Avisos

L'exconsellera Dolors Bassa s'incorpora dilluns a l'equip tècnic de la Fundació Hospital de Torroella de Montgrí

24.04.2020

L'exconsellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa, s’incorporarà aquest dilluns a l'equip tècnic de la Fundació Hospital-Asil de Pobres i Malalts. Hi desenvoluparà tasques de suport directiu i gerencial, en una jornada laboral de sis hores diàries. En l'exercici de les seves funcions, podrà desplegar, en diferents àmbits, l'àmplia experiència acumulada al llarg de la seva trajectòria professional i pública, molt centrada en l'àmbit social. El seu perfil donarà un valor afegit al desenvolupament de diferents projectes relacionats amb la missió de la fundació, que és el de donar servei a persones grans en situació de dependència.

Entre d'altres tasques, Bassa definirà diferents projectes que vol impulsar la fundació, com per exemple el projecte per promoure la relació amb els centres educatius al municipi, el projecte de voluntariat amb joves o el programa de recerca de fons econòmics per a la fundació. També definirà un aspecte en el que aportarà el seu coneixement en la matèria com és el pla de formació per al personal de la fundació, entre d’altres.

A més, mentre duri el període de crisi sanitària, Dolors Bassa participarà en el pla de comunicació amb les famílies dels residents, una tasca que en aquest context d'adversitat és prioritària i imprescindible, atès el confinament.

L'exconsellera Dolors Bassa podrà exercir les seves funcions de manera presencial a Torroella de Montgrí atès el caràcter essencial que tenen les tasques de la Fundació Hospital de Malalts i Pobres de Torroella de Montgrí. Amb tot, com que l'exconsellera es troba interna a la presó Puig de les Basses de Figueres i els recintes penitenciaris es considerin espais de risc epidemiològic, s'han pres mesures preventives de tipus sanitari. Per aquest motiu, tindrà el seu lloc físic de treball en un despatx habilitat a l'espai municipal d'entitats, situat a l'edifici de Casa Pastors. Des d'aquí podrà desplegar les seves funcions amb total normalitat i seguretat, sense haver d'accedir a les dependències residencials.

Centres residencials de referència
La Fundació Hospital-Asil de Pobres i Malalts és una entitat sense finalitat lucrativa que té la missió d’oferir la millor atenció a persones grans en situació de dependència. Els dos centres que gestiona, Residència Vila Vella i Residència i Centre de Dia Santa Caterina, centren la seva acció en la millora de l’atenció als seus residents i en oferir el millor acompanyament a les seves famílies. En aquest sentit, podem dir que els dos centres han esdevingut en el nostre territori centres de referència pel que fa a l’atenció a persones grans en situació de dependència.

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

18.03.2024

Del 30 de març al 7 de juliol l’ÍTACA 2024 oferirà un total de 18 actuacions a sis municipis d’arreu de l’Empordà (l’Escala, Gualta,... (Llegir més)

18.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya participen en la tercera edició de l'esdeveniment que ... (Llegir més)

11.03.2024

L’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Baix Empordà i l’Ajuntament de Torroella de Montgrí han organitzat conjuntament, la... (Llegir més)

07.03.2024

El teixit associatiu, els centres educatius i els equipaments públics municipals de Torroella de Montgrí i l’Estartit s’han unit per programar... (Llegir més)

04.03.2024

Benvolguts comerciants, Us recordem que abans de Setmana Santa estan previstes vàries recollides de cartró comercial, que se sumen a les... (Llegir més)

04.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya prendran part en les diferents activitats programades pel... (Llegir més)

29.02.2024

L'Agrupació de Defensa Forestal Montgrí ha presentat avui un nou vehicle, gràcies a la col·laboració de la Gala Solidària Pro Baix Ter 2022 i a... (Llegir més)

19.02.2024

El Pla de Sostenibilitat Turística de Torroella de Montgrí i l'Estartit encara la seva recta final amb pràcticament totes les accions... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis