat.

Enplater és una de les empreses més importants de Torroella de Montgrí, tant en nombre de treballadors ocupats com en volum de facturació. L'empresa inclou en la seva estratègia la missió d’ajudar a la societat, complint així amb la seva responsabilitat social. Per aquest motiu, ha col·laborat amb l’empresa Tecnomolde subministrant material per confeccionar màscares per hospitals. El film d’Enplater s’ha utilitzat per les pantalles protectores, fabricades per salvar vides i prevenir contagis en front del Covid-19. Així mateix, l'empresa ha enviat material especial a l’Hospital Sociosanitari Mutuam Girona amb materials de protecció i al SEM (Servei d’Emergències Mèdiques) film per protegir ambulàncies.

07.07.2020

Ahir al vespre es va realitzar l'acte simbòlic de lliurament de les claus i les taquilles dels horts comunitaris i ecològics a 8 nous hortolans.... (Llegir més)

07.07.2020

El Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter ha estat premiat per la Federació EUROPARC en la categoria especial canvi climàtic, per... (Llegir més)

06.07.2020

La platja Gran de l'Estartit ha revalidat la Q de Qualitat Turística, un prestigios distintiu que concedeix el Instituto para la Calidad Turística... (Llegir més)

03.07.2020

El propi museu com a objecte de reflexió i de creació artística. Aquesta és la innovadora proposta del nou cicle d'art contemporani de producció... (Llegir més)

02.07.2020

Personal tècnic del Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter ha alliberat 17 tortugues d’estany (Emys orbicularis) dins del seu... (Llegir més)

29.06.2020

La Meda Gran i el Castell del Montgrí són dues de les imatges que s'utilitzaran en la campanya promocional que ha impulsat Moventis Sarfa amb el... (Llegir més)

26.06.2020

Benvolgudes famílies, En resposta a les sol·licituds rebudes per part de les famílies dels infants nascuts al 2019, us comuniquem que... (Llegir més)

26.06.2020

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha reobert les instal·lacions esportives municipals i ha elaborat un protocol d'utilització que recull totes... (Llegir més)

25.06.2020

El vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès, ha escollit Torroella de Montgrí per presentar aquest matí, de... (Llegir més)

20.06.2020

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí se suma a la campanya de sensibilització «Fes un Gest per l’ELA (Esclerosi Lateral Amiotròfica)» pujant... (Llegir més)

19.06.2020

Aquest any, la crisi de la COVID-19 ens obligarà a viure la revetlla de Sant Joan, una de les celebracions populars més arrelades als Països... (Llegir més)

19.06.2020

La Federació ADF Les Gavarres, de la qual en forma part l'ADF Montgrí, va activar dimecres el dispositiu de vigilància al massís del Montgrí,... (Llegir més)

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR
eventis