Promouen conjuntament l'àmplia oferta de cicles formatius del Baix Empordà

Els centres creen la web fpbaixemporda.com per facilitar-ne la informació i difusió als alumnes i famílies

30.04.2020

Els instituts de la Bisbal d’Empordà, Palafrugell, Palamós, Torroella de Montgrí i Sant Feliu de Guíxols han sumat sinergies i han impulsat conjuntament el projecte coral FP Baix Empordà. Amb aquesta iniciativa pretenen apropar la gran oferta en cicles formatius de grau mitjà i superior que es pot trobar a la comarca. Actualment n'hi ha més d'una vintena.

Per reforçar-ne el seu coneixement i millorar-ne la difusió, han creat la web www.fpbaixemporda.com, on es recull informació detallada de cada cicle: centres on es poden cursar els estudis, assignatures, sortides professionals, com accedir-hi, ente d'altres. La web també incorpora secció de notícies, on ben aviat s'hi penjarà informació actualitzada amb les de dates de preinscripcions.

FP Baix Empordà té presència molt activa a les xarxes socials, Instagram, Facebook i Canal You Tube.

Amb aquesta nova eina informativa es pretén ajudar els joves de la zona a triar el seu camí, assessorar sobre les diferents opcions i sortides professionals a les que poden optar.

Per a qualsevol dubte, s'ha posat un correu electrònic a disposició d’estudiants i famílies per atendre les seves inquietuds i consultes: info@fpbaixemporda.cat

GRAN OFERTA EN CICLES FORMATIUS AL BAIX EMPORDÀ

El Baix Empordà ofereix més de 25 cicles formatius: 19 de Grau Mitjà, 7 de Grau Superior:

Oferta a Torroella de Montgrí

Al nostre municipi, l'Institut Montgrí n'ofereix dos i l'Ajuntament de Torroella de Montgrí n'ha tingut un paper molt actiu en la seva posada en marxa.

Resta de la comarca

Cicles de Grau Mitjà:

- Activitats comercials orientades al turisme
- Atenció a persones en situació de dependència
- Cuina i gastronomia i serveis en restauració
- Cures auxiliars d’infermeria
- Estètica i bellesa
- Farmàcia i parafarmàcia
- Gestió administrativa àmbit jurídic
- Gestió administrativa i digital
- Gestió administrativa
- Instal·lacions elèctriques i automàtiques
- Jardineria i Floristeria
- Manteniment de vehicles
- Manteniment embarcacions esbarjo
- Forneria, pastisseria i confiteria
- Perruqueria i cosmètica capil·lar
- Sistemes micro informàtics i xarxes
- Batxillerat d’arts + terrisseria

Cicles de Grau Superior:

- Administració i finances
- Desenvolupament aplicacions multiplataforma
- Direcció de cuina
- Educació infantil
- Integració social
- Sistemes elèctrics i automatitzats
- Gestió allotjaments turístics

PROMOCIÓ FP DUAL

La Formació Professional (FP) dual és la modalitat de formació professional en la qual l’estudiant esdevé aprenent i combina la formació en el centre educatiu amb l’activitat a l’empresa.

La formació dual combina l’aprenentatge en una empresa amb la formació acadèmica, augmentant la col·laboració entre els centres de formació professional i les empreses, en el procés formatiu dels alumnes.

FP Baix Empordà aposta, cada vegada més, per la presència de cicles de Formació Professional Dual als cinc centres que formen part del projecte. Una fórmula que s’està demostrant aporta garantia d’èxit.

08.04.2021

Demà divendres tindrà lloc la inauguració formal de la 7a edició del Festival de Fotografia Mirades, que organitza bianualment l'associació... (Llegir més)

30.03.2021

(30.03.21) L’Ajuntament de Torroella de Montgrí cerca una persona per a ocupar el lloc de treball de tècnic/a de medi ambient, mentre duri el... (Llegir més)

25.03.2021

Des de l’ABS de Torroella de Montgrí es continua desplegant la campanya de vacunació contra la COVID-19, que es va iniciar el mes de febrer,... (Llegir més)

25.03.2021

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí continua fomentant les polítiques actives d'ocupació i aquest any ha incorporat tres persones desocupades a... (Llegir més)

24.03.2021

El Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter ha enllestit l’últim cens hivernal d’aus aquàtiques, elaborat el mes de gener, amb... (Llegir més)

22.03.2021

La Biblioteca Municipal Pere Blasi, de Torroella de Montgrí, va triplicar el 2020 el préstec de llibre digitals (1.240), respecte l'any 2019 (372).... (Llegir més)

18.03.2021

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí reprèn la setmana vinent la convocatòria dels Consells de Barri, un any després de l'aturada forçada per la... (Llegir més)

16.03.2021

L'alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí, ha participat aquest matí en el seminari nacional online del projecte europeu de turisme... (Llegir més)

15.03.2021

Alumnes d'Ostelea, Escola de Management en Turisme, de Barcelona, i del grau de Geografia de la UdG han conegut de primera mà com s'ha gestat, quins... (Llegir més)

08.03.2021

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí, l'EMD de l'Estartit i el Departament d'Educació de la Generalitat han acordat que l'Escola Portitxol pugui... (Llegir més)

03.03.2021

L’Ajuntament i l'EMD iniciaran el 8 de març, coincidint amb el Dia de la Dona, la fase de propostes d'un procés participatiu promogut per tal de... (Llegir més)

04.03.2021

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

04.03.2021

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí està enllestint la redacció del projecte definitiu per urbanitzar el carrer de Fàtima, amb l'objectiu que es... (Llegir més)

eventis