La reestructuració sanitària a la comarca per lluitar contra el coronavirus comporta el tancament temporal del consultori de l'Estartit

L'Ajuntament cedeix un vehicle al CAP de Torroella per a desplaçaments sanitaris

31.03.2020

El consultori mèdic de l'Estartit quedarà tancat a partir de demà dimecres 1 d'abril i fins que no remeti el risc de contagi pel Covid-19. Els Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà han pres aquesta decisió en el marc d'una reestructuració organitzativa de tots els consultoris i centres d'atenció primària que gestiona a la comarca.

Al nostre municipi, el CAP de Torroella de Montgrí mantindrà el mateix horari d'obertura que fins ara (de dilluns a diumenge de 8 a 20h, i atenció continuada a les nits) i es convertirà en el centre de referència del seu entorn. Es tracta d'una mesura excepcional que es pren amb l'objectiu d'optimitzar al màxim els recursos sanitaris per fer front a l'epidèmia pel nou coronavirus.

Tan bon punt es va notificar la decisió al nostre Ajuntament, l'alcalde, Jordi Colomí, va fer gestions per conèixer amb més profunditat els motius pels quals es procedia a tancar l'ambulatori de l'Estartit. Es tracta d'un equipament que ofereix un servei essencial a la població. Per això, tot i ser conscients de la gravetat de la situació, l'alcalde va demanar que es restableixi el seu funcionament ordinari al més aviat possible i que no es desatengui cap usuari durant aquest període excepcional.

Cessió d'un vehicle municipal
La regidora de Salut, Anna Bonada, manté un contacte permanent amb la direcció del CAP de Torroella de Montgrí i ha ofert la col·laboració de l'Ajuntament, en tot el que calgui. En aquest sentit, avui s'ha cedit un vehicle dels serveis tècnics municipals perquè els sanitaris del CAP el tinguin a la seva disposició per fer els desplaçaments i serveis que considerin necessaris.

El tancament de consultoris també afecta els de Pals, Begur, Verges, Sant Antoni de Calonge , Ullastret, Ultramort, Corçà, Foixà, Fonteta, Parlavà, Rupià i Vulpellac.

Consells

 • Des de l'Ajuntament us volen demanar que abans d'agafar el vehicle i desplaçar-vos al CAP de Torroella, realitzeu una trucada 972 761101.
 • El personal sanitari decidirà com procedir, i si es fa la visita presencial o telefònica.
 • En cas de visita, aquesta haurà de ser sense acompanyant.
 • Si us plau, sigueu respectuosos amb aquesta indicació i respecteu el confinament que ens han decretat.
 • Cal utilitzar de forma responsable els recursos sanitaris:
  • 061 Urgències per coronavirus i sanitàries
  • 012Consultes generals
  • 112 Emergències
04.06.2020

L’alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí, i el cap de l’ACA a la demarcació territorial de Girona, Àlex Rocas, han visitat aquest... (Llegir més)

03.06.2020

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha arribat a un principi d'acord per adquirir la titularitat de la gran finca del carrer del riu Ter que... (Llegir més)

30.05.2020

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí vol felicitar a l'UE Torroella i a l'equip sènior del Bàsquet Club Torroella per la magnífica temporada... (Llegir més)

29.05.2020

El Ple de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha aprovat una moció en la qual es demana a l'Estat mesures de flexibilització pressupostària que,... (Llegir més)

29.05.2020

Les principals mesures que inclou el pla de xoc municipal, per àmbits d’actuació, són les següents: Mesures socials S'ampliaran les... (Llegir més)

29.05.2020

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha aprofitat l'aturada forçosa de l'activitat al pavelló i al camp municipal d'esports per fer-hi tasques de... (Llegir més)

28.05.2020

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí té intenció de reprendre el procés participatiu per definir el nou espai juvenil que s'està projectant al... (Llegir més)

28.05.2020

Benvolguts pares i mares, Us informem que totes les sol·licituds de preinscripció a les escoles bressol municipals de Torroella de Montgrí i... (Llegir més)

25.05.2020

Els Pressupostos Participatius de Torroella de Montgrí i de l'Estartit es posposen un any, per la impossibilitat de desenvolupar el procés durant... (Llegir més)

22.05.2020

El Museu de la Mediterrània ha iniciat el procés de recollida de material gràfic i documental per conservar la memòria de com s’ha viscut el... (Llegir més)

22.05.2020

La crisi del Covid-19 ha obligat a suspendre la 40a edició del Festival de Torroella, per bé que es reformularà el format per tal de poder... (Llegir més)

21.05.2020

Les platges de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tenen suficient capacitat de càrrega per acollir a tots els banyistes d'una temporada habitual,... (Llegir més)

20.05.2020

L'Auditori Teatre Espai Ter manté la proposta educativa per al curs vinent, que arrencaria, si les autoritats governamentals i sanitàries no diuen... (Llegir més)

19.05.2020

Benvolguts/des veïns/es, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí segueix prioritzant l’atenció al públic per via... (Llegir més)

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR
eventis