L'Àrea d'Esport de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí continua activa durant el període de confinament

26.04.2020

L'Àrea d'Esports municipal ha readaptat el seu funcionament per tal de continuar activa durant l'estat d'alarma. En aquest sentit, s'estan realitzant tasques de manteniment de les instal·lacions i s'ha començat a treballar en l'àmbit online en algunes activitats fisicoesportives. 

Algunes de les classes dirigides s'han pogut traslladar en l'àmbit online i s'estan realitzant des de plataformes electròniques. Així mateix, aquesta mateixa setmana s'ha creat un espai al canal de Youtube de l'Ajuntament on s'aniran penjant diferents classes on es treballaran diferents grups musculars. Aquestes sessions han estat pensades per tal que siguin aptes per tothom i que no requereixin un entrenament previ. La voluntat de l'Àrea d'Esports és poder penjar de manera periòdica aquestes classes per tal que tothom qui ho vulgui, ho pugui seguir, de manera gratuïta, per tal de mantenir la condició física durant el període de confinament. Consulteu la Llista de reproducció de l'àrea d'esports al canal de youtube de l'Ajuntament. 

Així mateix, per tal que tothom continui actiu, us facilitem també enllaços amb recursos de diferents propostes fisicoesportives amb l'objectiu que aquestes s'adaptin el màxim possible al vostre nivell de condició física i al vostre estat de salut. Alhora, també compartim informació i consells per a poder gestionar les emocions de la millora manera possible: 

Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física - Campanya "Gent activa des de casa" 

Consells del Canal Salut de la Generalitat de Catalunya per un confinament saludable

Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya de Lleida - Campanya "Tens 15 minuts per tu?"

Col·legi de Professionals de l’Activitat Física i l’Esport de Catalunya (COPLEFC)

Diputació de Barcelona  - Videos del canal d'esports

Sociedad Española de Medicina del Deporte, Agencia Española de Protección de la Salud en el Deporte y Consejo General de Colegios Oficiales de Médicos de España

Organització Mundial de la Salut  - Recomanacions mundials sobre activitat física per la salut

Sintagmia - Ens movem! El programa d'activitat física per activar a la ciutadania

Des de l' Ajuntament de Torroella de Montgrí i l'EMD de l'Estartit desitgem que tots aquests recursos fisicoesportius i de salut us ajudin a passar millor aquests dies de confinament i us encoratgem a mantenir-vos actius des de casa. #FésEsportFesSalutdesdeCasa Som-hi!

04.06.2020

L’alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí, i el cap de l’ACA a la demarcació territorial de Girona, Àlex Rocas, han visitat aquest... (Llegir més)

03.06.2020

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha arribat a un principi d'acord per adquirir la titularitat de la gran finca del carrer del riu Ter que... (Llegir més)

30.05.2020

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí vol felicitar a l'UE Torroella i a l'equip sènior del Bàsquet Club Torroella per la magnífica temporada... (Llegir més)

29.05.2020

El Ple de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha aprovat una moció en la qual es demana a l'Estat mesures de flexibilització pressupostària que,... (Llegir més)

29.05.2020

Les principals mesures que inclou el pla de xoc municipal, per àmbits d’actuació, són les següents: Mesures socials S'ampliaran les... (Llegir més)

29.05.2020

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha aprofitat l'aturada forçosa de l'activitat al pavelló i al camp municipal d'esports per fer-hi tasques de... (Llegir més)

28.05.2020

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí té intenció de reprendre el procés participatiu per definir el nou espai juvenil que s'està projectant al... (Llegir més)

28.05.2020

Benvolguts pares i mares, Us informem que totes les sol·licituds de preinscripció a les escoles bressol municipals de Torroella de Montgrí i... (Llegir més)

25.05.2020

Els Pressupostos Participatius de Torroella de Montgrí i de l'Estartit es posposen un any, per la impossibilitat de desenvolupar el procés durant... (Llegir més)

22.05.2020

El Museu de la Mediterrània ha iniciat el procés de recollida de material gràfic i documental per conservar la memòria de com s’ha viscut el... (Llegir més)

22.05.2020

La crisi del Covid-19 ha obligat a suspendre la 40a edició del Festival de Torroella, per bé que es reformularà el format per tal de poder... (Llegir més)

21.05.2020

Les platges de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tenen suficient capacitat de càrrega per acollir a tots els banyistes d'una temporada habitual,... (Llegir més)

20.05.2020

L'Auditori Teatre Espai Ter manté la proposta educativa per al curs vinent, que arrencaria, si les autoritats governamentals i sanitàries no diuen... (Llegir més)

19.05.2020

Benvolguts/des veïns/es, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí segueix prioritzant l’atenció al públic per via... (Llegir més)

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR
eventis