L'exconsellera Dolors Bassa s'incorpora dilluns a l'equip tècnic de la Fundació Hospital de Torroella de Montgrí

24.04.2020

L'exconsellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa, s’incorporarà aquest dilluns a l'equip tècnic de la Fundació Hospital-Asil de Pobres i Malalts. Hi desenvoluparà tasques de suport directiu i gerencial, en una jornada laboral de sis hores diàries. En l'exercici de les seves funcions, podrà desplegar, en diferents àmbits, l'àmplia experiència acumulada al llarg de la seva trajectòria professional i pública, molt centrada en l'àmbit social. El seu perfil donarà un valor afegit al desenvolupament de diferents projectes relacionats amb la missió de la fundació, que és el de donar servei a persones grans en situació de dependència.

Entre d'altres tasques, Bassa definirà diferents projectes que vol impulsar la fundació, com per exemple el projecte per promoure la relació amb els centres educatius al municipi, el projecte de voluntariat amb joves o el programa de recerca de fons econòmics per a la fundació. També definirà un aspecte en el que aportarà el seu coneixement en la matèria com és el pla de formació per al personal de la fundació, entre d’altres.

A més, mentre duri el període de crisi sanitària, Dolors Bassa participarà en el pla de comunicació amb les famílies dels residents, una tasca que en aquest context d'adversitat és prioritària i imprescindible, atès el confinament.

L'exconsellera Dolors Bassa podrà exercir les seves funcions de manera presencial a Torroella de Montgrí atès el caràcter essencial que tenen les tasques de la Fundació Hospital de Malalts i Pobres de Torroella de Montgrí. Amb tot, com que l'exconsellera es troba interna a la presó Puig de les Basses de Figueres i els recintes penitenciaris es considerin espais de risc epidemiològic, s'han pres mesures preventives de tipus sanitari. Per aquest motiu, tindrà el seu lloc físic de treball en un despatx habilitat a l'espai municipal d'entitats, situat a l'edifici de Casa Pastors. Des d'aquí podrà desplegar les seves funcions amb total normalitat i seguretat, sense haver d'accedir a les dependències residencials.

Centres residencials de referència
La Fundació Hospital-Asil de Pobres i Malalts és una entitat sense finalitat lucrativa que té la missió d’oferir la millor atenció a persones grans en situació de dependència. Els dos centres que gestiona, Residència Vila Vella i Residència i Centre de Dia Santa Caterina, centren la seva acció en la millora de l’atenció als seus residents i en oferir el millor acompanyament a les seves famílies. En aquest sentit, podem dir que els dos centres han esdevingut en el nostre territori centres de referència pel que fa a l’atenció a persones grans en situació de dependència.

08.04.2021

Demà divendres tindrà lloc la inauguració formal de la 7a edició del Festival de Fotografia Mirades, que organitza bianualment l'associació... (Llegir més)

30.03.2021

(30.03.21) L’Ajuntament de Torroella de Montgrí cerca una persona per a ocupar el lloc de treball de tècnic/a de medi ambient, mentre duri el... (Llegir més)

25.03.2021

Des de l’ABS de Torroella de Montgrí es continua desplegant la campanya de vacunació contra la COVID-19, que es va iniciar el mes de febrer,... (Llegir més)

25.03.2021

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí continua fomentant les polítiques actives d'ocupació i aquest any ha incorporat tres persones desocupades a... (Llegir més)

24.03.2021

El Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter ha enllestit l’últim cens hivernal d’aus aquàtiques, elaborat el mes de gener, amb... (Llegir més)

22.03.2021

La Biblioteca Municipal Pere Blasi, de Torroella de Montgrí, va triplicar el 2020 el préstec de llibre digitals (1.240), respecte l'any 2019 (372).... (Llegir més)

18.03.2021

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí reprèn la setmana vinent la convocatòria dels Consells de Barri, un any després de l'aturada forçada per la... (Llegir més)

16.03.2021

L'alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí, ha participat aquest matí en el seminari nacional online del projecte europeu de turisme... (Llegir més)

15.03.2021

Alumnes d'Ostelea, Escola de Management en Turisme, de Barcelona, i del grau de Geografia de la UdG han conegut de primera mà com s'ha gestat, quins... (Llegir més)

08.03.2021

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí, l'EMD de l'Estartit i el Departament d'Educació de la Generalitat han acordat que l'Escola Portitxol pugui... (Llegir més)

03.03.2021

L’Ajuntament i l'EMD iniciaran el 8 de març, coincidint amb el Dia de la Dona, la fase de propostes d'un procés participatiu promogut per tal de... (Llegir més)

04.03.2021

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

04.03.2021

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí està enllestint la redacció del projecte definitiu per urbanitzar el carrer de Fàtima, amb l'objectiu que es... (Llegir més)

eventis