L'Ajuntament entregarà les targetes de les beques menjador escolar

targetes moneder
targetes moneder

25.03.2020

(25.03.20 - 16 h) El proper divendres 27 de març es repartiran les targetes moneder que ha creat el Departament d'Educació per les famílies que tenen actualment beca de menjador a les escoles. Actualment al municipi hi ha 144 nens i nenes beneficiaris d'una beca menjador escolar.

El departament d'Eduació ha precarregat unes targetes moneder amb l'import del servei per tal que les famílies puguin utilitzar els diners per anar a comprar durant els dies que les escoles estan tancades. En aquest sentit, les targetes s'aniran recarregan si el període de confinament s'allarga.

Les famílies que són actualment beneficiàries d'aquest servei rebran un avís directe des del Consell Comarcal on els avisaran de la franja horària durant la qual hauran d'anar a buscar la seva targeta menjador. L'entrega d'aquestes targetes es farà amb personal propi de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí. 

  • A Torroella de Montgrí, l'entrega es farà el divendres 27 de març al matí, entre les 7 h i les 13 hores a les guixetes exteriors de l'Auditori Teatre Espai Ter (c. Riu Ter, s/n de Torroella de Montgrí).
  • A l'Estartit, l'entrega es farà el divendres 27 de març al matí, entre les 7 h i les 13 hores a la seu de la Policia Local (Crta. Torroella, 104 de l'Estartit) 

Les targetes s'entregaran en grups de menys de 10 persones segons l'horari facilitat a cada família i s'hauran de seguir les següents mesures preventives, amb l'objectiu de fer l'entrega de forma esglaonada i d'evitar aglomeracions i minimitzar d'aquesta manera el risc de contagi del Covid-19.

  • Els usuaris que vagin a recollir les targetes només ho podran fer dins la franja horària que se'ls ha indicat. 
  • Hauran de portar mascareta i guants. 
  • Hauran de mantenir dos metres de distància entre els altres usuaris que estiguin fent cua per recollir les targetes. 
  • Només hi podrà acudir un sol membre de la família, el qual haurà de lliurar la documentació de l'adult i del menor/s (DNI o NIE). 

Consulta el document amb preguntes freqüents sobre les targetes moneder

 

07.04.2020

(07.04.20) L'ANC inicia demà el repartiment de mascaretes per a la població a través dels establiments de Torroella i l'Estartit... (Llegir més)

07.04.2020

L'Assemblea Nacional de Catalunya (ANC) iniciarà demà la distribució d'un miler de mascaretes a través dels establiments que continuen oberts a... (Llegir més)

07.04.2020

La Policia Local de Torroella de Montgrí ha intensificat aquest darrer cap de setmana els controls de vehicles i de vianants. L'objectiu era... (Llegir més)

06.04.2020

 Malgrat el confinament, des de l'Espai Ter hem continuat treballant intensament per defensar la cultura i reforçar els llaços teixits entre la... (Llegir més)

03.04.2020

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí i l'EMD de l'Estartit han tancat un atapeït programa d'activitats diverses obertes a tota la població amb... (Llegir més)

03.04.2020

El Centre de Distribució d'Aliments (CDA) de Torroella de Montgrí ha registrat un increment del 7,5 % en el nombre d'usuaris arran de la crisi... (Llegir més)

02.04.2020

Malgrat ser el festival on tot és possible, l'imaginable i l'inimaginable, el FIMAG 2020 no ha trobat la vareta màgica que permeti celebrar... (Llegir més)

01.04.2020

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha decidit suspendre la VII Fira L'Empordà, Cuina i Salut programada per al 30 d'abril i el 2 i 3 de maig, a... (Llegir més)

31.03.2020

El consultori mèdic de l'Estartit quedarà tancat a partir de demà dimecres 1 d'abril i fins que no remeti el risc de contagi pel Covid-19. Els... (Llegir més)

29.03.2020

Malgrat la crisi del coronavirus, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí manté vigent la convocatòria dels Premis Literaris El Càlam, que es... (Llegir més)

27.03.2020

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha rebut 2.000 mascaretes provinents de dos lliuraments, d'un miler cadascun, realitzats per la comunitat... (Llegir més)

26.03.2020

La Policia Local de Torroella de Montgrí està treballant activament per garantir la protecció de la població i fer complir les mesures decretades... (Llegir més)

24.03.2020

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha activitat un servei especial de neteja viària amb productes desinfectants específics com a mesura per... (Llegir més)

21.03.2020

(21.03.20 - 12.30 h) El sector de l'alimentació és un dels serveis essencials i pot continuar la seva activitat extremant i seguint les mesures de... (Llegir més)

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR
eventis