Avisos

L'Ajuntament flexibilitza el calendari tributari per mitigar l'impacte del coronavirus

16.03.2020

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha acordat flexibilitzar (ajornar o prorrogar) el pagament dels impostos i taxes municipals amb la finalitat de mitigar l’impacte econòmic que el coronavirus tindrà sobre l'economia de les famílies i les empreses. La decisió s'ha pres en el marc d'un nou paquet de mesures que s'ha aprovat aquest matí en el marc del Pla d'Emergències Municipal i de l'estat d'alarma decretat per l'estat espanyol.

El nou pla es fruit de l'anàlisi dels tècnics municipals i de les aportacions realitzades per tots els grups municipals del consistori. No obstant això, aquests primers acords urgents poden canviar i adaptar-se en funció de l'evolució de la crisi sanitària i de les mesures que dicti l'Estat, buscant sempre la recerca de la millor solució per a les persones i empreses

A més, l'alcalde, Jordi Colomí, informa que l'Ajuntament estudiarà, dintre de les seves possibilitats, la creació d'ajuts al sector econòmic local afectat pel tancament, demanant a les administracions superiors que adoptin mesures de caire econòmic i fiscal directes per a les empreses i els autònoms, amb l'objectiu de compensar les enormes pèrdues que comportarà la pràctica paralització de l'activitat econòmica del país.

Pel que fa al calendari de cobrament de tributs locals, es prenen els següents acords:

Impost sobre vehicles de tracció mecànica

- Període de pagament inicial: del 7 de febrer al 15 d'abril
- Nou període de pagament: del 7 de febrer al 15 de maig (novetat)

Taxa de recollida i eliminació d'escombraries industrials i comercials / Taxa de sanitat preventiva i desinsectació industrial / Taxa pel servei de vigilància, conservació i manteniment del clavegueram dels càmpings

- Període de pagament inicial: de l'1 d'agost al 14 d'octubre (es manté)
- Els rebuts domiciliats domiciliats en modalitat de pagament avançat es carregaran el 31 de maig (novetat)

Taxes del mercat de Torroella de Montgrí

Primer semestre:
- Període de pagament inicial de l'1 de març al 2 de maig
- Nou període de pagament: de l'1 de març a l'1 de juliol (novetat)

Els rebut domiciliat es carregaran el 15 de juny (novetat)

La quota es reduirà proporcionalment en funció de les jornades que s’hagin dut a terme durant el període de confinament.

Segon semestre:
- Període de pagament: de l'1 d'agost al 2 d'octubre (es manté)

Taxa d'ocupació de via pública

- Període de pagament inicial: de l'1 de juliol al 5 de setembre
- Nou període de pagament: de l'1 d'agost al 5 d'octubre (novetat)

Es descomptarà de la quota la part proporcional dels dies que no s’hagi pogut fer efectiva l’ocupació de via pública.

Llar d'infants El Petit Montgrí

La quota es reduirà proporcionalment en funció dels dies lectius que s’hagin dut a terme durant el període de confinament.

Escola d'Adults

S'intentarà reprogramar l'activitat lectiva perduda durant el període de confinament.

Activitats esportives

Les quotes es reduiran proporcionalment en funció dels dies lectius que s’hagin dut a terme durant el període de confinament.

Zona Blava

Se suspèn el cobrament mentre estigui vigent el decret d'alarma.

Pagaments a terminis (ajornament o fraccionaments)

Es demoraran 2 mesos (novetat)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

18.03.2024

Del 30 de març al 7 de juliol l’ÍTACA 2024 oferirà un total de 18 actuacions a sis municipis d’arreu de l’Empordà (l’Escala, Gualta,... (Llegir més)

18.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya participen en la tercera edició de l'esdeveniment que ... (Llegir més)

11.03.2024

L’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Baix Empordà i l’Ajuntament de Torroella de Montgrí han organitzat conjuntament, la... (Llegir més)

07.03.2024

El teixit associatiu, els centres educatius i els equipaments públics municipals de Torroella de Montgrí i l’Estartit s’han unit per programar... (Llegir més)

04.03.2024

Benvolguts comerciants, Us recordem que abans de Setmana Santa estan previstes vàries recollides de cartró comercial, que se sumen a les... (Llegir més)

04.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya prendran part en les diferents activitats programades pel... (Llegir més)

29.02.2024

L'Agrupació de Defensa Forestal Montgrí ha presentat avui un nou vehicle, gràcies a la col·laboració de la Gala Solidària Pro Baix Ter 2022 i a... (Llegir més)

19.02.2024

El Pla de Sostenibilitat Turística de Torroella de Montgrí i l'Estartit encara la seva recta final amb pràcticament totes les accions... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis