Torroella de Montgrí s’adhereix a la campanya Fes un Gest per l’ELA

Demà diumenge 21 de juny se celebra el Dia Mundial de l’ELA (Esclerosi Lateral Amiotròfica)

20.06.2020

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí se suma a la campanya de sensibilització «Fes un Gest per l’ELA (Esclerosi Lateral Amiotròfica)» pujant a les xarxes socials institucionals una fotografia dels 10 regidors de l’equip de govern, a la plaça de la Vila, fent el símbol d’aquesta malaltia.

Demà diumenge 21 de juny se celebra el Dia Mundial de l’ELA (Esclerosi Lateral Amiotròfica). Per commemorar-lo i donar una major visibilitat a aquesta malaltia, la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls, ha engegat una campanya de sensibilització ciutadana. Per sumar-s’hi, l’organització convida la ciutadania a fer-se una fotografia posant els dits índex i polze en forma de la lletra “ela”, de la mà dreta, símbol d’aquesta malaltia.

L’equip de govern de Torroella de Montgrí dóna suport i se solidaritza amb les persones afectades per aquesta malaltia i amb les seves famílies. Així mateix, el Ple va aprovar la setmana passada, per unanimitat, una moció en la qual es formalitza l’adhesió de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí a la campanya “Fes un Gest per l’ELA”.

Des de l’Ajuntament es fa una crida a la ciutadania per participar en aquesta campanya i publicar fotografies a Instagram, Twitter i Facebook amb l’etiqueta #fesungestperlela i també etiquetant @miquelvalls. A més, també es poden utilitzar les etiquetes #diamundialELA, #ELA, #fundaciomiquelvalls.

L’Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA)
L’Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA), també coneguda com a Malaltia de Lou Gehrig, és una malaltia neurodegenerativa que afecta les neurones motores del cervell, tronc encefàlic i medul·la espinal, que són les cèl·lules encarregades de transmetre l’ordre del moviment voluntari del cervell als músculs.

L’ELA és considerada una malaltia minoritària o rara i actualment no té cura i encara no es disposa de cap tractament que permeti aturar el procés degeneratiu. S’estima que hi ha unes 400 persones afectades a Catalunya i que cada any es diagnostiquen uns 120.000 casos nous a tot el món.

Per a més informació, es pot consultar la pàgina web: www.fundaciomiquelvalls.org

07.07.2020

Ahir al vespre es va realitzar l'acte simbòlic de lliurament de les claus i les taquilles dels horts comunitaris i ecològics a 8 nous hortolans.... (Llegir més)

07.07.2020

El Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter ha estat premiat per la Federació EUROPARC en la categoria especial canvi climàtic, per... (Llegir més)

06.07.2020

La platja Gran de l'Estartit ha revalidat la Q de Qualitat Turística, un prestigios distintiu que concedeix el Instituto para la Calidad Turística... (Llegir més)

03.07.2020

El propi museu com a objecte de reflexió i de creació artística. Aquesta és la innovadora proposta del nou cicle d'art contemporani de producció... (Llegir més)

02.07.2020

Personal tècnic del Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter ha alliberat 17 tortugues d’estany (Emys orbicularis) dins del seu... (Llegir més)

29.06.2020

La Meda Gran i el Castell del Montgrí són dues de les imatges que s'utilitzaran en la campanya promocional que ha impulsat Moventis Sarfa amb el... (Llegir més)

26.06.2020

Benvolgudes famílies, En resposta a les sol·licituds rebudes per part de les famílies dels infants nascuts al 2019, us comuniquem que... (Llegir més)

26.06.2020

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha reobert les instal·lacions esportives municipals i ha elaborat un protocol d'utilització que recull totes... (Llegir més)

25.06.2020

El vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès, ha escollit Torroella de Montgrí per presentar aquest matí, de... (Llegir més)

19.06.2020

Aquest any, la crisi de la COVID-19 ens obligarà a viure la revetlla de Sant Joan, una de les celebracions populars més arrelades als Països... (Llegir més)

19.06.2020

La Federació ADF Les Gavarres, de la qual en forma part l'ADF Montgrí, va activar dimecres el dispositiu de vigilància al massís del Montgrí,... (Llegir més)

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR
eventis