L'Àrea d'Esport de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí continua activa durant el període de confinament

26.04.2020

L'Àrea d'Esports municipal ha readaptat el seu funcionament per tal de continuar activa durant l'estat d'alarma. En aquest sentit, s'estan realitzant tasques de manteniment de les instal·lacions i s'ha començat a treballar en l'àmbit online en algunes activitats fisicoesportives. 

Algunes de les classes dirigides s'han pogut traslladar en l'àmbit online i s'estan realitzant des de plataformes electròniques. Així mateix, aquesta mateixa setmana s'ha creat un espai al canal de Youtube de l'Ajuntament on s'aniran penjant diferents classes on es treballaran diferents grups musculars. Aquestes sessions han estat pensades per tal que siguin aptes per tothom i que no requereixin un entrenament previ. La voluntat de l'Àrea d'Esports és poder penjar de manera periòdica aquestes classes per tal que tothom qui ho vulgui, ho pugui seguir, de manera gratuïta, per tal de mantenir la condició física durant el període de confinament. Consulteu la Llista de reproducció de l'àrea d'esports al canal de youtube de l'Ajuntament. 

Així mateix, per tal que tothom continui actiu, us facilitem també enllaços amb recursos de diferents propostes fisicoesportives amb l'objectiu que aquestes s'adaptin el màxim possible al vostre nivell de condició física i al vostre estat de salut. Alhora, també compartim informació i consells per a poder gestionar les emocions de la millora manera possible: 

Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física - Campanya "Gent activa des de casa" 

Consells del Canal Salut de la Generalitat de Catalunya per un confinament saludable

Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya de Lleida - Campanya "Tens 15 minuts per tu?"

Col·legi de Professionals de l’Activitat Física i l’Esport de Catalunya (COPLEFC)

Diputació de Barcelona  - Videos del canal d'esports

Sociedad Española de Medicina del Deporte, Agencia Española de Protección de la Salud en el Deporte y Consejo General de Colegios Oficiales de Médicos de España

Organització Mundial de la Salut  - Recomanacions mundials sobre activitat física per la salut

Sintagmia - Ens movem! El programa d'activitat física per activar a la ciutadania

Des de l' Ajuntament de Torroella de Montgrí i l'EMD de l'Estartit desitgem que tots aquests recursos fisicoesportius i de salut us ajudin a passar millor aquests dies de confinament i us encoratgem a mantenir-vos actius des de casa. #FésEsportFesSalutdesdeCasa Som-hi!

03.08.2020

El Museu de la Mediterrània aposta per seguir endavant amb la cultura i celebra la 5a edició dels Capvespres musicals amb dos concerts de petit... (Llegir més)

31.07.2020

El nombre d’usuaris del Centre de Distribució d'Aliments (CDA) de Torroella de Montgrí s’ha incrementat d’un 20 % arran de la crisi del... (Llegir més)

30.07.2020

Aquest matí han començat els treballs per instal·lar  unes 25 boies ecològiques de manera que es pugui compatibilitzar la conservació de la... (Llegir més)

29.07.2020

Durant el mes de juliol s'ha portat a terme una renovació en profunditat del servei d'atenció ciutadana de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí.... (Llegir més)

22.07.2020

Avui, dimecres 22 de juliol, el Consell Comarcal del Baix Empordà ha lliurat els distintius de qualitat turística a 63 empreses i entitats... (Llegir més)

24.07.2020

L'Associació per les relacions multinacionals Costa Brava ha fet una aportació de 1.000 euros per destinar a famílies amb mancances alimentàries... (Llegir més)

17.07.2020

Un grup de 15 joves d'arreu de Catalunya estan participant aquests dies en el camp de treball “Queda’t de pedra al Montgrí!”, una iniciativa... (Llegir més)

16.07.2020

Després d’uns mesos molt complicats pel confinament i ben entrats ja a la coneguda com a “nova normalitat” o “represa”, el Museu de la... (Llegir més)

15.07.2020

A Torroella de Montgrí i a l’Estartit comptarem aquest estiu amb un equip format per 18 persones, entre informadors de platges (3), agents cívics... (Llegir més)

10.07.2020

Benvolguts veïns, Us informem que el proper dilluns 13 de juliol de 2020, el mercat setmanal de Torroella de Montgrí tornarà a la seva... (Llegir més)

07.07.2020

Ahir al vespre es va realitzar l'acte simbòlic de lliurament de les claus i les taquilles dels horts comunitaris i ecològics a 8 nous hortolans.... (Llegir més)

07.07.2020

El Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter ha estat premiat per la Federació EUROPARC en la categoria especial canvi climàtic, per... (Llegir més)

06.07.2020

La platja Gran de l'Estartit ha revalidat la Q de Qualitat Turística, un prestigios distintiu que concedeix el Instituto para la Calidad Turística... (Llegir més)

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR
eventis