(IM) Informa't sobre el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2020-2021 a les escoles bressol municipals

13.05.2020

Benvolguts pares i mares,

Us informem que s’obre el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2020-2021 a l’escola bressol municipal El Petit Montgrí de Torroella de Montgrí i Mar i Cel de l'Estartit.

El procés de preinscripció s’inicia amb la presentació de sol·licituds i finalitza amb la publicació de l’alumnat admès.

  • Període de presentació de sol·licituds: Del 13 al 22 de maig de 2020
  • Publicació de la llista definitiva d’infants admesos: 28 de maig de 2020
  • Període de matrícula: Del 17 al 23 de juny de 2020

Per l'Escola Bressol Municipal El Petit Montgrí de Torroella de Montgrí, la preinscripció s'ha de fer a través de la seu electrònica municipal de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí, a través del tràmit d'instància genèrica. 

Per l'Escola Bressol Municipal Mar i Cel de l'Estartit,  la preinscripció s'ha de fer a través de la seu electrònica de l'Entitat Municipal Descentralitzada de l'Estartit, a través del tràmit d'instància genèrica, adjuntant la següent instància. 

A totes dues escoles bressol, a la instància s'ha d'indicar el nom i cognoms de l'infant, juntament amb la data de naixement i s'haurà d'adjuntar la següent documentació, ja sigui escanejada o amb una fotografia: 

  • Llibre de família complet o partida de naixement
  • DNI o NIE de la persona sol·licitant
  • Targeta sanitària individual de l’infant
  • Si els tutors legals no són els progenitors, document legal que acrediti que són els representants o tutors de l’infant.

Més informació a:

Escola Bressol El Petit Montgrí        
petitmontgri@suara.coop

Escola Bressol Mar i Cel de l'Estartit
maricel@suara.coop

04.06.2020

L’alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí, i el cap de l’ACA a la demarcació territorial de Girona, Àlex Rocas, han visitat aquest... (Llegir més)

03.06.2020

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha arribat a un principi d'acord per adquirir la titularitat de la gran finca del carrer del riu Ter que... (Llegir més)

30.05.2020

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí vol felicitar a l'UE Torroella i a l'equip sènior del Bàsquet Club Torroella per la magnífica temporada... (Llegir més)

29.05.2020

El Ple de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha aprovat una moció en la qual es demana a l'Estat mesures de flexibilització pressupostària que,... (Llegir més)

29.05.2020

Les principals mesures que inclou el pla de xoc municipal, per àmbits d’actuació, són les següents: Mesures socials S'ampliaran les... (Llegir més)

29.05.2020

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha aprofitat l'aturada forçosa de l'activitat al pavelló i al camp municipal d'esports per fer-hi tasques de... (Llegir més)

28.05.2020

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí té intenció de reprendre el procés participatiu per definir el nou espai juvenil que s'està projectant al... (Llegir més)

28.05.2020

Benvolguts pares i mares, Us informem que totes les sol·licituds de preinscripció a les escoles bressol municipals de Torroella de Montgrí i... (Llegir més)

25.05.2020

Els Pressupostos Participatius de Torroella de Montgrí i de l'Estartit es posposen un any, per la impossibilitat de desenvolupar el procés durant... (Llegir més)

22.05.2020

El Museu de la Mediterrània ha iniciat el procés de recollida de material gràfic i documental per conservar la memòria de com s’ha viscut el... (Llegir més)

22.05.2020

La crisi del Covid-19 ha obligat a suspendre la 40a edició del Festival de Torroella, per bé que es reformularà el format per tal de poder... (Llegir més)

21.05.2020

Les platges de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tenen suficient capacitat de càrrega per acollir a tots els banyistes d'una temporada habitual,... (Llegir més)

20.05.2020

L'Auditori Teatre Espai Ter manté la proposta educativa per al curs vinent, que arrencaria, si les autoritats governamentals i sanitàries no diuen... (Llegir més)

19.05.2020

Benvolguts/des veïns/es, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí segueix prioritzant l’atenció al públic per via... (Llegir més)

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR
eventis