L'Ajuntament neteja amb productes desinfectants la via pública, contenidors i espais de concurrència

Es demana la col·laboració ciutadana per fer un bon ús dels contenidors i minimitzar riscos

24.03.2020

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha activitat un servei especial de neteja viària amb productes desinfectants específics com a mesura per frenar l'expansió del coronavirus. El dispositiu de reforç s'articula a través d'Urbaser, l'empresa concessionària del servei municipal, i es va començar a desplegar dissabte. S'està actuant amb una solució d'aigua amb lleixiu diluïda en zones que malgrat el confinament decretat mantenen la concurrència ciutadana, com són els accessos i l'entorn de les residències geriàtriques, dels CAP, dels supermercats, les farmàcies i altres establiments d'alimentació, espais molt sensibles a la propagació del virus.

També s'ha intensificat la neteja viària amb camió cuba  que treballarà a la via pública, en els carrers on es consideri necessari reforçar la neteja viària i la desinfecció.

Paral·lelament, s'estan desinfectant i netejant els contenidors de la via pública i voltants de les àrees de contenidors. En aquest sentit, preguem als ciutadans que no deixin els residus fora dels contenidors, que els dipositin on toca i utilitzin guants de protecció o  intensifiquin l´higiene personal de mans un cop utilitzats.

Col·laboració ciutadana

La deposició fora dels contenidors comporta no poder mantenir ni garantir l'estat de salubritat dels punts d'aportació de residus i dificulta els treballs de buidatge del personal del servei. Recordeu que deixar els residus fora del contenidor està sancionat. A part, aquesta actitud és completament insolidària pels treballadors que han de mantenir i garantir la netedat i l'ordre del servei de residus, en uns moments  molt difícils per a tothom, per la crisi sanitària que estem patint.

Preguem, alhora, que en cas de positiu, els residus procedents de la persona infectada es dipositin als contenidor de resta o rebuig en doble bossa ben lligada. Pensem en la protecció de tots.

Serveis essencials a la deixalleria

Mentre duri el confinament us preguem que no aneu a la deixalleria. Aquesta només resta operativa, amb serveis mínims, per atendre aquelles necessitats estrictament essencials. En aquest context de crisi sanitària, cal evitar el màxim possible els desplaçaments.

Recollida de trastos vells

També us preguem que no abandoneu els trastos vells a la via pública.  Això és insolidari i també no poder mantenir ni garantir l'estat de salubritat de la via púbica. Us recordem que aquesta pràctica també és sancionable. El servei gratuït de recollida de trastos vells a porta segueix operatiu. Si teniu alguna necessitat, només cal que truqueu al telèfon gratuït 900 720 678 per indicar el lloc i el tipus de material, i us el recollirem a la porta de casa.

29.05.2020

Les principals mesures que inclou el pla de xoc municipal, per àmbits d’actuació, són les següents: Mesures socials S'ampliaran les... (Llegir més)

29.05.2020

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha aprofitat l'aturada forçosa de l'activitat al pavelló i al camp municipal d'esports per fer-hi tasques de... (Llegir més)

28.05.2020

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí té intenció de reprendre el procés participatiu per definir el nou espai juvenil que s'està projectant al... (Llegir més)

28.05.2020

Benvolguts pares i mares, Us informem que totes les sol·licituds de preinscripció a les escoles bressol municipals de Torroella de Montgrí i... (Llegir més)

25.05.2020

Els Pressupostos Participatius de Torroella de Montgrí i de l'Estartit es posposen un any, per la impossibilitat de desenvolupar el procés durant... (Llegir més)

22.05.2020

El Museu de la Mediterrània ha iniciat el procés de recollida de material gràfic i documental per conservar la memòria de com s’ha viscut el... (Llegir més)

22.05.2020

La crisi del Covid-19 ha obligat a suspendre la 40a edició del Festival de Torroella, per bé que es reformularà el format per tal de poder... (Llegir més)

21.05.2020

Les platges de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tenen suficient capacitat de càrrega per acollir a tots els banyistes d'una temporada habitual,... (Llegir més)

20.05.2020

L'Auditori Teatre Espai Ter manté la proposta educativa per al curs vinent, que arrencaria, si les autoritats governamentals i sanitàries no diuen... (Llegir més)

19.05.2020

Benvolguts/des veïns/es, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí segueix prioritzant l’atenció al públic per via... (Llegir més)

18.05.2020

El municipi de Torroella de Montgrí, inclòs dins de la regió sanitària de Girona, ha passat avui dilluns 18 de maig a la fase 1 de... (Llegir més)

17.05.2020

La Secretaria d'Estat de Turisme, amb coordinació amb el Ministeri de Sanitat ha elaborat unes guies que contenen recomanacions i directrius sobre... (Llegir més)

16.05.2020

La zona blava d'aparcament de Torroella de Montgrí tornarà a activar-se a partir de dilluns 18 de maig de 2020, un cop s'ha decretat que el... (Llegir més)

17.05.2020

Per tal de garantir les distàncies de seguretat mínimes entre les parades i la no acumulació de gent durant el mercat de Torroella de Montgrí, el... (Llegir més)

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR
eventis