Avisos

La reestructuració sanitària a la comarca per lluitar contra el coronavirus comporta el tancament temporal del consultori de l'Estartit

L'Ajuntament cedeix un vehicle al CAP de Torroella per a desplaçaments sanitaris

31.03.2020

El consultori mèdic de l'Estartit quedarà tancat a partir de demà dimecres 1 d'abril i fins que no remeti el risc de contagi pel Covid-19. Els Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà han pres aquesta decisió en el marc d'una reestructuració organitzativa de tots els consultoris i centres d'atenció primària que gestiona a la comarca.

Al nostre municipi, el CAP de Torroella de Montgrí mantindrà el mateix horari d'obertura que fins ara (de dilluns a diumenge de 8 a 20h, i atenció continuada a les nits) i es convertirà en el centre de referència del seu entorn. Es tracta d'una mesura excepcional que es pren amb l'objectiu d'optimitzar al màxim els recursos sanitaris per fer front a l'epidèmia pel nou coronavirus.

Tan bon punt es va notificar la decisió al nostre Ajuntament, l'alcalde, Jordi Colomí, va fer gestions per conèixer amb més profunditat els motius pels quals es procedia a tancar l'ambulatori de l'Estartit. Es tracta d'un equipament que ofereix un servei essencial a la població. Per això, tot i ser conscients de la gravetat de la situació, l'alcalde va demanar que es restableixi el seu funcionament ordinari al més aviat possible i que no es desatengui cap usuari durant aquest període excepcional.

Cessió d'un vehicle municipal
La regidora de Salut, Anna Bonada, manté un contacte permanent amb la direcció del CAP de Torroella de Montgrí i ha ofert la col·laboració de l'Ajuntament, en tot el que calgui. En aquest sentit, avui s'ha cedit un vehicle dels serveis tècnics municipals perquè els sanitaris del CAP el tinguin a la seva disposició per fer els desplaçaments i serveis que considerin necessaris.

El tancament de consultoris també afecta els de Pals, Begur, Verges, Sant Antoni de Calonge , Ullastret, Ultramort, Corçà, Foixà, Fonteta, Parlavà, Rupià i Vulpellac.

Consells

  • Des de l'Ajuntament us volen demanar que abans d'agafar el vehicle i desplaçar-vos al CAP de Torroella, realitzeu una trucada 972 761101.
  • El personal sanitari decidirà com procedir, i si es fa la visita presencial o telefònica.
  • En cas de visita, aquesta haurà de ser sense acompanyant.
  • Si us plau, sigueu respectuosos amb aquesta indicació i respecteu el confinament que ens han decretat.
  • Cal utilitzar de forma responsable els recursos sanitaris:
    • 061 Urgències per coronavirus i sanitàries
    • 012Consultes generals
    • 112 Emergències
26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

18.03.2024

Del 30 de març al 7 de juliol l’ÍTACA 2024 oferirà un total de 18 actuacions a sis municipis d’arreu de l’Empordà (l’Escala, Gualta,... (Llegir més)

18.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya participen en la tercera edició de l'esdeveniment que ... (Llegir més)

11.03.2024

L’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Baix Empordà i l’Ajuntament de Torroella de Montgrí han organitzat conjuntament, la... (Llegir més)

07.03.2024

El teixit associatiu, els centres educatius i els equipaments públics municipals de Torroella de Montgrí i l’Estartit s’han unit per programar... (Llegir més)

04.03.2024

Benvolguts comerciants, Us recordem que abans de Setmana Santa estan previstes vàries recollides de cartró comercial, que se sumen a les... (Llegir més)

04.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya prendran part en les diferents activitats programades pel... (Llegir més)

29.02.2024

L'Agrupació de Defensa Forestal Montgrí ha presentat avui un nou vehicle, gràcies a la col·laboració de la Gala Solidària Pro Baix Ter 2022 i a... (Llegir més)

19.02.2024

El Pla de Sostenibilitat Turística de Torroella de Montgrí i l'Estartit encara la seva recta final amb pràcticament totes les accions... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis