L'Ajuntament entregarà les targetes de les beques menjador escolar

targetes moneder
targetes moneder

25.03.2020

(25.03.20 - 16 h) El proper divendres 27 de març es repartiran les targetes moneder que ha creat el Departament d'Educació per les famílies que tenen actualment beca de menjador a les escoles. Actualment al municipi hi ha 144 nens i nenes beneficiaris d'una beca menjador escolar.

El departament d'Eduació ha precarregat unes targetes moneder amb l'import del servei per tal que les famílies puguin utilitzar els diners per anar a comprar durant els dies que les escoles estan tancades. En aquest sentit, les targetes s'aniran recarregan si el període de confinament s'allarga.

Les famílies que són actualment beneficiàries d'aquest servei rebran un avís directe des del Consell Comarcal on els avisaran de la franja horària durant la qual hauran d'anar a buscar la seva targeta menjador. L'entrega d'aquestes targetes es farà amb personal propi de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí. 

  • A Torroella de Montgrí, l'entrega es farà el divendres 27 de març al matí, entre les 7 h i les 13 hores a les guixetes exteriors de l'Auditori Teatre Espai Ter (c. Riu Ter, s/n de Torroella de Montgrí).
  • A l'Estartit, l'entrega es farà el divendres 27 de març al matí, entre les 7 h i les 13 hores a la seu de la Policia Local (Crta. Torroella, 104 de l'Estartit) 

Les targetes s'entregaran en grups de menys de 10 persones segons l'horari facilitat a cada família i s'hauran de seguir les següents mesures preventives, amb l'objectiu de fer l'entrega de forma esglaonada i d'evitar aglomeracions i minimitzar d'aquesta manera el risc de contagi del Covid-19.

  • Els usuaris que vagin a recollir les targetes només ho podran fer dins la franja horària que se'ls ha indicat. 
  • Hauran de portar mascareta i guants. 
  • Hauran de mantenir dos metres de distància entre els altres usuaris que estiguin fent cua per recollir les targetes. 
  • Només hi podrà acudir un sol membre de la família, el qual haurà de lliurar la documentació de l'adult i del menor/s (DNI o NIE). 

Consulta el document amb preguntes freqüents sobre les targetes moneder

 

30.05.2020

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí vol felicitar a l'UE Torroella i a l'equip sènior del Bàsquet Club Torroella per la magnífica temporada... (Llegir més)

29.05.2020

El Ple de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha aprovat una moció en la qual es demana a l'Estat mesures de flexibilització pressupostària que,... (Llegir més)

29.05.2020

Les principals mesures que inclou el pla de xoc municipal, per àmbits d’actuació, són les següents: Mesures socials S'ampliaran les... (Llegir més)

29.05.2020

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha aprofitat l'aturada forçosa de l'activitat al pavelló i al camp municipal d'esports per fer-hi tasques de... (Llegir més)

28.05.2020

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí té intenció de reprendre el procés participatiu per definir el nou espai juvenil que s'està projectant al... (Llegir més)

28.05.2020

Benvolguts pares i mares, Us informem que totes les sol·licituds de preinscripció a les escoles bressol municipals de Torroella de Montgrí i... (Llegir més)

25.05.2020

Els Pressupostos Participatius de Torroella de Montgrí i de l'Estartit es posposen un any, per la impossibilitat de desenvolupar el procés durant... (Llegir més)

22.05.2020

El Museu de la Mediterrània ha iniciat el procés de recollida de material gràfic i documental per conservar la memòria de com s’ha viscut el... (Llegir més)

22.05.2020

La crisi del Covid-19 ha obligat a suspendre la 40a edició del Festival de Torroella, per bé que es reformularà el format per tal de poder... (Llegir més)

21.05.2020

Les platges de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tenen suficient capacitat de càrrega per acollir a tots els banyistes d'una temporada habitual,... (Llegir més)

20.05.2020

L'Auditori Teatre Espai Ter manté la proposta educativa per al curs vinent, que arrencaria, si les autoritats governamentals i sanitàries no diuen... (Llegir més)

19.05.2020

Benvolguts/des veïns/es, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí segueix prioritzant l’atenció al públic per via... (Llegir més)

18.05.2020

El municipi de Torroella de Montgrí, inclòs dins de la regió sanitària de Girona, ha passat avui dilluns 18 de maig a la fase 1 de... (Llegir més)

17.05.2020

La Secretaria d'Estat de Turisme, amb coordinació amb el Ministeri de Sanitat ha elaborat unes guies que contenen recomanacions i directrius sobre... (Llegir més)

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR
eventis