Promouen conjuntament l'àmplia oferta de cicles formatius del Baix Empordà

Els centres creen la web fpbaixemporda.com per facilitar-ne la informació i difusió als alumnes i famílies

30.04.2020

Els instituts de la Bisbal d’Empordà, Palafrugell, Palamós, Torroella de Montgrí i Sant Feliu de Guíxols han sumat sinergies i han impulsat conjuntament el projecte coral FP Baix Empordà. Amb aquesta iniciativa pretenen apropar la gran oferta en cicles formatius de grau mitjà i superior que es pot trobar a la comarca. Actualment n'hi ha més d'una vintena.

Per reforçar-ne el seu coneixement i millorar-ne la difusió, han creat la web www.fpbaixemporda.com, on es recull informació detallada de cada cicle: centres on es poden cursar els estudis, assignatures, sortides professionals, com accedir-hi, ente d'altres. La web també incorpora secció de notícies, on ben aviat s'hi penjarà informació actualitzada amb les de dates de preinscripcions.

FP Baix Empordà té presència molt activa a les xarxes socials, Instagram, Facebook i Canal You Tube.

Amb aquesta nova eina informativa es pretén ajudar els joves de la zona a triar el seu camí, assessorar sobre les diferents opcions i sortides professionals a les que poden optar.

Per a qualsevol dubte, s'ha posat un correu electrònic a disposició d’estudiants i famílies per atendre les seves inquietuds i consultes: info@fpbaixemporda.cat

GRAN OFERTA EN CICLES FORMATIUS AL BAIX EMPORDÀ

El Baix Empordà ofereix més de 25 cicles formatius: 19 de Grau Mitjà, 7 de Grau Superior:

Oferta a Torroella de Montgrí

Al nostre municipi, l'Institut Montgrí n'ofereix dos i l'Ajuntament de Torroella de Montgrí n'ha tingut un paper molt actiu en la seva posada en marxa.

Resta de la comarca

Cicles de Grau Mitjà:

- Activitats comercials orientades al turisme
- Atenció a persones en situació de dependència
- Cuina i gastronomia i serveis en restauració
- Cures auxiliars d’infermeria
- Estètica i bellesa
- Farmàcia i parafarmàcia
- Gestió administrativa àmbit jurídic
- Gestió administrativa i digital
- Gestió administrativa
- Instal·lacions elèctriques i automàtiques
- Jardineria i Floristeria
- Manteniment de vehicles
- Manteniment embarcacions esbarjo
- Forneria, pastisseria i confiteria
- Perruqueria i cosmètica capil·lar
- Sistemes micro informàtics i xarxes
- Batxillerat d’arts + terrisseria

Cicles de Grau Superior:

- Administració i finances
- Desenvolupament aplicacions multiplataforma
- Direcció de cuina
- Educació infantil
- Integració social
- Sistemes elèctrics i automatitzats
- Gestió allotjaments turístics

PROMOCIÓ FP DUAL

La Formació Professional (FP) dual és la modalitat de formació professional en la qual l’estudiant esdevé aprenent i combina la formació en el centre educatiu amb l’activitat a l’empresa.

La formació dual combina l’aprenentatge en una empresa amb la formació acadèmica, augmentant la col·laboració entre els centres de formació professional i les empreses, en el procés formatiu dels alumnes.

FP Baix Empordà aposta, cada vegada més, per la presència de cicles de Formació Professional Dual als cinc centres que formen part del projecte. Una fórmula que s’està demostrant aporta garantia d’èxit.

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis