Demà reobriran els Museus de la Mediterrània, la Fundació Vila Casas i la Fundació Mascort

11.06.2020

El divendres 13 de març tancaven les portes els equipaments museístics de Torroella de Montgrí. El Museu de la Mediterrània, la Fundació Mascort i la Fundació Vila Casas iniciaven un període de confinament que s’ha allargat gairebé tres mesos.

Ara, a punt d’entrar a la Fase 3 de la desescalada i amb totes les mesures higièniques aplicades, les tres institucions s’han unit per obrir les portes el mateix dia, aquest divendres 12 de juny. Obriran les seves portes al públic amb un aforament limitat i havent pres les mesures sanitàries recomanades, però amb moltes ganes de poder atendre als seus usuaris.

El tancament de les institucions culturals de Torroella al públic va representar un impacte directe, no només pel seu valor cultural i educatiu, sinó també per l’impacte econòmic que té al seu entorn. Amb la crisi, ha quedat palès l’alt valor social de la cultura, pel que es fa necessari que els museus reobrin les seves portes i permetin mostrar els béns patrimonials que custodien, recuperin l’activitat de preservació dels seus actius patrimonials i la interacció amb la ciutadania.

Les seves xarxes socials, que han estat actives durant aquest llarg període de confinament per oferir continguts relacionats amb la seva activitat, continuaran treballant per seguir informant de tota la programació. Així, amb l’etiqueta conjunta #torroellaobreelsmuseus, juntament amb les genèriques #tornemalsmuseus, #obrimelsmuseus i #museussegurs, penjaranles novetats al Facebook, Instagram i Twitter, i també a les seves pàgines web.

08.04.2021

Demà divendres tindrà lloc la inauguració formal de la 7a edició del Festival de Fotografia Mirades, que organitza bianualment l'associació... (Llegir més)

30.03.2021

(30.03.21) L’Ajuntament de Torroella de Montgrí cerca una persona per a ocupar el lloc de treball de tècnic/a de medi ambient, mentre duri el... (Llegir més)

25.03.2021

Des de l’ABS de Torroella de Montgrí es continua desplegant la campanya de vacunació contra la COVID-19, que es va iniciar el mes de febrer,... (Llegir més)

25.03.2021

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí continua fomentant les polítiques actives d'ocupació i aquest any ha incorporat tres persones desocupades a... (Llegir més)

24.03.2021

El Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter ha enllestit l’últim cens hivernal d’aus aquàtiques, elaborat el mes de gener, amb... (Llegir més)

22.03.2021

La Biblioteca Municipal Pere Blasi, de Torroella de Montgrí, va triplicar el 2020 el préstec de llibre digitals (1.240), respecte l'any 2019 (372).... (Llegir més)

18.03.2021

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí reprèn la setmana vinent la convocatòria dels Consells de Barri, un any després de l'aturada forçada per la... (Llegir més)

16.03.2021

L'alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí, ha participat aquest matí en el seminari nacional online del projecte europeu de turisme... (Llegir més)

15.03.2021

Alumnes d'Ostelea, Escola de Management en Turisme, de Barcelona, i del grau de Geografia de la UdG han conegut de primera mà com s'ha gestat, quins... (Llegir més)

08.03.2021

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí, l'EMD de l'Estartit i el Departament d'Educació de la Generalitat han acordat que l'Escola Portitxol pugui... (Llegir més)

03.03.2021

L’Ajuntament i l'EMD iniciaran el 8 de març, coincidint amb el Dia de la Dona, la fase de propostes d'un procés participatiu promogut per tal de... (Llegir més)

04.03.2021

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

04.03.2021

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí està enllestint la redacció del projecte definitiu per urbanitzar el carrer de Fàtima, amb l'objectiu que es... (Llegir més)

eventis