Arrenquen amb èxit els cursos de formació virtual que ha organitzat l'Ajuntament de Torroella de Montgrí durant el confinament

14.04.2020

Avui ha arrencat el cicle de cursos de formació virtual que ha organitzat l'Ajuntament de Torroella de Montgrí amb l'objectiu d'aprofitar l'actual context de confinament per millorar coneixements i reforçar la competitivitat personal i empresarial. Amb aquest propòsit, s'ha ofert una selecció de cursos que ha tingut molt en compte les característiques socieconòmiques del municipi, on el turisme i el comerç ten un pes importantíssim, i l'impacte que té l'estat d'alarma. El cicle ha arrencat amb quatre cursos i ha tingut una gran acceptació, de manera que alguns grups han quedat plens i en alguns casos se n'han hagut d'obrir de nous per no deixar cap persona interessada a fora. En conjunt, a les formacions ja s'hi han inscrit pràcticament un centenar de persones.

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí organitza durant l'any, a través de l'Àrea de Promoció Econòmica i Comerç, diferents formacions, però aquests dies de confinament la tasca s'ha intensificat, per tal de donar eines i recursos a empreses, autònoms i persones que han hagut de paralitzar les seves activitats i volen aprofitar el temps per millorar les seves capacitats.

Els cursos que han començat avui són el d'Eines informàtiques, Manipulació d'aliments i Assessorament per a la gestió de riscos laborals. La setmana vinent s'iniciarà el quart del primer cicle, dedicat a Campanyes publicitàries a Instagram. En els quatre casos, la formació té una finalitat molt pràctica.

Nous cursos
Atesa la bona acollida del pla de formació, ja s'han organitzat quatre noves propostes, dos cursos d'anglès, un de nivell bàsic i un altre de nivell  mig, enfocats a l'àmbit laboral, no per a estudiants; i dos tallers-xerrades amb la gestoria TAX, de Torroella de Montgrí, sobre els Efectes laborals i fiscals del COVID-19, adreçats a empreses i autònoms, i a treballadors. En funció de com evolucioni l'estat de confinament, no es descarta ampliar el ventall de propostes.

Més informació sobre els cursos https://bit.ly/2wJeVJu

04.06.2020

L’alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí, i el cap de l’ACA a la demarcació territorial de Girona, Àlex Rocas, han visitat aquest... (Llegir més)

03.06.2020

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha arribat a un principi d'acord per adquirir la titularitat de la gran finca del carrer del riu Ter que... (Llegir més)

30.05.2020

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí vol felicitar a l'UE Torroella i a l'equip sènior del Bàsquet Club Torroella per la magnífica temporada... (Llegir més)

29.05.2020

El Ple de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha aprovat una moció en la qual es demana a l'Estat mesures de flexibilització pressupostària que,... (Llegir més)

29.05.2020

Les principals mesures que inclou el pla de xoc municipal, per àmbits d’actuació, són les següents: Mesures socials S'ampliaran les... (Llegir més)

29.05.2020

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha aprofitat l'aturada forçosa de l'activitat al pavelló i al camp municipal d'esports per fer-hi tasques de... (Llegir més)

28.05.2020

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí té intenció de reprendre el procés participatiu per definir el nou espai juvenil que s'està projectant al... (Llegir més)

28.05.2020

Benvolguts pares i mares, Us informem que totes les sol·licituds de preinscripció a les escoles bressol municipals de Torroella de Montgrí i... (Llegir més)

25.05.2020

Els Pressupostos Participatius de Torroella de Montgrí i de l'Estartit es posposen un any, per la impossibilitat de desenvolupar el procés durant... (Llegir més)

22.05.2020

El Museu de la Mediterrània ha iniciat el procés de recollida de material gràfic i documental per conservar la memòria de com s’ha viscut el... (Llegir més)

22.05.2020

La crisi del Covid-19 ha obligat a suspendre la 40a edició del Festival de Torroella, per bé que es reformularà el format per tal de poder... (Llegir més)

21.05.2020

Les platges de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tenen suficient capacitat de càrrega per acollir a tots els banyistes d'una temporada habitual,... (Llegir més)

20.05.2020

L'Auditori Teatre Espai Ter manté la proposta educativa per al curs vinent, que arrencaria, si les autoritats governamentals i sanitàries no diuen... (Llegir més)

19.05.2020

Benvolguts/des veïns/es, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí segueix prioritzant l’atenció al públic per via... (Llegir més)

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR
eventis