Arrenquen amb èxit els cursos de formació virtual que ha organitzat l'Ajuntament de Torroella de Montgrí durant el confinament

14.04.2020

Avui ha arrencat el cicle de cursos de formació virtual que ha organitzat l'Ajuntament de Torroella de Montgrí amb l'objectiu d'aprofitar l'actual context de confinament per millorar coneixements i reforçar la competitivitat personal i empresarial. Amb aquest propòsit, s'ha ofert una selecció de cursos que ha tingut molt en compte les característiques socieconòmiques del municipi, on el turisme i el comerç ten un pes importantíssim, i l'impacte que té l'estat d'alarma. El cicle ha arrencat amb quatre cursos i ha tingut una gran acceptació, de manera que alguns grups han quedat plens i en alguns casos se n'han hagut d'obrir de nous per no deixar cap persona interessada a fora. En conjunt, a les formacions ja s'hi han inscrit pràcticament un centenar de persones.

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí organitza durant l'any, a través de l'Àrea de Promoció Econòmica i Comerç, diferents formacions, però aquests dies de confinament la tasca s'ha intensificat, per tal de donar eines i recursos a empreses, autònoms i persones que han hagut de paralitzar les seves activitats i volen aprofitar el temps per millorar les seves capacitats.

Els cursos que han començat avui són el d'Eines informàtiques, Manipulació d'aliments i Assessorament per a la gestió de riscos laborals. La setmana vinent s'iniciarà el quart del primer cicle, dedicat a Campanyes publicitàries a Instagram. En els quatre casos, la formació té una finalitat molt pràctica.

Nous cursos
Atesa la bona acollida del pla de formació, ja s'han organitzat quatre noves propostes, dos cursos d'anglès, un de nivell bàsic i un altre de nivell  mig, enfocats a l'àmbit laboral, no per a estudiants; i dos tallers-xerrades amb la gestoria TAX, de Torroella de Montgrí, sobre els Efectes laborals i fiscals del COVID-19, adreçats a empreses i autònoms, i a treballadors. En funció de com evolucioni l'estat de confinament, no es descarta ampliar el ventall de propostes.

Més informació sobre els cursos https://bit.ly/2wJeVJu

08.04.2021

Demà divendres tindrà lloc la inauguració formal de la 7a edició del Festival de Fotografia Mirades, que organitza bianualment l'associació... (Llegir més)

30.03.2021

(30.03.21) L’Ajuntament de Torroella de Montgrí cerca una persona per a ocupar el lloc de treball de tècnic/a de medi ambient, mentre duri el... (Llegir més)

25.03.2021

Des de l’ABS de Torroella de Montgrí es continua desplegant la campanya de vacunació contra la COVID-19, que es va iniciar el mes de febrer,... (Llegir més)

25.03.2021

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí continua fomentant les polítiques actives d'ocupació i aquest any ha incorporat tres persones desocupades a... (Llegir més)

24.03.2021

El Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter ha enllestit l’últim cens hivernal d’aus aquàtiques, elaborat el mes de gener, amb... (Llegir més)

22.03.2021

La Biblioteca Municipal Pere Blasi, de Torroella de Montgrí, va triplicar el 2020 el préstec de llibre digitals (1.240), respecte l'any 2019 (372).... (Llegir més)

18.03.2021

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí reprèn la setmana vinent la convocatòria dels Consells de Barri, un any després de l'aturada forçada per la... (Llegir més)

16.03.2021

L'alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí, ha participat aquest matí en el seminari nacional online del projecte europeu de turisme... (Llegir més)

15.03.2021

Alumnes d'Ostelea, Escola de Management en Turisme, de Barcelona, i del grau de Geografia de la UdG han conegut de primera mà com s'ha gestat, quins... (Llegir més)

08.03.2021

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí, l'EMD de l'Estartit i el Departament d'Educació de la Generalitat han acordat que l'Escola Portitxol pugui... (Llegir més)

03.03.2021

L’Ajuntament i l'EMD iniciaran el 8 de març, coincidint amb el Dia de la Dona, la fase de propostes d'un procés participatiu promogut per tal de... (Llegir més)

04.03.2021

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

04.03.2021

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí està enllestint la redacció del projecte definitiu per urbanitzar el carrer de Fàtima, amb l'objectiu que es... (Llegir més)

eventis