Avisos

La greu crisi sanitària força l'Ajuntament a suspendre el FIMAG'20 programat del 3 al 7 de juny

02.04.2020

Malgrat ser el festival on tot és possible, l'imaginable i l'inimaginable, el FIMAG 2020 no ha trobat la vareta màgica que permeti celebrar l'edició d'enguany, programada entre els dies 3 i 7 de juny. Malauradament, la pandèmia pel coronavirus resisteix qualsevol mena de truc i ha obligat l'Ajuntament, com a organitzador, i l'empresa gestora del festival, Massís del Montgrí, a comunicar la seva cancel·lació.

La greu crisi sanitària que estem patim i la incertesa sobre la seva evolució, no ofereixen cap mena de garantia per poder celebrar el FIMAG, raó per la qual, malgrat tenir-ho tot a punt i haver venut un important nombre d'entrades, s'ha hagut d'acordar la seva suspensió. Cal tenir en compte que cada any aplega entre deu i quinze mil persones. En cas que s'aixequés el confinament i se suspengués l'estat d'alarma per les dates programades, tampoc es descarta que s'estableixi un període de transició fins restablir la normalitat, amb limitacions pel que fa als aforament dels espectacles. Davant d'aquest escenari incert, FIMAG s'ha vist forçat, per responsabilitat, a cancel·lar el festival i començar a treballar en l'edició del 2021.

Suspendre FIMAG’20 és un cop dur per a un projecte que s’ha convertit en les vuit edicions celebrades fins ara en un referent de la màgia a Catalunya i en cita ineludible en el calendari festiu del país. Fins aquí no s'hi hauria arribat sense el suport incondicional del públic, els patrocinadors privats i les institucions públiques que hi han confiat plenament. A tots ells se'ls vols fer arribar un agraïment ben efusiu i el compromís d’intentar mantenir la programació que estàvem a punt de presentar per a l’any 2021. Ara, la prioritat és la salut pública i en això cal concentrar tots els esforços.

Als espectadors que ja havien comprat entrades per a espectacles de FIMAG’20 (Gran Gala Internacional i Jorge Blass) se’ls retornaran els diners de les entrades de forma automàtica:

  • L’import de les comprades en línia es retornarà de forma immediata.
  • L’import de les comprades amb targeta de crèdit als punts de venda, és un tràmit més lent i es retornarà en una setmana.
  • L’import de les comprades en efectiu es farà a les oficines de l’Espai Ter, quan aquest pugui reobrir (tancat fins el 13 d’abril).

FIMAG es confina per protegir la màgia i tornar el 2021 amb més il·lusió que mai. Aquest any ens hem quedat sense truc contra el coronavirus, però tenim el convenciment que ens en sortirem i que recuperarem la il·lusió per compartir estones molt màgiques.

Us recomanem que reserveu les dates del 4 al 6 de juny de 2021. Ens veiem a FIMAG’21!

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis