Oberta la convocatòria dels Premis Literaris El Càlam de Sant Jordi, de poesia i prosa, de Torroella de Montgrí

El termini del lliurament dels treballs acaba el 14 d'abril

29.03.2020

Malgrat la crisi del coronavirus, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí manté vigent la convocatòria dels Premis Literaris El Càlam, que es programen en el marc dels actes de Sant Jordi. El termini de presentació de les obres finalitza el 14 d'abril i el veredicte està programat que es faci públic el 23 d'abril a la plaça de la Vila. Amb tot, si per aquesta data es manté la situació d'excepcionalitat per causa del COVID-19, el veredicte del jurat es donarà a conèixer a través de la web i xarxes municipals.

Com és habitual la temàtica és lliure i hi haurà dues modalitats, poesia i prosa, per bé que els concursants només es podran presentar en una de les dues modalitats. Els treballs s'hauran de presentar en llengua catalana i hauran de tenir una extensió màxima de 3 fulls din-A4, escrits per una sola cara, a espai senzill, i lletra Arial 11 punts.

El concurs es coordina a través de l'Àrea de Cultura i el jurat estarà format per persones qualificades vinculades al món de la cultura i la literatura.

Hi haurà un únic premi per cada modalitat, dotat amb 200 euros, un càlam i un lot de llibres de la Llibreria El Cucut i d'Edicions Sidillà. A més, les obres premiades es publicaran a la revista Emporion i, eventualment, al Llibre de la Festa Major de Torroella, sempre, conservant la propietat dels seus autors.

Per tal de mantenir les mesures de prevenció i protecció, la presentació dels treballs s'haurà de fer telemàticament a través de la Seu electrònica de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí.

Descarregar les bases completes

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis