L'Ajuntament de Torroella de Montgrí aprofita l'aturada pel Covid-19 per fer tasques de manteniment al pavelló i al camp d'esports

29.05.2020

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha aprofitat l'aturada forçosa de l'activitat al pavelló i al camp municipal d'esports per fer-hi tasques de manteniment. Al pavelló ja s'ha reparat el gran finestral que es va trencar durant el temporal Gloria. També s'ha reparat un finestral del vestíbul que s'havia esquerdat i s'han fet repassos de pintura i millores diverses en equipament esportiu. Pel que fa al camp municipal d'esports, aquests dies s'han pintat els vestidors i s'estan arreglant tots els bancs. També s'estan realitzant les tasques sanitàries que fixa el protocol per evitar la legionel·losi als circuits de les dutxes.

Aquests treballs els estan fent els conserges de les dues instal·lacions, en col·laboració amb operaris de la Brigada Municipal. La intenció de l'àrea d'Esports és la de deixar-les a punt per als casals d'estiu que s'hi faran, atès que l'activitat ordinària dels clubs ja no es reprendrà fins a la temporada vinent. De fet, tan el pavelló com el camp municipal d'esports no es reobriran fins a la Fase 3 de la desescalada.

Segons ha declarat el regidor d'Esports, Genís Pigem: «S'ha pogut aprofitar aquests quasi 3 mesos per realitzar aquelles tasques de manteniment que no es poden fer habitualment ja que sempre hi ha molta activitat esportiva a les instal·lacions. Així, esportistes locals i visitants podran gaudir-ne en la represa de les respectives competicions.»

31.07.2021

La consellera de Cultura, Natàlia Garriga, acompanyada del recentment nomenat director dels serveis territorials de Cultura a Girona, Josep... (Llegir més)

27.07.2021

L'Auditori Teatre Espai Ter repetirà com una de les seus de la nova edició del festival Temporada Alta. Es manté, així, el vincle que es va... (Llegir més)

27.07.2021

Els ajuts finançats pel Govern d'Espanya estan destinats a reduir l’endeutament de les persones treballadores autònomes (empresaris i... (Llegir més)

26.07.2021

Josep Capellà, exregidor de Turisme (1991-1999) i exassessor turístic municipal de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí, ha estat l'encarregat,... (Llegir més)

23.07.2021

(23.50 h) Després d'hores molt difícils i incertes, Bombers ha pogut estabilitzar l'incendi del Montgrí. Encara queda feina per assolir... (Llegir més)

22.07.2021

A les 18.27 h s'ha declarat un foc forestal a la zona de les Dunes. En aquests moments hi treballen 7 mitjans aeris i 20 de terrestres de... (Llegir més)

21.07.2021

Giropoma i l’Auditori Teatre Espai Ter, de Torroella de Montgrí, posen en marxa la iniciativa solidària Gala Pro Baix Ter que se celebrarà... (Llegir més)

19.07.2021

Torroella de Montgrí i l'Estartit participen aquest estiu en la campanya concurs per poder aconseguir la Bandera Verda d'Ecovidrio. Amb aquest... (Llegir més)

15.07.2021

El treball Adaptació de l’agricultura al canvi climàtic, de Roger Cuscó Collelldemont, estudiant de l’institut Antoni Pous i Argila de Manlleu... (Llegir més)

12.07.2021

L'Ajuntament de Torroella va participar dissabte en la concentració de rebuig al parc eòlic marí Tramuntana, que es va organitzar al port de... (Llegir més)

09.07.2021

La remodelació del passeig marítim de l'Estartit reservarà una important bossa de places d'aparcament, segons han acordat l'Ajuntament i l'Estat.... (Llegir més)

09.07.2021

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ofereix contracte laboral en pràctiques a joves menors de 30 anys, inscrits al programa de Garantia Juvenil i... (Llegir més)

07.07.2021

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha tancat la fase de priorització de propostes dels Pressupostos Participatius 2021/22 amb la presentació de... (Llegir més)

eventis