Avisos

Torroella de Montgrí ajorna un any els Pressupostos Participatius pel Covid-19

Els Consells de Barri es reactivaran el mes d’octubre

25.05.2020

Els Pressupostos Participatius de Torroella de Montgrí i de l'Estartit es posposen un any, per la impossibilitat de desenvolupar el procés durant la crisi del Covid-19. Els diners destinats a la gestió del procés participatiu, que s’havia de fer durant aquest 2020, es traspassaran al Pla de Xoc municipal per fer front a les necessitats derivades del coronavirus. No obstant això, la partida de 150.000 euros pressupostada per invertir es mantindrà i s’executarà l’any 2022. 

El procés participatiu havia de començar el mes d'abril, just quan es va decretar el total confinament. Aquest fet impossibilitava la realització dels tallers i les trobades prèvies que s'havien planificat. Tot i que ja s'havia planificat el procés i, fins i tot, ja s'havia constituït la comissió de seguiment del procés, des del consistori s'ha considerat que era positiu ajornar el procés i sumar esforços per poder fer costat a les persones més vulnerables i preservar el teixit productiu del municipi. 

Els Consells de Barri es reactivaran el mes d'octubre

Pel que fa als Consells de Barri, els òrgans de participació sectorials de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí, que es realitzen dos cops a l'any, també es van veure afectats pel confinament i únicament es van poder realitzar els Consells de Barri del Nucli Antic i el de la zona del carrer Figueres. Els de la zona de la Creu de la Rutlla, de la zona nord i dels nuclis de la Bolleria i Sobrestany no es van poder realitzar, davant la impossibilitat de fer reunions  en espais tancats. Des de l'àrea de Participació Ciutadana s'ha acordat que, si les condicions així ho permeten, s'activaran de nou al mes d'octubre. 

Algunes de les inversions previstes per aquest any 2020 acordades ja als Consells de Barri s'han començat a executar, com són la compra d'un radar pedagògic per evitar velocitats altes en carrers de dins el nucli de Torroella, reforçar la senyalització del mercat setmanal, millorar 'enllumenat de Nadal al carrer Figueres, i s'ha començat a planificar també una millora del carreró que connecta el carrer del Roser amb el carrer Pintor Gimeno. 

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

18.03.2024

Del 30 de març al 7 de juliol l’ÍTACA 2024 oferirà un total de 18 actuacions a sis municipis d’arreu de l’Empordà (l’Escala, Gualta,... (Llegir més)

18.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya participen en la tercera edició de l'esdeveniment que ... (Llegir més)

11.03.2024

L’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Baix Empordà i l’Ajuntament de Torroella de Montgrí han organitzat conjuntament, la... (Llegir més)

07.03.2024

El teixit associatiu, els centres educatius i els equipaments públics municipals de Torroella de Montgrí i l’Estartit s’han unit per programar... (Llegir més)

04.03.2024

Benvolguts comerciants, Us recordem que abans de Setmana Santa estan previstes vàries recollides de cartró comercial, que se sumen a les... (Llegir més)

04.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya prendran part en les diferents activitats programades pel... (Llegir més)

29.02.2024

L'Agrupació de Defensa Forestal Montgrí ha presentat avui un nou vehicle, gràcies a la col·laboració de la Gala Solidària Pro Baix Ter 2022 i a... (Llegir més)

19.02.2024

El Pla de Sostenibilitat Turística de Torroella de Montgrí i l'Estartit encara la seva recta final amb pràcticament totes les accions... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis