L'Ajuntament neteja amb productes desinfectants la via pública, contenidors i espais de concurrència

Es demana la col·laboració ciutadana per fer un bon ús dels contenidors i minimitzar riscos

24.03.2020

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha activitat un servei especial de neteja viària amb productes desinfectants específics com a mesura per frenar l'expansió del coronavirus. El dispositiu de reforç s'articula a través d'Urbaser, l'empresa concessionària del servei municipal, i es va començar a desplegar dissabte. S'està actuant amb una solució d'aigua amb lleixiu diluïda en zones que malgrat el confinament decretat mantenen la concurrència ciutadana, com són els accessos i l'entorn de les residències geriàtriques, dels CAP, dels supermercats, les farmàcies i altres establiments d'alimentació, espais molt sensibles a la propagació del virus.

També s'ha intensificat la neteja viària amb camió cuba  que treballarà a la via pública, en els carrers on es consideri necessari reforçar la neteja viària i la desinfecció.

Paral·lelament, s'estan desinfectant i netejant els contenidors de la via pública i voltants de les àrees de contenidors. En aquest sentit, preguem als ciutadans que no deixin els residus fora dels contenidors, que els dipositin on toca i utilitzin guants de protecció o  intensifiquin l´higiene personal de mans un cop utilitzats.

Col·laboració ciutadana

La deposició fora dels contenidors comporta no poder mantenir ni garantir l'estat de salubritat dels punts d'aportació de residus i dificulta els treballs de buidatge del personal del servei. Recordeu que deixar els residus fora del contenidor està sancionat. A part, aquesta actitud és completament insolidària pels treballadors que han de mantenir i garantir la netedat i l'ordre del servei de residus, en uns moments  molt difícils per a tothom, per la crisi sanitària que estem patint.

Preguem, alhora, que en cas de positiu, els residus procedents de la persona infectada es dipositin als contenidor de resta o rebuig en doble bossa ben lligada. Pensem en la protecció de tots.

Serveis essencials a la deixalleria

Mentre duri el confinament us preguem que no aneu a la deixalleria. Aquesta només resta operativa, amb serveis mínims, per atendre aquelles necessitats estrictament essencials. En aquest context de crisi sanitària, cal evitar el màxim possible els desplaçaments.

Recollida de trastos vells

També us preguem que no abandoneu els trastos vells a la via pública.  Això és insolidari i també no poder mantenir ni garantir l'estat de salubritat de la via púbica. Us recordem que aquesta pràctica també és sancionable. El servei gratuït de recollida de trastos vells a porta segueix operatiu. Si teniu alguna necessitat, només cal que truqueu al telèfon gratuït 900 720 678 per indicar el lloc i el tipus de material, i us el recollirem a la porta de casa.

07.04.2020

(07.04.20) L'ANC inicia demà el repartiment de mascaretes per a la població a través dels establiments de Torroella i l'Estartit... (Llegir més)

07.04.2020

L'Assemblea Nacional de Catalunya (ANC) iniciarà demà la distribució d'un miler de mascaretes a través dels establiments que continuen oberts a... (Llegir més)

07.04.2020

La Policia Local de Torroella de Montgrí ha intensificat aquest darrer cap de setmana els controls de vehicles i de vianants. L'objectiu era... (Llegir més)

06.04.2020

 Malgrat el confinament, des de l'Espai Ter hem continuat treballant intensament per defensar la cultura i reforçar els llaços teixits entre la... (Llegir més)

03.04.2020

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí i l'EMD de l'Estartit han tancat un atapeït programa d'activitats diverses obertes a tota la població amb... (Llegir més)

03.04.2020

El Centre de Distribució d'Aliments (CDA) de Torroella de Montgrí ha registrat un increment del 7,5 % en el nombre d'usuaris arran de la crisi... (Llegir més)

02.04.2020

Malgrat ser el festival on tot és possible, l'imaginable i l'inimaginable, el FIMAG 2020 no ha trobat la vareta màgica que permeti celebrar... (Llegir més)

01.04.2020

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha decidit suspendre la VII Fira L'Empordà, Cuina i Salut programada per al 30 d'abril i el 2 i 3 de maig, a... (Llegir més)

31.03.2020

El consultori mèdic de l'Estartit quedarà tancat a partir de demà dimecres 1 d'abril i fins que no remeti el risc de contagi pel Covid-19. Els... (Llegir més)

29.03.2020

Malgrat la crisi del coronavirus, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí manté vigent la convocatòria dels Premis Literaris El Càlam, que es... (Llegir més)

27.03.2020

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha rebut 2.000 mascaretes provinents de dos lliuraments, d'un miler cadascun, realitzats per la comunitat... (Llegir més)

26.03.2020

La Policia Local de Torroella de Montgrí està treballant activament per garantir la protecció de la població i fer complir les mesures decretades... (Llegir més)

25.03.2020

(25.03.20 - 16 h) El proper divendres 27 de març es repartiran les targetes moneder que ha creat el Departament d'Educació per les famílies que... (Llegir més)

21.03.2020

(21.03.20 - 12.30 h) El sector de l'alimentació és un dels serveis essencials i pot continuar la seva activitat extremant i seguint les mesures de... (Llegir més)

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR
eventis