L'Ajuntament de Torroella de Montgrí aprofita l'aturada pel Covid-19 per fer tasques de manteniment al pavelló i al camp d'esports

29.05.2020

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha aprofitat l'aturada forçosa de l'activitat al pavelló i al camp municipal d'esports per fer-hi tasques de manteniment. Al pavelló ja s'ha reparat el gran finestral que es va trencar durant el temporal Gloria. També s'ha reparat un finestral del vestíbul que s'havia esquerdat i s'han fet repassos de pintura i millores diverses en equipament esportiu. Pel que fa al camp municipal d'esports, aquests dies s'han pintat els vestidors i s'estan arreglant tots els bancs. També s'estan realitzant les tasques sanitàries que fixa el protocol per evitar la legionel·losi als circuits de les dutxes.

Aquests treballs els estan fent els conserges de les dues instal·lacions, en col·laboració amb operaris de la Brigada Municipal. La intenció de l'àrea d'Esports és la de deixar-les a punt per als casals d'estiu que s'hi faran, atès que l'activitat ordinària dels clubs ja no es reprendrà fins a la temporada vinent. De fet, tan el pavelló com el camp municipal d'esports no es reobriran fins a la Fase 3 de la desescalada.

Segons ha declarat el regidor d'Esports, Genís Pigem: «S'ha pogut aprofitar aquests quasi 3 mesos per realitzar aquelles tasques de manteniment que no es poden fer habitualment ja que sempre hi ha molta activitat esportiva a les instal·lacions. Així, esportistes locals i visitants podran gaudir-ne en la represa de les respectives competicions.»

07.07.2020

Ahir al vespre es va realitzar l'acte simbòlic de lliurament de les claus i les taquilles dels horts comunitaris i ecològics a 8 nous hortolans.... (Llegir més)

07.07.2020

El Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter ha estat premiat per la Federació EUROPARC en la categoria especial canvi climàtic, per... (Llegir més)

06.07.2020

La platja Gran de l'Estartit ha revalidat la Q de Qualitat Turística, un prestigios distintiu que concedeix el Instituto para la Calidad Turística... (Llegir més)

03.07.2020

El propi museu com a objecte de reflexió i de creació artística. Aquesta és la innovadora proposta del nou cicle d'art contemporani de producció... (Llegir més)

02.07.2020

Personal tècnic del Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter ha alliberat 17 tortugues d’estany (Emys orbicularis) dins del seu... (Llegir més)

29.06.2020

La Meda Gran i el Castell del Montgrí són dues de les imatges que s'utilitzaran en la campanya promocional que ha impulsat Moventis Sarfa amb el... (Llegir més)

26.06.2020

Benvolgudes famílies, En resposta a les sol·licituds rebudes per part de les famílies dels infants nascuts al 2019, us comuniquem que... (Llegir més)

26.06.2020

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha reobert les instal·lacions esportives municipals i ha elaborat un protocol d'utilització que recull totes... (Llegir més)

25.06.2020

El vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès, ha escollit Torroella de Montgrí per presentar aquest matí, de... (Llegir més)

20.06.2020

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí se suma a la campanya de sensibilització «Fes un Gest per l’ELA (Esclerosi Lateral Amiotròfica)» pujant... (Llegir més)

19.06.2020

Aquest any, la crisi de la COVID-19 ens obligarà a viure la revetlla de Sant Joan, una de les celebracions populars més arrelades als Països... (Llegir més)

19.06.2020

La Federació ADF Les Gavarres, de la qual en forma part l'ADF Montgrí, va activar dimecres el dispositiu de vigilància al massís del Montgrí,... (Llegir més)

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR
eventis