L'exconsellera Dolors Bassa s'incorpora dilluns a l'equip tècnic de la Fundació Hospital de Torroella de Montgrí

24.04.2020

L'exconsellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa, s’incorporarà aquest dilluns a l'equip tècnic de la Fundació Hospital-Asil de Pobres i Malalts. Hi desenvoluparà tasques de suport directiu i gerencial, en una jornada laboral de sis hores diàries. En l'exercici de les seves funcions, podrà desplegar, en diferents àmbits, l'àmplia experiència acumulada al llarg de la seva trajectòria professional i pública, molt centrada en l'àmbit social. El seu perfil donarà un valor afegit al desenvolupament de diferents projectes relacionats amb la missió de la fundació, que és el de donar servei a persones grans en situació de dependència.

Entre d'altres tasques, Bassa definirà diferents projectes que vol impulsar la fundació, com per exemple el projecte per promoure la relació amb els centres educatius al municipi, el projecte de voluntariat amb joves o el programa de recerca de fons econòmics per a la fundació. També definirà un aspecte en el que aportarà el seu coneixement en la matèria com és el pla de formació per al personal de la fundació, entre d’altres.

A més, mentre duri el període de crisi sanitària, Dolors Bassa participarà en el pla de comunicació amb les famílies dels residents, una tasca que en aquest context d'adversitat és prioritària i imprescindible, atès el confinament.

L'exconsellera Dolors Bassa podrà exercir les seves funcions de manera presencial a Torroella de Montgrí atès el caràcter essencial que tenen les tasques de la Fundació Hospital de Malalts i Pobres de Torroella de Montgrí. Amb tot, com que l'exconsellera es troba interna a la presó Puig de les Basses de Figueres i els recintes penitenciaris es considerin espais de risc epidemiològic, s'han pres mesures preventives de tipus sanitari. Per aquest motiu, tindrà el seu lloc físic de treball en un despatx habilitat a l'espai municipal d'entitats, situat a l'edifici de Casa Pastors. Des d'aquí podrà desplegar les seves funcions amb total normalitat i seguretat, sense haver d'accedir a les dependències residencials.

Centres residencials de referència
La Fundació Hospital-Asil de Pobres i Malalts és una entitat sense finalitat lucrativa que té la missió d’oferir la millor atenció a persones grans en situació de dependència. Els dos centres que gestiona, Residència Vila Vella i Residència i Centre de Dia Santa Caterina, centren la seva acció en la millora de l’atenció als seus residents i en oferir el millor acompanyament a les seves famílies. En aquest sentit, podem dir que els dos centres han esdevingut en el nostre territori centres de referència pel que fa a l’atenció a persones grans en situació de dependència.

07.08.2020

El municipi empordanès ja ho té tot apunt per gaudir de la Festa Major de Sant Genís, en un any marcat per l’adaptació de la festa a les... (Llegir més)

07.08.2020

El Ple de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí va acordar ahir al vespre concedir la Medalla del Montgrí d'enguany, de manera única, conjunta i... (Llegir més)

03.08.2020

El Museu de la Mediterrània aposta per seguir endavant amb la cultura i celebra la 5a edició dels Capvespres musicals amb dos concerts de petit... (Llegir més)

31.07.2020

El nombre d’usuaris del Centre de Distribució d'Aliments (CDA) de Torroella de Montgrí s’ha incrementat d’un 20 % arran de la crisi del... (Llegir més)

30.07.2020

Aquest matí han començat els treballs per instal·lar  unes 25 boies ecològiques de manera que es pugui compatibilitzar la conservació de la... (Llegir més)

29.07.2020

Durant el mes de juliol s'ha portat a terme una renovació en profunditat del servei d'atenció ciutadana de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí.... (Llegir més)

22.07.2020

Avui, dimecres 22 de juliol, el Consell Comarcal del Baix Empordà ha lliurat els distintius de qualitat turística a 63 empreses i entitats... (Llegir més)

24.07.2020

L'Associació per les relacions multinacionals Costa Brava ha fet una aportació de 1.000 euros per destinar a famílies amb mancances alimentàries... (Llegir més)

17.07.2020

Un grup de 15 joves d'arreu de Catalunya estan participant aquests dies en el camp de treball “Queda’t de pedra al Montgrí!”, una iniciativa... (Llegir més)

16.07.2020

Després d’uns mesos molt complicats pel confinament i ben entrats ja a la coneguda com a “nova normalitat” o “represa”, el Museu de la... (Llegir més)

15.07.2020

A Torroella de Montgrí i a l’Estartit comptarem aquest estiu amb un equip format per 18 persones, entre informadors de platges (3), agents cívics... (Llegir més)

10.07.2020

Benvolguts veïns, Us informem que el proper dilluns 13 de juliol de 2020, el mercat setmanal de Torroella de Montgrí tornarà a la seva... (Llegir més)

07.07.2020

Ahir al vespre es va realitzar l'acte simbòlic de lliurament de les claus i les taquilles dels horts comunitaris i ecològics a 8 nous hortolans.... (Llegir més)

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR
eventis